12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 268 látnivalóban


Szántói Ivó napok Abaújszántó

Telefon szám: +36-47-330-053
Cím: Abaújszántó
Link: www.abaujszanto.hu

Évente kerül megrendezésre a Szántói Ivó Nap. E rendezvény célja, hogy a bortermelőket, pincetulajdonosokat közelebb hozza az érdeklődőkhöz, akik így családias körben kerülnek kapcsolatba a kivételes Hegyaljai borokkal. Pincéről-pincére járva megismerkedhetnek a világörökséget is képező páratlan, festőien szép pincerendszerünkkel, amely elődeink munkáját és szakmai tudását dicséri. Az idelátogatókat, színes kulturális programokkal várjuk, melynek mulatós, hagyományokat megtartó népdalkörök zenés, nótás kísérete teszi még felejthetetlenebbé ezt a rendezvényt.


Anna napi falunap - Abod

Cím: Abod

Július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a már hagyományos Anna-napi falunap, ahol kézműves bemutatókkal, népi hagyományokkal, egyéb rendezvényekkel várják a helybélieket és az érdeklődő látogatókat.


IX. Gömöri Gyümölcsfesztivál Aggtelek

Cím: Aggtelek, Baradla - barlang fogadótere
Telefon szám: +36-30 7393-647
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Várnagy Dávid
Link: www.gomorikte.hu

IX. Gömöri Gyümölcsfesztivál Aggtelek 2017. szeptember 02, Aggtelek, Alsószuha, Gömörszőlős, Imola, Kánó, Kelemér, Ragály, Szuhafő, Trizs, valamint Zubogy községi önkormányzatai, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány és a Gömöri Környezet és Tájfejlesztő Egyesület szervezésével rendezték meg a IX. Gömöri Gyümölcsfesztivált Aggteleken .


II. Bánhorváti Népdalkör Találkozó

Cím: Bánhorváti, Művelődési Ház
Link: banhorvati.hu

II. Bánhorváti Népdalkör Találkozó Időpont: 2009. 06. 13. 14.30 óra. A helyszínen a kedves érdeklődők megismerkedhetnek a hagyományos népi mesterségekkel, vásárolhatnak a népmesterségek termékeinek színes portékáiból, megismerkedhetnek ezeknek a portékáknak az elkészítési módjával. Közreműködő népi iparművészek: Páhy Csabáné (csipkeverő), Pácz János (kosárfonó), Paszternák András (fafaragó), Horváth Zoltán (fazekas), Újlaki Csaba (játékkészítő), Schneider Imréné (himző). Községünk lakóit és a környékbeli érdeklődőket nagy szeretettel és tisztelettel hívjuk és várjuk rendezvényünkre!


BMW találkozó Bogács

Cím: 3412 Bogács, Dózsa Gy. u. 17/a
Link: www.alabastrompanzio.com
Telefon szám: +36-49-534-027,0630-409-8504

Hagyományos BMW találkozó lesz Bogácson május 11-én az Alabástrom Panzióban. Várják a fanatikus rajongókat.


Regionális favágóverseny és vadásznap Bükkzsérc

Cím: Bükkzsérc-Rendezvényközpont
Link: www.bukkzserc.hu
Fax szám: +36-49 523-010

Regionális favágóversenyt és regionális vadásznapot rendeznek 2017. augusztus 26-án Bükkzsércen, a Rendezvényközpontban. A Vadászok és Vadgazdálkodók Észak-magyarországi Területi Szövetsége, az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete és Bükkzsérc önkormányzata szervezésében megvalósuló egész napos rendezvényen lesz egyebek mellett vadászkutya-bemutató, népi hagyományőrző kulturális műsorok és könnyűzenei koncertek is. A rendezvény fővédnöke Tállai András országgyűlési képviselő.


Cserépi Bor-és Gasztronómiai rendezvények

Cím: 3413 Cserépfalu, több helyszínen
Link: www.cserepfalu.hu
Telefon szám: +36-49 423-132

Cserépfalun évente megrendezésre kerülnek a Cserépi Bor-és Gasztronómiai rendezvények.


XIII. Falunap Rendezvénysorozat

Cím: Golop, Kastélypark
Link: www.golop.hu

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és Kedves családját a Golop községben 2008. június 27-28-29. megrendezésre kerülő XIII. FALUNAP Rendezvénysorozatára. Részletes program az ikonra kattintva olvasható, töthető le.


Falunap - Gömörszőlős

Cím: Gömörszőlős

A Falunap az 1990-es évek eleje óta a térségi hagyományokkal egyezően augusztus közepe táján az augusztus 20-i országos ünnephez igazítva kerül megrendezésre.


Porcelán nap - családi nap

Cím: Hollóháza

A község folyamatosan helyszíne a Zempléni Művészeti Napok egyes rendezvényeinek, és 2004-től hagyományteremtő szándékkal évente teret ad a PORCELÁN NAP rendezvénynek, amelyen az egész napos kulturális műsorok mellett a Porcelán Múzeumban kialakított Alkotó Centrumban a porcelán festészet, míg a Fazekas Házban a kézi formázás, agyag-korongozás válik lehetővé minden érdeklődő számára.


Zempléni Gombafesztivál 2011

Cím: Komlóska
Telefon szám: +36-20 245-8426
Link: www.zge.hu

III. Zempléni Gombafesztivál 2011. július 29-30-31.


Matyó Húsvét – Mezőkövesd

Cím: Mezőkövesd, Hadas városrész
Telefon szám: +36-49 411-686
Link: www.matyofolk.hu

Mezőkövesden a Hadas városrészben 2018.április 1-2. Népi játékok udvara, fa körhinta. Húsvéti tojásfestő bemutató és kézműves foglalkozás. Népművészeti termékek kínálata, kirakodó vásár. Mesterség bemutatók az alkotóházakban. (bútorfestő, mézeskalácsos, szövő, hímző, fazekas). Matyó hagyományok nyomában. - felfedező játék több állomással családok részére. Matyó Portán (Mártírok u. 19-21.) pipics sütés, népviseletbe öltözés. Még sok-sok látnivaló. Sztárvendég Bereczki Zoltán.


Programok Sárospatakon és környékén

Cím: 3950 Sárospatak
Telefon szám: +36-47 513-150
Link: www.sarospatak.hu
Fax szám: +36-47 311-854

Sárospatakon és környéke aktuális programjait web oldalunkra kattintva olvashatja.


V. Őszi Szent Erzsébet Napok Sárospatakon

Cím: 3950 Sárospatak, több helyszínen
Telefon szám: +36-47 314-107
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

V. Őszi Szent Erzsébet Napok Sárospatakon 2012. november 14-19. Az idei évben is megrendezésre kerül Sárospatakon az Őszi Szent Erzsébet Napok programsorozat. Az V. alkalmat még ünnepélyesebbé teszi, hogy a Sárospataki Bazilika öt éve kapott bazilika minor rangot. A részletes programot az ikonra kattintva olvashatják.


Nemzetközi Gasztrokulturális Fesztivál

Cím: Szentistván, Szabadidő Park
Telefon szám: +36-49-438-105
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bay Judit
Link: www.szentistvan.hu

Szentistváni Nemzetközi Gasztrokulturális Fesztivál évente megrendezésre kerülő program Szentistvánon a Szabadidő Parkban.


Aranydukát Rendezvénypince Tállya

Cím: 3907 Tállya, Nyerges úti telep
Telefon szám: +36-30 742-72-84
Link: www.aranydukat.hu

Az Aranydukát Rendezvénypince egy igényesen berendezett pince, melyben egy 110 fő befogadására alkalmas nagy vendéglátó terem és két egyenként 12 fő befogadására alkalmas kisterem található, valamint egy 150 fő befogadására alkalmas terasz. Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján, e-mailben vagy telefonon.


Tardi Kakasfesztivál

Cím: Tard, Sándor völgyi rendezvényközpont
Telefon szám: +36-20 402-7451
Link: www.tard.hu

Évente rendezi meg Tard Község Önkormányzata a Tardi Kakasfesztivált és Főzőversenyt, melynek keretein belül házi sütemények verseny és kakas szépségverseny is megrendezésre került. A verseny helyszíne Tardon a Sándor völgyi rendezvényközpont. Egész napos kulturális programokkal, szabad színpaddal, este utcabálban múlathatták az időt a versenyzők vagy nézők.


DANUVIA séta- és rendezvényhajó - Tokaj

Cím: 3910 Tokaj, Széchenyi sétány 5.
Telefon szám: +36-47 552-187;+3620-9716-564
Link: www.hajokirandulas.hu

Hajónk a Danuvia kiválóan alkalmas séta- és kiránduló hajózásra, és akár százötven fős rendezvények lebonyolítására. A hajón bár és előzetes egyeztetés esetén melegkonyhás étterem üzemel. Menetrend szerinti járatainkat a tokaji közúti híd lábánál fekvő kikötőnkből indítjuk. Menetrend szerinti sétajáratokat 2014.április 19-től indítunk.


Károlyi Gáspár Napok

Cím: 3888 Vizsoly, Sz. János u. 123.
Telefon szám: +36-46-587-512
Link: www.vizsoly.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Református Egyházközség

A VIZSOLYI BIBLIA ÖRÖKSÉGE - A Vizsolyi Biblia megjelenésének 415. évfordulója - Károlyi Gáspár Napok - Vizsoly, 2005. április 23-24.


Szarvasbőgő Európabajnokság

Cím: Göd, Nemeskéri-Kiss kúria
Telefon szám: +36-27-345-304
Link: www.nemeskerikuria.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kocsis Mariann

A gödi Nemeskéri-Kiss kúriába került megrendezésre a SZARVASBŐGŐ EURÓPABAJNOKSÁG és ST. HUBERTUS NAP-i ünnepség.


Lovagi Lakoma és Borász Bál - Monor

Cím: Monor, Jászai Mari Általános Iskola Aulája
Telefon szám: +36-30-934-1000
Link: www.strazsaborrend.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kugel György
Fax szám: +36-29-413-535

A Monor Környéki Strázsa Borrend szervezésében az idén is megrendezésre került a Lovagi Lakoma és Borász Bál. A lovagi lakoma változatos és ízletes ételeit, zamatos borait a monori éttermek és borászok biztosították.


III. Egyházi- és Világi Borok Versenye

Cím: Pécel, Ráday Kastély
Telefon szám: +36-28-452-751
Link: www.borrend.hu/egyh%E1zi.htm
Kapcsolattartó személy: Bartha Attiláné alpolgármester

Évszázadok hagyománya szerint valamennyi dűlő legzamatosabb bora a templomba került, ma a miseborokat kifejezetten erre a célra állítják elő. Május 10-én a péceli Ráday Kastélyban az ország legnevesebb misebor készítői méretik össze különleges nedüiket, a "világi borokat " felvonultató borosgazdákkal és pincészetekkel a szakmai és társadalmi zsűri előtt. A látogatóknak lehetőségük nyílik a péceli Ráday Kastély megtekintése mellett, megkóstolni a versenyre nevezett borokat. 2008. május 17-18-án harmadik alkalommal rendezik meg Pécelen a Ráday Kastélyban az Egyházi- és Világi Borok Versenyének eredményhirdetését.


Szentendrei Teátrum és Nyár

Cím: 2000 Szentendre, több helyszínen
Telefon szám: +36-26 312-657
Link: szentendreiteatrum.hu

A Szentendrei Nyár a város több évtizedes múltra visszatekintő, legnagyobb kulturális rendezvénye. Igazi összművészeti fesztivál, amely június végétől augusztus végéig a művészet valamennyi műfajában változatos programot kínál a városba érkezőknek és a helybelieknek. A programsorozat gerincét az 1969-ben alapított Szentendrei Teátrum előadásai jelentik, ahol nyaranta két-három saját bemutatót, valamint zenés, prózai és táncszínházi vendégelőadásokat élvezhet a közönség az ország legkiválóbb rendezőinek és társulatainak közreműködésével.


