12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 9 látnivalóban


Rám szakadék - Dobogókő

Cím: Dobogókő-Dömös

Kimondottan nehéz túra. A romantikus, vízeséssel tarkított szurdokvölgyben a biztonságos mozgást több helyen a sziklafalba erősített láncok segítik.


Visegrádi Kaladpark

Cím: 2025 Visegrád, Lepence völgy 11-es út 45. km
Telefon szám: +36-30 534-4107
Link: www.visegradgokart.hu

2012 júliusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Kalandpark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket!


7 Vezér Történelmi Kalandpark
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8747 Garabonc, 75-ös főút
Telefon szám: +3693 540-140; +3630 383-5969
Link: www.garabonciaskalandpark.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A zalakarosi Aphrodite Hotel tulajdonában lévő Garabonciás Farmon 2013. június 22-én 7 Vezér Történelmi Kalandpark nyílik. A Kalandpark látogatása olyan élmény együttest kínál, amely nem csak a szemnek, szájnak, hanem a testnek és az elmének is „ingere”. A magyar királyok arcképcsarnoka és a jurta sátrak állandó kiállítása a térség honfoglalás kori történelmét egyedülálló módon mutatja be. A látogatókat 7 jurta, íjász pálya, lovaglás, kültéri grill konyha, sajtüzem, és a gyermekekre gondolva vár–játszótér és elektromos kisautókkal és gokartokkal felszerelt pálya kerül kialakításra. A 7 vezér Történelmi Kalandpark tematikus programokkal várja látogatóit, ahol a kicsik és nagyok egyaránt játszva tanulhatnak. Mindemellett a farmot – a XXI. századi modern parasztgazdaságát – az állatsimogatás során továbbra is meg lehet tekinteni.


Murai ladikok ereszkedése

Cím: 8872 Muraszemenye, rafting-kikötő

Muraszemenye és a Kerka-menti Települések Szövetsége is csatlakozott ahhoz a négy országot, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát és most már hazánkat is érintő hagyományos, "Murai ladikok ereszkedése" címet viselő programhoz, melynek során vállalkozó szellemű emberek, köztük településvezetők, a négy ország több Mura menti települését érintve két nap alatt ősi, hagyományos lapos horgászladikokkal ereszkednek le évről-évre a Murán, ezen a sebes sodrású határfolyón. Fato:www1.zalamedia.hu


Fertő-tavat megkerülő nemzetközi kerékpárút

Cím: Hegykő
Link: www.hegyko.hu

A fertő tó körül mind magyar, mind osztrák oldalon jól kiépített, kitáblázott kerékpárutak várják az aktív turizmus kedvelőket.


Tőserdei Kalandpark Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Holt-Tisza part
Link: www.toserdo.com
Telefon szám: +3670 337-6656; +3630 621-3382

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Tőserdei kalandpark az előzetes tervektől eltérően technikai okok miatt nem nyit ki 2013. május elsején. A nyitás későbbi időpontjáról tájékoztatni fogjuk látogatóinkat. A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. Vendégeink segítségére szolgál a gyakorló pálya, mely 3 akadályával tartalmazza azokat az elemeket, melyekkel a pályákon találkozni fogunk. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket.


Kalandpark Tiszakürti Arborétum

Cím: 5471 Tiszakürt, Bolza gróf u. 5.

A Kalandpark nem üzemel!


Budapesti bob pálya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Budapest XI., Balatoni út (7-es út) 7. kilométer
Telefon szám: +36-1 310-4122
Link: www.bobpalya.hu

Budapest zöldövezetében található szórakoztató centrumunk 1995 óta fogadja kedves vendégeit. A bobpálya mellett minigolf pálya, valamint két, télen fedett műfüves focipálya, büfé és egy ingyenesen használható, az európai szabványnak megfelelő, biztonságos játszótér is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.


Bobpálya - Miskolc-Tapolca

Cím: 3529 Miskolc, Kisavas alsósor 22.
Telefon szám: +36-46-412-519,0630-822 8552
Link: www.mibob.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Miskolc-Tapolcán a barlangfürdő fölött található az ország talán leghosszabb bobpályája. Iskoláknak, csoportoknak, családoknak kedvezményes jegyek válthatók. Okt.1-ápr.30-ig 10-18-óráig, máj.1-től szept.30-ig 10-22-óráig van nyitva. Bobozók és a Miskolctapolcára látogatók számára megnyílt a bobpálya területén a Bob Terasz Büfé is. A vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el az általunk nagy választékban kínált ételeket, italokat: hideg és melegszendvicsek, hűtött üdítők, csapolt és palackozott sör, minőségi borok és röviditalok, jégkrém.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner