12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 10 látnivalóban


Rám szakadék - Dobogókő

Cím: Dobogókő-Dömös

Kimondottan nehéz túra. A romantikus, vízeséssel tarkított szurdokvölgyben a biztonságos mozgást több helyen a sziklafalba erősített láncok segítik.


Visegrádi Kaladpark

Cím: 2025 Visegrád, Lepence völgy 11-es út 45. km
Telefon szám: +36-30 534-4107
Link: www.visegradgokart.hu

2012 júliusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Kalandpark! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és projektoros kivetítővel várjuk Önöket!


7 Vezér Történelmi Kalandpark
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8747 Garabonc, 75-ös főút
Telefon szám: +3693 540-140; +3630 383-5969
Link: www.garabonciaskalandpark.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A zalakarosi Aphrodite Hotel tulajdonában lévő Garabonciás Farmon 2013. június 22-én 7 Vezér Történelmi Kalandpark nyílik. A Kalandpark látogatása olyan élmény együttest kínál, amely nem csak a szemnek, szájnak, hanem a testnek és az elmének is „ingere”. A magyar királyok arcképcsarnoka és a jurta sátrak állandó kiállítása a térség honfoglalás kori történelmét egyedülálló módon mutatja be. A látogatókat 7 jurta, íjász pálya, lovaglás, kültéri grill konyha, sajtüzem, és a gyermekekre gondolva vár–játszótér és elektromos kisautókkal és gokartokkal felszerelt pálya kerül kialakításra. A 7 vezér Történelmi Kalandpark tematikus programokkal várja látogatóit, ahol a kicsik és nagyok egyaránt játszva tanulhatnak. Mindemellett a farmot – a XXI. századi modern parasztgazdaságát – az állatsimogatás során továbbra is meg lehet tekinteni.


Murai ladikok ereszkedése

Cím: 8872 Muraszemenye, rafting-kikötő

Muraszemenye és a Kerka-menti Települések Szövetsége is csatlakozott ahhoz a négy országot, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát és most már hazánkat is érintő hagyományos, "Murai ladikok ereszkedése" címet viselő programhoz, melynek során vállalkozó szellemű emberek, köztük településvezetők, a négy ország több Mura menti települését érintve két nap alatt ősi, hagyományos lapos horgászladikokkal ereszkednek le évről-évre a Murán, ezen a sebes sodrású határfolyón. Fato:www1.zalamedia.hu


Fertő-tavat megkerülő nemzetközi kerékpárút

Cím: Hegykő
Link: www.hegyko.hu

A fertő tó körül mind magyar, mind osztrák oldalon jól kiépített, kitáblázott kerékpárutak várják az aktív turizmus kedvelőket.


Nyári Bob Pálya - Sopron

Cím: Soproni Bécsi Domb /a 84-es főút mellett/
Link: www.bobozas.hu/sopron/index.php
Telefon szám: +36-99-334-266;+36-20-433-3505
Kapcsolattartó személy: Sas Mária

700 m hosszan kanyargó lesiklóval a 84-es főút mellett Sopron, Bécsi dombon. Nyitvatartás: április1-től október 31-ig naponta: 10-18 h. Márciusban és novemberben munkaszüneti napon 11-órától. (időjárástól függően változhat) Hideg, meleg büfé, jégkrém, üdítők, télen forralt bor, forró tea.


Tőserdei Kalandpark Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Holt-Tisza part
Link: www.toserdo.com
Telefon szám: +3670 337-6656; +3630 621-3382

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Tőserdei kalandpark az előzetes tervektől eltérően technikai okok miatt nem nyit ki 2013. május elsején. A nyitás későbbi időpontjáról tájékoztatni fogjuk látogatóinkat. A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. Vendégeink segítségére szolgál a gyakorló pálya, mely 3 akadályával tartalmazza azokat az elemeket, melyekkel a pályákon találkozni fogunk. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket.


Kalandpark Tiszakürti Arborétum

Cím: 5471 Tiszakürt, Bolza gróf u. 5.
Link: www.complextraining.hu
Telefon szám: +3630 9155-027; +3630 768-5204
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gerebics Balázs

Kalandpark az Arborétumban. 2009-ben egyedülálló helyszínen, az ország egyetlen arborétumban található kalandparkját Tiszakürtön nyitottuk meg kicsik és nagyok örömére. A kalandpark azóta is nagy sikernek örvend a látogatók körében és ezért cégünk minden évben bővíti azt valamilyen érdekes elemmel. A kalandpark és a vadregényes, festői szépségű helyszín biztosítéka egy felejthetetlen programnak, legyen szó csak egy látogatásról vagy egy csapatépítő programról. Nagy múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező animátorok várják szíves megkeresésüket. Sikerünk záloga elhivatottságunkban rejlik, melyet megtapasztalhat Ön is, ha felkeres bennünket.


Budapesti bob pálya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Budapest XI., Balatoni út (7-es út) 7. kilométer
Link: www.bobpalya.hu
Telefon szám: +36-1 310-4122

Budapest zöldövezetében található szórakoztató centrumunk 1995 óta fogadja kedves vendégeit. A bobpálya mellett minigolf pálya, valamint két, télen fedett műfüves focipálya, büfé és egy ingyenesen használható, az európai szabványnak megfelelő, biztonságos játszótér is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.


Bobpálya - Miskolc-Tapolca

Cím: 3529 Miskolc, Kisavas alsósor 22.
Link: www.mibob.hu
Telefon szám: +36-46-412-519,0630-822 8552
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Miskolc-Tapolcán a barlangfürdő fölött található az ország talán leghosszabb bobpályája. Iskoláknak, csoportoknak, családoknak kedvezményes jegyek válthatók. Okt.1-ápr.30-ig 10-18-óráig, máj.1-től szept.30-ig 10-22-óráig van nyitva. Bobozók és a Miskolctapolcára látogatók számára megnyílt a bobpálya területén a Bob Terasz Büfé is. A vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el az általunk nagy választékban kínált ételeket, italokat: hideg és melegszendvicsek, hűtött üdítők, csapolt és palackozott sör, minőségi borok és röviditalok, jégkrém.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.