Vikingek és Magyarok korismereti találkozója

Cím: Szigethalom, EMESE Park
Telefon szám: +36-30-961-0212
Link: www.emesepark.hu
Kapcsolattartó személy: Magyar Attila

Immáron ötödik esztendeje (minden évben szeptember második hétvégéjén) ünnepre gyűlnek várispánságunkba a Szent István-kori magyarok és varég vikingek, valamint a korabeli bajorok, svábok, bolgárok, szlávok, hogy közösen, együtt elevenítsük fel a X.-XI. század világát. A következõ találkozó 2011, szeptember 10-11.


Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 2021

Cím: 2025 Visegrád, több helyszínen
Telefon szám: +36-30-933-7749
Link: www.palotajatekok.hu
Fax szám: +36-26-398-158

Az Úr 2021. esztendejében, július havának második hetének 9-10-11. napján fényes ünnepség veszi kezdetét a visegrádi királyi palotában: szeretettel várjuk Önöket Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra! A magyarok királya, Károly vendégül látja a csehek királyát és ennek fiát, a morva herceget, a lengyelek királyát, bajvívó vitézeiket és díszes kíséretüket. Érkezik még számtalan nemes Magyarországból és más országokból, hogy tanúi lehessenek a királyok találkozójának és a lovagi tornának. Mint azt a heroldok már jó előre kihirdették, a tornán a legnemesebb, legvitézebb bajvívók vesznek részt, melyre a magyarok vitéz és bölcs királya, Károly és gyönyörű városa, Visegrád szeretettel vár minden érdeklődőt.


Nepomuki Szent János ünnepség

Cím: Mohács
Telefon szám: +36 69 505-515
Link: www.mohacs.hu
Fax szám: +36 69 505-504
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tourinform-Mohács

Nepomuki Szent János ünnepség 2020.05.15 - 17. A védőszent tiszteletére mécseseket helyeznek a vízre, majd másnap a feldíszített kompról koszorút dobnak a Dunába az elhunytak és a szent tiszteletére. Egyéb program: halászléfőző-verseny, majális...


Rendezvényház - Patapoklosi

Cím: Patapoklosi

Patapoklosi rendezvényház időszaki-, és állandó kiállítások helyszíne.


Búzafesztivál - Csorvás

Cím: Csorvás, külterület és István király u. 34.
Telefon szám: +36-66-258-001
Fax szám: 36-66-258-015
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Molnár Attila

A rendezvényen felelevenednek a kézi aratás népi hagyományai. A benevezett 3 fős csapatok között délelőtt aratóverseny zajlik Csorvás határában, amelyet szakmai zsűri értékel. Délután több program közül is választhatnak a vendégek. A szakember-találkozón meghívott szakértők tartanak előadást a gabonatermesztés és gazdálkodás kérdéseiről. A termékbemutatón a helyi és vidéki vállalkozók mutatják be gabonatermékeiket a hagyományos és korszerű táplálkozás jegyében. A kulturális rendezvényen zenés táncos csoportok mutatkoznak be. Az esti órákban vacsora és aratóbál kezdődik.


Gádorosi Disznótoros Nap

Cím: Néman Valéria Általános Iskola
Telefon szám: +36-30-219-8731
Kapcsolattartó személy: Kozmer Imre
Link: www.gadoros.hu

Gádorosi Disznótoros Nap A versenyző csapatok a hagyományos falusi disznótor munkafázisait (fatüzeléses pörzsölés, bontás, hurka és kolbászkészítés kézi darálóval és töltővel) mutatták be. Neves szakemberekből álló zsűri kísérte figyelemmel a munkafolyamatokat, amelynek elnöke Mészöly Kálmán volt. A hagyományőrző rendezvény nemzetközivé szélesedett mert idén Erdélyből, Szlovákiából és Bosznia- Hercegovinából is érkeztekk csapatok.


Európai Kenyérünnep - Orosháza

Cím: 5900 Orosháza, több helyszínen
Telefon szám: +36-68-512-260
Link: www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu
Fax szám: +36-68-512-261

Orosházán a hagyományos augusztus 20-ai Európai Kenyérünnep megújult formában új helyszínen és új névvel kerül megrendezésre 2018-tól.


Aranyszöm Rendezvényház - Mórahalom

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 1.
Telefon szám: +36 62/281-219
Link: rendezvenyhaz.morahalom.hu
Fax szám: +36 62/280-294

A Aranyszöm Rendezvényház egész évben várja vendégeit, kicsiket és nagyokat programjaival: Az újévi koncert, a kulturális szomszédoló, a majális, az aratóünnep, a másfél hetes Homoki Fesztivál szakmai, kulturális, turisztikai, gasztronómiai, népzenei, ifjúsági programjai, a fogathajtó vetélkedő, a szüret, a kórus-, fúvós-, néptánc-, társastánc találkozó, a képzőművészeti tábor, és decemberben fogatos mikulások járják a várost.


Falunap - Újszentiván

Cím: Újszentiván
Link: www.ujszentivan.hu

Az elsõ falunapot 1994-ben tartottuk igen nagy sikerrel, lelkesedéssel és szeretettel. Ez ma sem hiányzik, de rájöttünk, hogy önmagában nem pótolja az anyagi oldalt. Az 1996-os falunapra pl. a község vezetõi meghívót küldtek Németországba, hogy az 1994-ben kitelepített, volt szentiváni németeket vendégül lássák, akik elfogadták ezt az invitálást. A kapcsolat azóta sem szakadt meg. A falunapon már hagyomány a falu díszpolgárának szóló cím kiosztása, valamint az "év lakóháza" díj odaítélése.


16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2.
Link: www.karolyi.org.hu
Telefon szám: +36-21 311 04 26
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

2020. szeptember 25 - 27 között a Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány a Horvát Köztársaság Nagykövetsége támogatásával 16. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére. Európai díszvendég országok / Guest of honour countries: Horvátország, Németország és Franciaország. Díszelnök / Patron: Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége


Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó

Cím: Pákozd
Link: www.pakozd.hu
Telefon szám: +36-22-258-048,+36-30-850-9209
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-22-258-048
Kapcsolattartó személy: Kissné Vörösmarty Mária műv. ház ig.

Pákozd község Önkormányzata és a Magyar Japán Baráti Társaság Tako Tagozata évente megrendezi a sárkányreptetést.


Orbán-napi hegyünnep - Velence

Cím: Velence
Link: www.velence.hu

A Velencei-hegység közismert bortermelő vidék. A bor kultusza köré szerveződő programok csúcspontja az évente májusban megrendezésre kerülő Orbán-napi hegyünnep.


Nagyboldogasszony búcsúi szentmise

Cím: Bélapátfalva, Apátság

Fő búcsúja Nagyboldogasszony ünnepén (augusztus 15-én) van. A búcsúi szentmise az Apátságban.


Dínó Park - Felsőtárkány

Cím: 3227 Felsőtárkány Külterület
Telefon szám: 0620-394-9350
Fax szám: 0652-573-072
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Répási Vendel
Link: elodinoshow.hu

Felsőtárkányban megnyílt a Dínó Park. Kalandozz az őskorban! Fedezd fel csodás ősi környezetben lévő, nemzetközi múzeum minősítéssel rendelkező, mozgó, hangot adó 35 dínó fajt, amelyek közt egyedülálló módon megtalálod az egykori Magyarország területén élt összes dinoszauruszt is, teljes életnagyságban. Teljesen életszerű, sétáló, hangot adó, a filmek dublőrei által használt, 4 méter hosszú, és 2 méter magas dínók szórakoztatják a közönséget. Szerezz felejthetetlen nyári élményt! Kerülj testközelbe egy élő dinoszaurusszal!


Gyöngyösi Bornapok

Cím: 3200 Gyöngyös
Telefon szám: +36-37 311-155; +3630 9522-981
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Benkő Béla TDM menedzser
Link: www.gyongyos-matra.hu

Minden évben megrendezésre kerülnek a Gyöngyösi Bornapok. Borkonferencia, mátrai borok kóstolása, szórakoztató műsorok, népi iparművészek bemutatója és kirakodóvásár, borkirálynő választás, borszentelő szentmise. Gyöngyös Város borának kiválasztása.


Ivádi falunapok

Cím: Ivád
Telefon szám: +36-36-568-121
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.ivad.hu

Évente megrendezésre kerülnek az immár hagyományos falunapok.


Megyei Vadásznap - Parád

Cím: Parád - Parádfürdő
Link: www.parad.hu

2008. július 4-5-6 került megrendezésre a megyei vadásznap Parádon.


Palócnap - Parád

Cím: Parád
Link: www.parad.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Évente megrendezésre kerülnek a már hagyományos Palócföldi Vigasságok programsorozat.


Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló

Cím: 3388 Poroszló, Kossuth u. 41.
Link: www.tiszataviokocentrum.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Telefon szám: +36-36 553-033
Fax szám: +36-36 553-074

A Tisza-tavi Ökocentrum téli üzem szerint működik, 2017. szeptember 1. és október 23. között nyitva tartás naponta 9 órától 18 óráig (pénztárak 17 órakor zárnak).


Rajztanárok alkotótábora

Cím: 3332 Sirok, Általános Iskola
Link: www.sirok.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Telefon szám: +3636 561-092; +3630 3397720
Kapcsolattartó személy: Veres-Kis Edina

2019. július 2-án immár 30. alkalommal ismét megrendezésre kerül a Pedagógusok Siroki Alkotóműhelye.


Siroki Várnapok 2019 - Sirok

Cím: 3332 Sirok, Siroki vár, faluközpont
Link: www.sirok.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Telefon szám: +36-36-561-000
Fax szám: +36-36-361-633

Sirok Község Önkormányzata 2019-ben is megrendezte a Siroki Várnapokat. Egynapos családi program, lovagi tornák, lovasbemutatók, kézművesprogramok, este kulturális programok a falu központjában. Hagyományos lovagi tornák, a vár bejáratánál macok (tócsni) és krumplipogácsa készítés és kóstolás, kézműves- és gyerekprogramok.


Pusztafogacs Napja

Cím: Tarnaméra Pusztafogacs
Link: www.tarnamera.hu

Pusztafogacs Napja 2008. szeptember 20. A hagyományteremtő szándékkal életrehívott rendezvény a pusztafogacsi kápolna megmentésének érdekében született, s terveink szerint minden év szeptember harmadik hétvégéjén megrendezésre kerül.


22. IPA Kerékpáros verseny Tiszanána-Dinnyéshát
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3385 Tiszanána - Dinnyéshát
Link: www.hevesipa.hu
Telefon szám: +36-70 945-9021
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Megyeri István r. alezredes

2018-ban 22. alkalommal kerül megrendezésre az IPA Kerékpáros verseny a rendészeti területen szolgálatot teljesítő munkatársak, nyugállományú kollégák és természetesen családtagjaik részére. A versenyt ebben az évben is a Tisza-tó körül rendeztük meg. A rendezvény helyszíne Tiszanána Község Önkormányzatának köszönhetően az elmúlt évhez hasonlóan Tiszanána - Dinnyésháton a szabadstrandon kerül megrendezésre 2018. augusztus 4-én.


Bor és Nóta faluja rendezvény - Verpelét

Cím: 3351 Verpelét, Kastélykert
Link: www.notafalu.hu
Telefon szám: +36-36 559-087

Verpeléten a Bor és Nóta faluja rendezvény a turisztikai funkcióján kívül imázsformáló szerepet is betölt. Alkalmas arra, hogy a település egyedi, sajátos arculattal tudjon megjelenni az idegenforgalmi piacon és ott egy kedvező pozíciót tudjon elfoglalni.


Bánki Nyár kulturális rendezvény

Cím: Bánk

A környék legnagyobb - bizton állítható -, legszebb környezetben lévô szabadtéri színpadán hétrôl-hétre színvonalas programokat kínál a "Bánki Nyár" rendezvénysorozat. Többek között hangversenyek, népzenei programok, fimelôadások, színházi programok váltakoznak, de a fiatalabb korosztály könnyűzenei koncerteknek is tapsolhat.


Kazári Laskafesztivál és Tócsni Parti

Cím: 3127 Kazár, több helyszínen
Link: laskafesztival.kazar.hu

A népművészet és folklór területén rendkívül gazdag hagyományokkal rendelkező Kazár évente megrendezi a Kazári Laskafesztivált és Tócsni Partit.


Muzsikál az erdő 2021 Pásztó – Mátrakeresztes

Cím: 3060 Pásztó - Mátrakeresztes
Link: www.muzsikalazerdo.hu
Telefon szám: +36-30 2981 - 302
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos

2021. július 9-én, Pásztó – Mátrakeresztes várja a „Muzsikál az erdő” látogatóit. A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2021-ben a 18. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene - művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.


Muzsikál az erdő 2021 Salgótarján - Eresztvény
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3109 Salgótarján - Eresztvény
Link: www.muzsikalazerdo.hu
Telefon szám: +36-30 2981 - 302
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos

2021.július 05-én, Salgótarján - Eresztvény várja a „Muzsikál az erdő” látogatóit. A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2021-ben a 18. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene - művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.


Muzsikál az erdő 2020 Tar - Fenyvespuszta
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3060 Pásztó, Tari út 7
Link: www.muzsikalazerdo.hu
Telefon szám: +36-30 2981 - 302
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos erdőmérnök

Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti Napok 2020. július 9. A "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok hatodik rendezvénynapja Tar - Fenyvespusztán várja a családokat. Klasszikus és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, gyermekprogramok, szakvezetéses erdei séta várja az érdeklődőket. Hívunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a „Muzsikál az erdő” rendezvényeire.


JazzSzerda - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód Vígadó tér
Link: www.fonyod.hu/hu/jevents-export/month.calendar/2017/07/07/-
Telefon szám: +36-20 959-7317
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Fonyódi Turisztikai Egyesület

2017. július 12-től augusztus 16-ig minden szerdán JazzSzerda Fonyódon a Vigadó téren. 2017.07.12., 20:00 Frozen steak 07.19. 20:00 Jazzimpair 07.26. 20:00 Junk Big Band 08.02. 20:00 Éder-Dobai Duó 08.09. 20:00 Kalmár Panni és Tóth Mátyás 08.16. 20:00 Indigó Projekt A programok ingyenesen látogathatóak.


Hotel Korona*** Rendezvényterme - Nyíregyháza

Cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 1.
Link: korona-hotel.hu/rendezvenyhelyszin
Telefon szám: +36-42 409-300; +3670 555-2138
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szilágyi Istvánné
Fax szám: +36-42 409-339

A Hotel Korona rendezvényterme bármely zártkörű rendezvényhez, hivatalos vagy családi eseményhez optimális, akár 250 főt is befogadó helyszín. Filozófiánk, hogy minden rendezvény egyszeri és megismételhetetlen, így egyedi tervezést igényel. Rendezvénye sikeréhez "testre szabott" azaz az alkalom jellegéhez, vendégköréhez, szezonhoz igazított, egyedileg összeállított menüsorral, szervezési tanácsokkal járulunk hozzá, vagy kívánságára az Ön elképzelését valósítjuk meg akár a Korona falain kívül is. K&H , MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


V. Alatkai EperFesztivál 2019 Heves-Alatka
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3360 Heves-Alatka, volt Általános Iskola udvara
Telefon szám: +36-20 779-8572
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

2019. május 25-én Heves-Alatkán a volt Általános Iskola udvarán kerül megrendezésre immár ötödik alkalommal az Alatkai EperFesztivál. Lesz főzőverseny, eper-desszertek versenye, kiállítás, illetve gyermekprogramok, gyermekkuckók és sok-sok érdekes, értékes program gondoskodik a hevesiek és a környékről érkezők igényes szórakoztatásáról, természetesen a sztárfellépő sem fog hiányozni.


Reneszánsz év Ozorán 2008.

Cím: 7086 Ozora, Várhegy utca
Telefon szám: +36-74/498-652
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

"A hűség jutalma. Egy lovag igaz története Firenzétől Ozoráig" címmel került be az ozorai Pipo várkastély a 2008-as reneszánsz év rendezvényei közé.


Bozsoki Kalapos Napok és Dalos Találkozó

Cím: Bozsok
Link: www.bozsok.hu

Bozsoki Kalapos Napok és Dalos Találkozó 2011. június 3-4-5.


Pincés-Kemencés Böllérverseny - Lukácsháza

Cím: 9724 Lukácsháza (csömötei szőlőhegy)
Link: www.lukacshaza.hu
Telefon szám: +36-30 384-8045

A lukácsházi (csömötei) szőlőhegyen 12 kemencés helyszín várja vendégeit a Lukácsházi Pincés Kemencés rendezvénysorozat 2020. február 29-én.


Pajta Étterem és Rendezvényterem Őriszentpéter

Cím: 9941, Őriszentpéter, Templomszer 7
Link: pajta.hu
Telefon szám: +36 70 416 3388
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Pajta egy rendezvényterem, bisztró alkotta épületegyüttes az Őrség szívében, Őriszentpéteren. A pajta és az étteremhez tartozó terem különleges helyszínévé válhat kiállításnak, előadásnak, koncertestnek, fogadásoknak, konferenciáknak és táboroknak éppúgy, mint családi ünnepségeknek és esküvőknek. Ha rendezvényüket a Pajtában szeretnék tartani, forduljanak hozzánk bizalommal. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Sitkei Rockfesztivál

Cím: 9671. Sitke, Hercseg-hegy
Link: www.sitkeirockfesztival.hu
Telefon szám: +36-94/515-701,+36-30 937-607
Kapcsolattartó személy: Kovács Ferenc

2013. augusztus 31-én immár a huszonhetedik alkalommal Sitkei Rockfesztivál. 2013-ban színpadon a Zorall, a Kárpátia, a Lord, a Tankcsapda, és a Hooligans! Weboldalunk segítségével ízelítõt adunk, milyen is egy igazi fesztivál Sitkén - semmihez sem fogható élmény már 27 éve! Keressétek fotóinkat, videóinkat! Készüljünk hát együtt az idei találkozásra, hogy ismét felejthetetlen élményben lehessen részünk! Tehát 2013. augusztus 31-én, Sitke!


