12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 10 látnivalóban


Rám szakadék - Dobogókő

Cím: Dobogókő-Dömös

Kimondottan nehéz túra. A romantikus, vízeséssel tarkított szurdokvölgyben a biztonságos mozgást több helyen a sziklafalba erősített láncok segítik.


Visegrádi Kaladpark

Cím: 2025 Visegrád, Lepence völgy 11-es út 45. km
Telefon szám: +36-30 534-4107
Link: www.visegradgokart.hu

2012 júliusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Kalandpark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket!


Élményfalu és Kalandpart - Sarud

Cím: 3386 Sarud, Tisza-tó szabadstrand
Telefon szám: +3630-949-6814
Link: elmenyfalu.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kücsön Gyula ötletgazda

A Tisza-tó mellett az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalál Strand, Étterem és Szállás. Kiváló célpont lehet osztálykirándulások, erdei iskolák, gólyatáborok, képzőművészeti táborok, egyesületek, családi nyaralások, csapatépítő tréningek számára. Várjuk kedves vendégeinket az egyedülálló adottsággal és szabad vízi stranddal rendelkező 170 fős Táborunkba. Szálláslehetőséget zöldövezeti 4,5,6,7,8,10 ágyas faházakban és komfortos mobilházainkban biztosítunk, amellett kempingezési opciók is választhatóak. A létesítményhez tartozó minden igényt kielégítő étteremben folyamatos az ellátás hideg és meleg ételekből, italokból csoportos és egyéni látogatók részére is. Csoportok esetén kedvezményes csomagjainkból választhatnak, amely csomagok a honlapunkon megtalálhatók.


7 Vezér Történelmi Kalandpark
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8747 Garabonc, 75-ös főút
Telefon szám: +3693 540-140; +3630 383-5969
Link: www.garabonciaskalandpark.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A zalakarosi Aphrodite Hotel tulajdonában lévő Garabonciás Farmon 2013. június 22-én 7 Vezér Történelmi Kalandpark nyílik. A Kalandpark látogatása olyan élmény együttest kínál, amely nem csak a szemnek, szájnak, hanem a testnek és az elmének is „ingere”. A magyar királyok arcképcsarnoka és a jurta sátrak állandó kiállítása a térség honfoglalás kori történelmét egyedülálló módon mutatja be. A látogatókat 7 jurta, íjász pálya, lovaglás, kültéri grill konyha, sajtüzem, és a gyermekekre gondolva vár–játszótér és elektromos kisautókkal és gokartokkal felszerelt pálya kerül kialakításra. A 7 vezér Történelmi Kalandpark tematikus programokkal várja látogatóit, ahol a kicsik és nagyok egyaránt játszva tanulhatnak. Mindemellett a farmot – a XXI. századi modern parasztgazdaságát – az állatsimogatás során továbbra is meg lehet tekinteni.


Murai ladikok ereszkedése

Cím: 8872 Muraszemenye, rafting-kikötő

Muraszemenye és a Kerka-menti Települések Szövetsége is csatlakozott ahhoz a négy országot, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát és most már hazánkat is érintő hagyományos, "Murai ladikok ereszkedése" címet viselő programhoz, melynek során vállalkozó szellemű emberek, köztük településvezetők, a négy ország több Mura menti települését érintve két nap alatt ősi, hagyományos lapos horgászladikokkal ereszkednek le évről-évre a Murán, ezen a sebes sodrású határfolyón. Fato:www1.zalamedia.hu


Fertő-tavat megkerülő nemzetközi kerékpárút

Cím: Hegykő
Link: www.hegyko.hu

A fertő tó körül mind magyar, mind osztrák oldalon jól kiépített, kitáblázott kerékpárutak várják az aktív turizmus kedvelőket.


Tőserdei Kalandpark Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Holt-Tisza part
Link: www.toserdo.com
Telefon szám: +3670 337-6656; +3630 621-3382

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Tőserdei kalandpark az előzetes tervektől eltérően technikai okok miatt nem nyit ki 2013. május elsején. A nyitás későbbi időpontjáról tájékoztatni fogjuk látogatóinkat. A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. Vendégeink segítségére szolgál a gyakorló pálya, mely 3 akadályával tartalmazza azokat az elemeket, melyekkel a pályákon találkozni fogunk. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket.


Kalandpark Tiszakürti Arborétum

Cím: 5471 Tiszakürt, Bolza gróf u. 5.

A Kalandpark nem üzemel!


Budapesti bob pálya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Budapest XI., Balatoni út (7-es út) 7. kilométer
Telefon szám: +36-1 310-4122
Link: www.bobpalya.hu

Budapest zöldövezetében található szórakoztató centrumunk 1995 óta fogadja kedves vendégeit. A bobpálya mellett minigolf pálya, valamint két, télen fedett műfüves focipálya, büfé és egy ingyenesen használható, az európai szabványnak megfelelő, biztonságos játszótér is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.


Bobpálya - Miskolc-Tapolca

Cím: 3529 Miskolc, Kisavas alsósor 22.
Telefon szám: +36-46-412-519,0630-822 8552
Link: www.mibob.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Miskolc-Tapolcán a barlangfürdő fölött található az ország talán leghosszabb bobpályája. Iskoláknak, csoportoknak, családoknak kedvezményes jegyek válthatók. Okt.1-ápr.30-ig 10-18-óráig, máj.1-től szept.30-ig 10-22-óráig van nyitva. Bobozók és a Miskolctapolcára látogatók számára megnyílt a bobpálya területén a Bob Terasz Büfé is. A vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el az általunk nagy választékban kínált ételeket, italokat: hideg és melegszendvicsek, hűtött üdítők, csapolt és palackozott sör, minőségi borok és röviditalok, jégkrém.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner