12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Alsóörs
www.alsoors.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: HEBLING ZSOLT E-mail: hivatal@alsoors.hu
 Telefon: +36-87-447-192 Fax: +36-87-447-221
szálláshely

 szálláshely
 

lakókocsi   Info

Telefon szám: +36/20/2236668
Fax szám: +36/62/999426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Magony Zoltán
Cím: Alsóörs, Strand sétány 22.

         
         
A Balaton északi partján a felújított Riviéra kempingben, 7 méteres lakókocsi hatalmas előtérrel. Felszerelt konyha, külön hálószoba, a tusoló, és mosogató mellet. 5 felnőtt kényelmes elhelyezése. Az ár tartalmazza az ingyenes strand belépőt, valamint egy autó parkolását, a nagy méretű ( 80 m2-es ) parcellán. A lakókocsiban francia ágy , emeletes ágy és egy kihúzható ágy, valamint szekrények találhatóak. Az előtérben kihúzható ülőgarnitúra , hatszemélyes étkező, hűtő, tv, és egy teljesen felszerelt konyha található. A teraszon hat személyes étkező.A díjon felül fizetendő 18 éven felül 400 ft/éj idegenforgalmi adó.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.