Savaria 2018. 53. Nemzetközi Táncverseny

Cím: 9700 Szombathely,AGORA - Művelődési és Sportház
Link: www.savariadancefestival.com
Telefon szám: +36-94 312-666
Kapcsolattartó személy: Novák Edina
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

2018. június 09-én kerül megrendezésre az 53. Savaria Nemzetközi Táncverseny - WDSF TÍZTÁNC VILÁGKUPA – BAJNOKSÁG.


Pünkösdi eljegyzési ceremónia

Cím: Badacsony, több helyszínen
Link: www.badacsony.com
Telefon szám: +36-87 531-013
Kapcsolattartó személy: Tasner Mónika
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-87 431-046

Pünkösdi eljegyzés 2019. június 9. Hagyományok, népszokások kelnek ismételten új életre a Badacsony Régió pünkösdi rendezvény sorozatában! A termékenység, az újjászületés és a párválasztás ünnepe különleges élményekkel kecsegtet e szerelmes vidéken. Ilyen a legendás Rózsakőnél megrendezésre kerülő Pünkösdi eljegyzési ceremónia.


Kocsonya Szépségverseny 2012 Badacsonytördemic

Cím: Badacsonytördemic Faluház, Hősök útja 12.
Link: www.badacsony.com
Telefon szám: +36-87 533-030
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

2012. február 11-én került megrendezésre a badacsonytördemici Kocsonya Szépségverseny. Gasztronómiai program, egy kicsit másképp… Jellegzetes téli ételünket ezúttal a külső alapján bírálja a szakértő zsűri. A versenyző kocsonyákat névvel és fajta megjelöléssel ellátva kell leadni. Fajtája szerint lehet: hagyományos, vegetáriánus (zöldség, gyümölcs), halas. Az értékelés része a látvány, a tálalás (minél patinásabb edény), az ötletesség. A programot népi, kulturális műsor kíséri. A verseny kocsonyákat a zsűrizés után meg lehet ízlelni a 300.- Ft-os kóstoló tányér megváltásával. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők!


Almádi Borfesztivál 2018.

Cím: Balatonalmádi, Szent Erzsébet liget
Link: www.pkkk.hu
Telefon szám: +36-88 542-580
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Fedezze fel hazánk zamatos borait a Balaton zenei sokszínűségét, táncait, kézműves és népművészetét. Városunk legismertebb, leghíresebb és legtöbb látogatót vonzó rendezvényén idén 18 napon át, ahol változatos színpadi programokkal és persze hazánk híres borvidékeinek legízletesebb nedűivel várjuk vendégeinket a 2018-as Almádi Borfesztivál rendezvényeire.


Csopak Napok 2012

Cím: Csopak
Link: www.csopak.hu

Csopak Napok 2012. augusztus 16-20. Finom borok, ételek és zenés műsor várja a kedves vendégeket a Csopaki Strandon.


Mandula Ünnep 2012

Cím: Csopak és környéke
Link: www.csopak.hu

Alsóörs, Csopak, Felsőörs, Lovas, Paloznak önkormányzatai és a helyi vállalkozók által létrehozott Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület 2012. április 26-29. rendezte meg szezonnyitó Mandula Ünnep rendezvénysorozatát. A hagyományteremtő céllal összeállított programok során a vendégek megismerhetik a települések értékeit, természeti adottságait, borait és gasztronómiáját.


Rendezvények Szigligeten 2018

Cím: Szigliget
Link: www.szigliget.hu
Telefon szám: +36-87 561-007

Szigligeti rendezvények 2018. lásd a web oldalon.


Gyenesdiási Keszegfesztivál

Cím: 8315 Gyenesdiás, Kárpáti-korzó
Link: www.gyenesdias.info.hu
Telefon szám: +36-83 314-507
Kapcsolattartó személy: Hársfalvi György

2017-ben immár 9. éve várják szeretettel a vendégeket a Keszegfesztiválra. Hagyományőrző és egyéb zenei, művészeti programok, gyermekműsorok és vásár. Ízletes sült keszeg kapható. Helyszín: Kárpáti korzó.


New Age Fesztivál Kehidakustány

Cím: Kehidakustány,

New Age, egy az Egyesült Államokból elindult zenei irányzat, melynek számos képviselőjét ismerjük (Mike Oldfield, Enya, Vangelis, Ray Lynch…) Mára azonban már sokkal többet jelent ennél. A természettel való harmónia – ez az új kor lényege. A fesztiválon helyet kapott az életmód és a művészetek számos képviselője. A rendezvény a településen belül több helyszínen zajlott. Célunk volt, hogy a természethez közelibb életmódot bemutassuk azoknak, akik még nem ismerik, ugyanakkor kellemes kikapcsolódást biztosítsunk azoknak is, akik már az új kor szelleme szerint élnek.


Gladiátor Rendezvényház - Erdődy Kastély

Cím: 8956 Páka, Kossuth u. 9.
Telefon szám: +36-92-378-931
Fax szám: +36-92-378-768
Link: www.paka.hu

Gladiátor Rendezvényház - Erdődy Kastély


Szécheny Pince, Bor és Rendezvényház

Cím: Szentgyörgyvár, Kossuth L. utca 25.
Telefon szám: +36-30/9976 370
Fax szám: +36-83/314 097
Link: www.szechenyipince.hu

Szécheny Pince, Bor és Rendezvényház


Garabonciás 7 Vezér Történelmi Kalandfarm

Cím: 8747 Garabonc
Telefon szám: +36-30-405-77-84
Link: www.garabonciaskalandpark.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: dr. Virágné dr. Németh Eszter

2013. június 22-én szombaton kinyitja a kaput a zalakarosi térség legjelentősebb, magánvállalkozói turisztikai fejlesztéseként létrejött kalandpark, amely a zalakarosi Aphrodite Hotel**** és Hotel Venus*** szálloda tulajdonosainak beruházása. A projekt létrejöttét a Széchenyi Terv támogatása is nagyban segítette. A királyokról készült Somogyi Győző által festett portrékon túl egészében áttekinthetjük a honfoglalástól az 1900-as évek elejéig kicsiny országunk történelmét, amelyben érdekes mélypontok és magasságok jellemezték a magyarság életét.


Tízforrás Fesztivál

Cím: Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Sarród.
Telefon szám: +36-99/540-200
Link: www.tizforras.hu

Tíz napos kulturális fesztivállal várja az érdeklődőket 2009. július 11-20 között a Világörökség részét képező Fertő-táj négy települése, Hegykő, Fertőhomok Hidegség és Sarród.


Tízforrás Fesztivál

Cím: Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Sarród.
Telefon szám: +36-99 540-005
Link: www.tizforras.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, és Sarródon. Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, a Sator Quartet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, Korpás Éva, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie. Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.


Tízforrás Fesztivál

Cím: Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Sarród.
Telefon szám: +36-99/540-200
Link: www.tizforras.hu

Tíz napos kulturális fesztivállal várja az érdeklődőket 2009. július 11-20 között a Világörökség részét képező Fertő-táj négy települése, Hegykő, Fertőhomok Hidegség és Sarród.


Perkovátz-Ház Rendezvényház

Cím: 9400 Sopron, Széchenyi tér 12.
Telefon szám: +36 99 316 839
Link: www.perkovatz.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Perkovátz Tamás

1992. december 5-én nyílt meg ünnepélyesen a ma ismert Perkovátz-Ház kapuja – akkor még John Bull Pubként. 1999-től már régi-új nevén – akkor még két szinten (földszint, pince) - PerkovátzHázként működik. Azonban a ház emeletét is csakhamar bekebelezte a közélet. A tulajdonos közösségi térré építtette át a hajdani családi otthont, s édesanyja, Böröndy Erzsébet beceneve adta a különterem nevét: Daruka. E különterem méltó helyszíne családi-, munkahelyi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, esküvőknek és több civil szervezet otthona is. K&H, MKB és OTP Szép kártya elfogadóhely.


Mária-napi búcsú - Akasztó

Cím: Akasztó
Link: www.akaszto.hu

Akasztó legnagyobb ünnepét a Mária-napi búcsút - mely több száz éves hagyománnyal rendelkezik - minden év szeptemberében, Kisboldogasszony napján tartják.


Orbán-napi borünnep 2011 Hajós-Pincefalu

Cím: Hajós-Pincefalu
Link: www.orbannaphajos.hu
Telefon szám: +36-20 567-38-77
Kapcsolattartó személy: Stadler Ferenc

XXXI. Orbán-napi Borünnep 2011. május 27-29., Hajós-Pincefalu. A részletes program az ikonra kattintva olvasható, tölthető le.


Kék Madár Fesztivál

Cím: 6300 Kalocsa
Link: www.kekmadar.hu

Az év minden szakában különböző rendezvények várják az idelátogatókat. Ezek közül a legfontosabb a Kék madár fesztivál, a Paprika napok, valamint a Duna menti Folklórfesztivál.


Ceremónia Bor és Rendezvényház - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Hoffmann J. u. 6.
Link: www.ceremonia.hu
Telefon szám: +36-76/325-025;+36-30-943-8905
Fax szám: +36-76/325-025
Kapcsolattartó személy: Cseh Gábor

Egy századfordulós polgári házat igényesen, az eredeti arculatát megőrizve, korszerűen felújítva teremtettük meg tevékenységünk alapjait. Az eredetileg borkereskedői pince funkcióját kibővítve nyitott Borházként működik, a földszinti és emeleti rendezvénytermeink elegáns, polgári hangulata stílusos háttere rendezvényeinknek. A pince, mint borház a mindennapi vendéglátásban is részt vesz, hétfőtől szombatig, naponta 17-22 óráig.


Hotel Három Gúnár és Rendezvényház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány u.1-7.
Link: www.hotelharomgunar.hu
Telefon szám: +36-76-505-785,+36-76-483-611
Fax szám: +36-76-481-253
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a korszerűsített, kibővített megújult négycsillagos Hotel Három Gúnár és Rendezvényház új szolgáltatásokkal ideális elhelyezést nyújt üzleti utazók, kirándulók, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára. Üdülési csekk elfogadó hely.


Hotel Három Gúnár Rendezvényház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 1-7.
Link: www.hotelharomgunar.hu
Telefon szám: +36-76-483-611
Fax szám: +36-76-481-253
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Hotel Három Gúnár Rendezvényház Éttermében a hagyományok tisztelete, a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul. Étlapunk széles választékot nyújt mind a hagyományos magyar ételekből, mind pedig a nemzetközi konyha specialitásaiból, valamint - a tradíciókat követve – az elmaradhatatlan libaételeinkből. A légkondicionált étterem 70-80 fő befogadására alkalmas Az étteremhez kapcsolódó teraszunk hangulatos színfoltja a belvárosnak


Zempléni túra - Füzér, Széphalom, Hollóháza, Tokaj

Cím: Debrecen, Füzér, Széphalom, Hollóháza, Tokaj
Link: www.facebook.com/events/264870517682737
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület szervezésében Magyarország egyik legszebb tájára látogatunk el, egy zempléni túra keretében. Indulás a nemrég felújított FÜZÉRI VÁRBA, majd Széphalom, Hollóháza és Tokaj az uticél 2018. szeptember 22-én szombaton. A program REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!!! info@nagyerdoertegyesulet.hu Részvételi díjak: Felnőtt: 9.500 Ft/fő, diák(10 év fölött) 8.500 Ft/fő. További részletek a megadott web oldalon.


Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó

Cím: Hortobágy, Pusztai Állatpark
Link: www.hortobagy.eu
Telefon szám: +36-52 589-110

A Gulyásverseny és Pásztortalálkozó minden év pünkösd szombatján kerül megrendezésre. A helyszín Hortobágy, a magyar őshonos háziállatokat bemutató Pusztai Állatpark. A versenyre az ország különböző tájairól érkező gulyások, illetve az utánpótlást képviselő bojtár párosok nevezhetnek be. A két nap folyamán a felszerelés és ruházat, illetve a kutya munkájának értékelése mellett különböző versenyszámokban kell az indulóknak jeleskedniük.


Harangi Imre Rendezvénycsarnok - Nyíradony

Cím: 4254, Nyíradony Millennium sétány l.
Link: www.nyiradony.hu
Telefon szám: +36-52-593-084
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Harangi Imre Rendezvénycsarnok - Nyíradony


Harangi Imre Rendezvénycsarnok Uszoda - Nyíradony

Cím: 4254, Nyíradony Millennium sétány l.
Link: www.nyiradony.hu
Telefon szám: +36-52-593-084
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Harangi Imre Rendezvénycsarnok Uszoda - Nyíradony


XVIII. Aratónap és a 16. Kakaspörköltfőző verseny

Cím: Jászapáti, Mg. Zrt. Jászszentadrás úti központ
Link: www.jabe.hu
Telefon szám: +36-30 600-4818
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-57 540-620
Kapcsolattartó személy: Mihályi Mónika

2015-ben Jászapátin 18. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos ARATÓNAP, és ennek keretében a 16. KAKASPÖRKÖLT FŐZŐVERSENY. A Jászapátiak Baráti Egyesülete immáron tizennyolcadik alkalommal rendezi meg az Aratónapot Jászapáti határában, a jászszentandrási úton álló tájház előtti téren (Jászapáti 2000 Mg. Zrt. I. központja)


Mikulás hajtás

Cím: Kengyel
Link: www.kengyel.hu

Nem gyõzte egyedül- így elhívta barátait idén is a kengyeli Mikulás, akinek majdnem 800 gyermekhez kellett eljuttatni az ajándékot. Az olimpiai számnak is beillõ "mikulás- hajtás" december 5.- én 14 óra 30 perckor startolt a Polgármesteri Hivatal épülete mellõl. A 16 fõs mikulás különítmény mellett 2 krampusz is lóra szállt, hogy felkeresse azokat a gyerekeket, akiknek a szaloncukor mellé virgács is járt. Fontos feladat a 12 éves hagyomány életbentartása.


Kevi Böllértalálkozó

Cím: 5420 Túrkeve, Kuthen kir. u. 11.
Link: bollertalalkozo.hu
Telefon szám: +36-56/361-111/106 mellék
Kapcsolattartó személy: Tóth Lajos alpolgármester

2009. február 14-én immár harmadik alkalommal rendezzük meg a böllérek találkozóját Túrkevén! Rendezvényünket a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indítottuk útjára. Az idelátogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát, stb. kínálnak a vendégeknek.


Kevi Juhászfesztivál

Cím: Túrkeve
Link: www.turkeve.hu

Kevi Juhászfesztivál


Óbudai hajógyári sziget

Cím: Budapest, III.ker. Hajógyári sziget

Óbudai hajógyári sziget


Óbudai hajógyári sziget

Cím: Budapest, III.ker. Hajógyári sziget

Óbudai hajógyári sziget


Sziget Fesztivál

Cím: Óbuda, Hajógyári sziget
Link: www.sziget.hu

Sziget Fesztivál


Vasúttörténeti Park, különleges rendezvényhelyszín
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 1142 Budapest, Tatai út 95.
Link: www.mavnosztalgia.hu
Telefon szám: (+36 1) 238-0558
Fax szám: (+36 1) 238-0559
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Minden cég életében vannak olyan különleges események, melyek egyedi helyszínt igényelnek. Bizonyosak vagyunk abban, hogy az évente megrendezésre kerülő tradicionális rendezvények egy új helyszín választásával színesebbé, változatosabbá tehetők. Ebben szeretnénk segítségükre lenni, és bemutatni Budapest egyik legnagyobb rendezvényhelyszínét, a Vasúttörténeti Parkot. A Park kiváló feltételeket biztosít egyedi környezetével, egyedülálló szolgáltatásaival bármely rendezvény lebonyolítására.


16. Műgyűjtők Éjszakája

Cím: Budapest V.ker. több helyszínen
Link: www.mugyujtokejszakaja.hu
Telefon szám: +36-30 982 60 12
Kapcsolattartó személy: Andrási Kata

16. Műgyűjtők éjszakája - 2010. május 27., csütörtök, 17-24 h.Budapest, V. kerület Falk Miksa, Balaton, Markó, Stollár és Balassi utca. Kortárs klasszikusok és fiatal alkotók most nyíló tárlatai, aukciós kiállítások és egyéb képzőművészeti programok - ezúttal is számos újdonsággal várják a vizuális művészet kedvelőit a Falk Miksa utcai és környék-béli galériák a 16. Műgyűjtők éjszakáján. A szokásos csütörtök esti, délután 5-től éjfélig zajló programra május 27-én kerül sor. A hazai kulturális élet mára már meghatározóvá vált programsorozatának most következő eseményén is olyan kiállításokkal, programokkal várják az érdeklődőket, melyek különleges módon színesítik a palettát, s kétségtelenül hiánypótló szerepet töltenek be. A részletes ismertető és a részt vevő galériák listja az ikonra kattintva olvasható.


Lovas napok

Cím: Tiszörs

Nyáranta a Tiszaörsi Lovas-klub rendezésében lovas napokat kerülnek megrendezésre. A lovas programok mellett a környék hagyományőrző csoportjai ősi magyar harci bemutatót is tartottak.


Végvári napok a Sümegi Várban

Cím: 8330 Sümeg, Várkert
Telefon szám: +36-87-550-166
Link: www.sumegvar.hu

Évente megrendezésre kerülnek a Végvári napok a sümegi várban. Egy hősies lovagi kor történéseit hozza el hozzánk kézzel fogható közelségbe, hiszen a Sümegi vár számos csata főszereplője volt. Imitált csatajátékokkal elevenítjük fel a történelmi eseményeket, melyekben a Sümegi Vár tüzérségi ostroma lesz a fő attrakció. További programok: - történelmi lovasjátékok, - középkori lakomák, - lovagi torna, - andalúz lovasbemutató, - Sümegi Vár és kiállításai, - középkori játszótér, - borfesztivál, - állatsimogató, - középkori vásározók, - hastáncgála.


Berekfürdői éves programajánló

Cím: 5309 Berekfürdő, Berek tér 11.
Telefon szám: +36-30 532-1542
Link: www.furdo.berekfurdo.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Schmotzer Norbert

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő 2020. évi programajánlója. A részletes programok a fürdő web oldalán olvashatók.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner