12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 268 látnivalóban


Kersztúri Esték Bodrogkeresztúr

Telefon szám: +36 30 8247748
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Bodrogkeresztúr, Henye dűlő 0134/2 hrsz.
Link: www.kereszturiestek.hu

Találkozzunk minden szombaton Bodrogkeresztúrban, Tokaj-Hegyalján! A Keresztúri esték kikapcsolódás. Minden szombaton egy kellemes estét tölthetünk el a Henye Borbárban, lelkünket változatos zenei stílusokkal és színházzal, testünket kitűnő borokkal és borkísérő falatokkal táplálva. A Keresztúri esték egy magyar-magyar találkozási pont. Műsorunkban sok felvidéki és hazai színházi, valamint zenei együttes is megtalálható. A Keresztúri esték egy metszéspont. Kassa és a Tokaji borvidék találkozása, egykori együttműködésének, kapcsolatainak helyreállítása. A Keresztúri esték segítés, támogatás.


Falunap

Telefon szám: +36-48-440-020
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Csernely, belterület
Link: www.csernely.hu
Kapcsolattartó személy: Alberti József

 
Az évenként, hagyományosan megszervezendő kulturális rendezvény április 30.-án kerül megrendezésre.


Dédesi Vásár 2013

Telefon szám: +36-48-501-034
Cím: Dédestapolcsány
Link: www.dedestapolcsany.hu

Dédestapolcsány -1924. évtől kezdve- vásártartási joggal rendelkezik, így -a hagyományoknak megfelelően, minden évben- május és szeptember hónap 3. hétfőjén ez 2013-ban május 20. megrendezik az országos hírű „Dédesi Vásár”-t, ahol a „tekenőtől” kezdve, a fonott kosáron át, a lószerszámokon keresztül, szinte minden kapható. Számtalan kulturális rendezvény, kiállítás várja, - a vásárra látogató embereket, turistákat!


Füzéri Várnapok 2018

Telefon szám: +36-47-540-047
Cím: Füzér, Füzéri Vár
Link: www.fuzer.hu

2018. augusztus 29-én kerül megrendezésre a már hagyományos Füzéri Vár Napok rendezvénysorozat. helyszín: Füzéri vár, Vásártér. Füzéri Várbarátok Napja, Füzériek Találkozója, Középkori életképek, kézműves bemutatók, csatajelenet, koncert, tűzijáték.


XIII. Falunap Rendezvénysorozat

Cím: Golop, Kastélypark
Link: www.golop.hu

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és Kedves családját a Golop községben 2008. június 27-28-29. megrendezésre kerülő XIII. FALUNAP Rendezvénysorozatára. Részletes program az ikonra kattintva olvasható, töthető le.


Muhi-pusztai középkor fesztivál

Cím: Hejőkereszúr
Link: www.altisk-htur.sulinet.hu

május 19-20-21. (kegyeletes megemlékezés a Sajó melletti csatában elesett hősökre és a tatárjárást követő „második honfoglalásra”, IV. Béla királyunk országépítésére). A részletes program az ikonra kattintva olvasható, tölthető le.


Kecskési Tollas Tibor Szavalóverseny

Cím: Nagybarca, Művelődési Ház
Link: www.nagybarca.hu
Telefon szám: +36-48-500-223
Fax szám: +36-48-500-224
Kapcsolattartó személy: Csikász Gáborné

Évről-évre megrendezésre kerül a Kecskési Tollas Tibor Szavalóverseny az Észak-Magyarország és Kelet-Szlovákia középiskolásainak.


Nemzetközi Nemzetiségi Fesztivál - Rátka

Cím: Rátka
Link: www.ratka.hu

Rátka és külföldi testvér-települései nemzetiségi kultúrcsoportjainak rangos seregszemléje a Nemzetközi Nemzetiségi Fesztivál, amely minden év szeptemberének első szombatján kerül megrendezésre a települések táncosainak, fúvósainak, citerásainak, énekkarainak színvonalas műsorával, bemutatójával.


Derenki Búcsú - Szögliget

Cím: Szögliget-Derenk
Link: www.derenk.hu

A derenki búcsú pedig egyre népszerűbbé válik, és egyre inkább kétnyelvűvé. Köszönhető ez a lengyel papoknak, szerzeteseknek, valamint a búcsú alkalmával fellépő lengyel zenekaroknak és kórusoknak.


Kerekdomb Fesztivál 2020 - Tállya, Golop

Cím: 3907 Tállya, tobb helyszínen
Link: www.kerekdombfeszt.hu
Telefon szám: +36 70 947 4009
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kerekdomb Fesztivál 2020. szeptember 17-20 - ahol a Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. A csodálatos környezetben életre hívott fesztivál idén számos újdonsággal készül. Tállya mellett Golop település is csatlakozik az eseményhez.


20. Budavári Borfesztivál 2011.

Cím: Budapest, Budai Vár
Link: www.aborfesztival.hu

20. Budavári Borfesztivál 2011. Szeptember 7-11. Magyarország borászainak színe-java kínálta kóstolásra legszebb borait. A hazai nedűk mellett neves borkereskedők és a díszvendég jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra került. A kínálatban ott voltak a hazai és a rangos nemzetközi versenyeken érmeket, díjakat nyert borok, valamint készítőik, akik szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.


Hegyhengergető tábor

Cím: Kismaros, Csattogóvölgy
Link: www.hegyhengergeto.hu/index.php
Telefon szám: +3630-3370635; 30-222-3668
Kapcsolattartó személy: Nagy Ildikó, Tóth Róbert

Évről-évre a Börzsönyben, a Csattogóvölgyben rendezzük meg nyári gyerektáborunkat, a Hegyhengergető tábort 1-8. osztályosok számára. A Börzsönyben, Kismarosnál található a Csattogóvölgy, ahol természetes környezetben, 4-6 fős faházakban lakhattok, napi háromszori főétkezéssel, uzsonnára gyümölccsel. A táborhely egy erdővel körbevett nagy füves völgy, kosár-, foci- és teniszpályával.


Monori Tavaszi Fesztivál

Cím: Fesztivál csarnok, Monori Pincefalu
Link: www.strazsaborrend.hu
Telefon szám: +369341000
Kapcsolattartó személy: Kugel György
Fax szám: +3629413535
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

a 2011-es Monori Tavaszi Fesztivál kertében megrendezésre került a Strázsahegyi Kavaró Sütõ Fõzõ Fesztivál 2011 május 28. 08h., I. Monori Amatõr Fogathajtó Verseny, Orbán-mapi vigazságok és III. Strázsahegyi Pincék Fesztiválja.


Motorcsónakázás Ráckevén
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Ráckeve, Kastélypark
Link: www.motorcsonakazasadunan.hu
Telefon szám: +36-70-773-8160

Szeretné megnézni Ráckevét és környékét a Duráról motorcsónakázás közben? Már 5000Ft/főtől élvezheti a táj szépségét. Indulás szombatonként 10 órától a Savoyai kastély előtti kikötőből. Idulás ideje: minden szombaton 10 órakor.


André Kertész második élete
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Szigetbecse, André Kertész Múzeum
Link: www.ardo.org

Ardó Zsuzsanna Fotókiállítása - André Kertész második élete: Párizs


Blaskovich Napok - Tápiószele

Cím: 2766 Tápiószele, több helyszínen
Telefon szám: +36-53 380-157
Kapcsolattartó személy: Gócsáné Dr. Móró Csilla

Kulturális és turisztikai programok, május utolsó hetében. Információ: Blackovich Múzeum és Művelődési Ház.


Kincsem országos gyalogtúra - Tápiószele

Cím: 2766 Tápiószele - Tápiószentmárton
Telefon szám: +36-53-380-346
Kapcsolattartó személy: Lipák István
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kincsem országos gyalogtúra 25, 40 km, Tápiószele és Tápiószentmárton között. Aranyszarvas országos teljesítménytúra 50 km Tápiószele és Tápiószentmárton között, március 17. körül.


Kulturális, művészeti és diákprogramok

Cím: 2627 Zebegény, Bartóky u. 7.
Telefon szám: +36-20 261-0506
Kapcsolattartó személy: Varsányi Andrea
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.szonyitabor.hu

Kulturális, művészeti és diákprogramok minden évben a Szőnyi kertben, a Szőnyi István Baráti Kör szervezésében. Részletek a megadott web oldalon.


Zsámbéki-Szombatok-Premontrei esték

Cím: Zsámbék
Telefon szám: +36-23/342-318
Link: zsambekinfo.hu
Fax szám: +36-23/342-318

A Zsámbéki-medence műemlékekben gazdag névadó települése immár több évtizede várja nyaranta változatos kulturális eseményekkel az érdeklődőket. A színház, a komolyzene, a népművészet, a jazz és a sport kedvelői, kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre valót változatos kikapcsolódást kínáló ajánlatunkban. A Premontrei esték című egyházzenei koncertsorozat színhelye szombatonként 19 órától a a barokk plébániatemplom.


Burgonyafesztivál - Bicsérd

Cím: 7671 Bicsérd,
Link: www.bicserd.hu

A kétnapos mezőgazdasági rendezvény színvonalas szakmai, kulturális és gasztronómiai programja Bicsérd és Zók községek önkormányzatai, a Bicsérdi ARANY-MEZŐ Rt., a Szentlőrinci Szolanum Kft., valamint a Bicsérdi Burgonyatermelő és Értékesítő Kft. együttműködésének eredménye. A fesztivál szakmai programjának két legfontosabb eleme a minden évben felállított bemutató-pavilonok, melyekben a látogatók a hazánkban termesztett burgonyafajták csaknem teljes skálájával megismerkedhetek, valamint a színvonalas szakmai előadások, melyeken az utóbbi öt évben a hazai agrárium jelentős alakjait hallgathattuk meg. A szakmai előadások nem kizárólag a burgonyatermesztésről és fogyasztásáról szólnak.


Stifolder fesztivál - Feked

Cím: 7724 Feked, több helyszínen
Link: www.feked.hu

A Pünkösd utáni első szombaton kerül sor az országosan is ismert Stifolder fesztiválra, amelyre évről évre egyre többen látogatnak el. Több mint negyvenféle szalámit kóstolhatnak meg az ide látogató vendégek, és szavazhatnak is a számukra legízletesebbre. Szomjukat a falu közepén felállított sörsátorban enyhíthetik, ahol a különböző hagyományőrző együttesek egész nap zenés műsorral szórakoztatnak mindenkit. A helybéliek ilyenkor padokkal, asztalokkal kitelepednek a házaik elé, és ott vendégelik meg az eseményre látogató barátaikat.


XIII. Hetényi Talicskaolimpia
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 7694 Hosszúhetény, Sportpálya
Link: talicskaolimpia.eu
Telefon szám: +36-72 490-827

Talicskavalkád Hosszúhetényben! 2013. május 09-11-én rendezzük a XIII. Hetényi Talicskaolimpiát! TALICSKARAVÁN - T O L J O N V E L Ü N K ! Részletes program az ikonra kattintva olvasható!


Vendel-napi búcsú

Cím: 7925 Magyarlukafai Néprajzi Műhely és az egész falu
Link: www.magyarlukafa.org
Telefon szám: +36-73-554-051
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Lovas Kata, Kékes Tóbiás

A Vendel-napi búcsú Baranya megye egyik legnagyobb kézműves fesztiválja. 2010. október 24-én került megrendezésre a XXVI. Vendel-napi búcsú, melynek keretében 130 kézműves hozta el portékáját, és fellépett többek között a norvég Stella Polaris, a pécsi Márkuszínház, valamint a szigetvári és a zengővárkonyi néptáncosok.


Bordal Világfesztivál - Pécs

Cím: Pécs - Baranya
Link: www.winesongfestival.hu
Telefon szám: +36 72 211 606
Kapcsolattartó személy: dr. Lakner Tamás
Fax szám: +36 72 211 606

15. Bordal Világfesztivál, 2011. szeptember 23-25. A mindeddig egyedülálló fesztivál férfikórusok, férfi vokálegyüttesek és szólisták részére kerül megrendezésre 1993 óta, Magyarország legrégebbi egyetemi városában, és a kitűnő borairól méltán híres Villányi Borvidéken. Az együttesek elsősorban saját nemzeti kultúrájuk bordalaiból összeállított 15 - 20 perces műsorral nevezhetnek, melyben nemcsak műzene, hanem népzene is lehet.


Programok, események 2020 - Pécsvárad

Cím: 7720 Pécsvárad, Vár u. 45. (Pécsváradi Vár)
Link: www.pecsvarad.hu
Telefon szám: +36-72 672-940
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Pécsvárad és környéke aktuális programjait web oldalunkon olvashatja.


XI. Káposzta Nap

Cím: Pogány
Link: www.pogany.hu

Pogány horvát falu, Baranya vármegyében, völgyben, szétszórva. Lakja 730 katolikus, kik nem éppen szorgalmasok, hanem káposztából sok pénzt bevesznek. Ez volt a mottója a XI. Káposzta Napnak, Pogány nevezetes ünnepének, 2007. szeptember 29-én, szombaton. Rendezvényünket a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás támogatta.


XVI. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál Siklós

Cím: Siklós, Várkert
Link: www.siklos.hu
Telefon szám: +36-72 885-370

XVI. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál. Siklósi Vár Várkert. A Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál immár tizenhatodik éve kerül megrendezésre 2017. augusztus 25-26. között. A hagyományt teremtő gasztronómiai rendezvény lehetőséget biztosít családok, baráti társaságok, munkatársak számára, hogy a Siklósi Vár tövében együtt töltsenek el egy csodálatos napot, élvezzék az ínycsiklandó ízeket és nem utolsó sorban a szórakoztató koncerteket.


Falunap - Békéssámson

Cím: Békéssámson, Szabadidőpark
Telefon szám: +36-68 570-040
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Barna Jánosné

Békéssámsoni falunapok 2009. szeptember 18-19-20.


Falunap - Kardoskút

Cím: Kardoskút
Telefon szám: +36-68/429-000

Évente megrendezésre kerül a kardoskúti Falunap.


Dinnyefesztivál 2018

Cím: 5666 Medgyesegyháza,
Telefon szám: +36-68/440-000, 68/440-004
Fax szám: +36-68/440-860
Link: www.dinnyefesztival.hu

2018. Augusztus 03-04-05. DINNYEFESZTIVÁL Medgyesegyháza. Minden év, minden új fesztivál újabb és újabb tapasztalatokat, megszívlelendő tanulságokat jelent, ezekből folyamatosan igyekszem, igyekszünk tanulni.


Uborkafesztivál - Méhkerék

Cím: 5726 Méhkerék,
Link: www.mehkerek.hu

Méhkeréken évente megrendezésre került a ma már hagyományos uborkafesztivál.


Falunap - Nagyszénás
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 5931 Nagyszénás,
Link: www.nagyszenas.hu
Telefon szám: +36-68 443-059
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szélné Baki Etelka

Évente megrendezésre kerül a Falunap.


Nemzetközi lóverseny és Aratóünnep Orosháza

Cím: Orosháza, Bogárzói lóversenypálya
Telefon szám: +36-30/598-23-98

Orosházi Nemzetközi lóverseny, Aratóünnep és Nemzetközi Gazdatalálkozó évente megrendezésre kerül Orosházán a Bogárzói lóversenypályán. Lóverseny, kirakodó vásár, állatsimogató és ügyességi versenyek tarkítják az egész napos programot.


Gergely járás

Cím: Ópusztaszer, Nemzeti Történeti Emlékpark
Telefon szám: +36-62-275-133
Fax szám: +36-62-275-007
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.opusztaszer.hu

A gereglyjárás középkori hagyományra vezethető vissza: a szegény diákok kéregetéssel teremtették elő tanulásuk alapjait. A XVI. századtól már tanítóiknak is kéregettek, mendikáltak.Az emlékparkban szervezett esemény azt a kort idézi fel, amikro a tanévkezdés, tanévzárás egybe esett a gergely nappal. Az emlékpark szabadtéri néprajzi múzeumának iskolájában a tanító várja a gyerekeket. A rendkívül hangulatos népszokás a kapott étkek elfogyasztásával végződik.


Majális - Pusztamérges

Cím: Pusztamérges

Pusztamérgesen a Pusztamérgesi Futball és Motoros Klub szervezésében évente kerül megrendezésre a már hagyományos majális.


Szüreti Fesztivál és Kakaspörkölt-főző Verseny

Cím: 6785 Pusztamérges, Móra tér 4.
Telefon szám: +36-62-286-702
Kapcsolattartó személy: Móra Ferenc Művelődési Ház

Minden év szeptember harmadik hétvégén tisztelgünk így a bor ős kultúrája előtt. A versenybe a vendégfogadó házak kapcsolódnak be, akik ezen a napon saját udvarukon bográcsban készítik el a kakaspörkölt különlegességeiket és az udvaron ízlésesen megterített asztaloknál várják az ” éhes” - vendéget úgynevezett „ nyitott otthonaikban”.


Adventi vasárnapok a Szent Erzsébet sétányon

Cím: Ruzsa
Link: www.ruzsa.hu

Advent vasárnapjain a központi parkban fölállított falukoszorú körül minden vasárnap más-más intézmény várja műsorával az ünneplőket, forral borral, teával és süteménnyel valamint gyertyagyújtással.


Beethoven est

Cím: Martonvásári Brunszvik-kastély parkja
Link: www.filharmonikusok.hu
Telefon szám: +36-22-461-301

Évente megrendezésre kerül a Nemzeti Filharmónikus Zenekar és Énekkar Beethoven estjei.


Nagykarácsony a magyar Betlehem

Cím: 2425 Nagykarácsony, Petőfi út 14.
Link: www.nagykaracsony.com

NAGYKARÁCSONY A MAGYAR BETLEHEM. Az idei ünnepi hetek „háromkirályok” jegyében telnek és az első napkeleti bölcs már meg is érkezett! Tevéje megtekinthető és a bátor gyermekek veszély nélkül meg is simogathatják!A Betlehem és a Templom felkeresése továbbra is INGYENES! Ünnepélyes megnyitó 2009. november 29.


XII. Almavirág fesztivál - Rácalmás

Cím: 2459 Rácalmás, Jankovich köz 5-7.
Link: www.facebook.com/AlmaviragFesztival/
Telefon szám: +36-30 9395-499
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bodnár Sándor

XII. Almavirág fesztivál az egészség jegyében 2020. május 16. A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület 2020. május 16-an immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Almavirág fesztivált. Szeretettel meghívjuk Önöket a XII. Almavirág Fesztiválra! Jöjjenek el családtagjaikkal, barátaikkal együtt, töltsünk el egy kellemes tavaszi napot Rácalmáson a Jankovich-kúriában a család az egészség a sport a kultúra és a gasztronómia jegyében!


Cascade Barlang- és Élményfürdő

Cím: 3395 Demjén, Külterület
Link: demjencascade.hu
Telefon szám: +36-30 657 5836
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kedves Vendégeink! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megnyitottuk a Cascade Barlang- és Élményfürdőt! Ezen a hétvégén - első akcióként - az egész napos Családi belépő (2 felnőtt 2 gyerek jegy), 13.490,- Ft! A jegyárak magában foglalják a Cascade Barlang- és Élményfürdő valamennyi szolgáltatását, továbbá a Demjén Termálfürdő és Aquapark külső medencéinek, valamint fedett wellness részlegének használatát is. Nyitva tartás: Hétfő - péntek: 10.00-22.00; Szombat: 09.00-00.00, Vasárnap: 09.00-22.00.


Szépország.hu rapid sakk kupa - Eger

Cím: 3300 Eger, Agria Park
Kapcsolattartó személy: Bódi Tamás (1970 - 2014)

32-en próbáltak megverni egy 11 éves fiút! A Neumann Napok keretében került sor Gledura Benjámin sakkmester szimultánjára, a Neumann aulájában. A 11 éves sakkmester, 3-szoros Európa-bajnok, ellen 32-en léptek egyszerre, ám Benji minden táblán visszaverte a támadást és mindenkit legyőzött. A viadal 90 percig tartott, tehát egy ellenfélre kevesebb, mint 3 perce jutott az ifjú mesternek. A középiskolás fiatalok elismerték az ifjú tehetséget és sok sikert kívántak neki a további sakkversenyekhez. Benjamin, saját bevallása szerint, kicsit elfáradt, de szívesen tart bármikor sakkbemutatót, ha szoros versenyprogramjával nem ütközik.


Felsőtárkányi Rétesnap

Cím: Felsőtárkány, Tópart
Telefon szám: +36-30 945-3368
Link: www.felsotarkany.hu

Minden év augusztus elején kerül megrendezésre a Felsőtárkányi Rétesnap. Helyben készült rétesek, kirakodóvásár és színes hagyományőrző programok várják a látogatókat. A finom házi rétesek vására egész nap. Kézműves kirakodóvásár, házi termékek vására, kézművese foglalkozások, népdal, néptánc bemutatók, táncház.


Muzsikál az erdő 2020 - Gyöngyöstarján Fajzatpuszt
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3036 Gyöngyöstarján, Fajzatpuszta
Telefon szám: +3630 9288-008; +3630 2981-302
Link: www.muzsikalazerdo.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos

Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti Napok 2020. július 10. Gyöngyöstarján Fajzatpuszta . A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2020-ban a 17. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene - művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. A részletes program az ikonra (i) kattintva olvasható.


Pót - Virágot egy mosolyért nap - Hevesen

Cím: 3360 Heves, több helyszínen
Telefon szám: +36-30 501-8441
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Háger József Pepe

Pót- Virágot egy mosolyért nap - Hevesen. Háger József Pepe több csokor virágot helyezett el a mai nap (2017. szeptember 04-én) a város különböző pontjain. Aki megtalálta biztos örömet szerzett neki a csokor és mosolyra fakadt. A PÓT kezdeményezés felülmúlta az eddigi országos akció gondolatát!


2019. évi kisnánai programok
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3264 Kisnána, több helyszínen
Telefon szám: +36-37-324-012
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Paulenka László
Link: www.kisnana.hu

Kisnánai Várjátékok minden évben május közepén kerül megrendezésre. Középkort idéző vitézi bemutatók, életképek, boszorkányégetés, boszorkány verseny, zenék, mutatványosok, kézműves vásár, vitézi próbák a látogatóknak. Gyerekeknek: szalmavár ostrom, kincskereső játék, kézműves foglalkozások. Ínycsiklandó ételek, borkóstolás és vásár. Szeretettel vár mindenkit Kisnána Község Önkormányzata!


Nemzetközi Kakasfesztivál
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3397 Maklár, több helyszínen
Link: www.maklar.hu

XIII. Kakasfesztivál - Maklár 2018. július 7. – Ildiko Bodolosz, Olga Csatári, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Tamas Deaki, Norbert Csathó, Gábor Gabca Oravecz, Dániel Bögös, Maklár Község Önkormányzata, Maklári Bosch Kötélugró Klub és Együtt Maklárért Egyesület társaságában.


Asszony Farsang

Cím: Parádsasvár
Link: www.paradsasvar.hu

Egyik legrégebbi hagyománya településünknek az Asszony Farsang, több mint 100 éves múltra tekint vissza.


Palóc Piac - Magyar Kézműves Vásár

Cím: Parádsasvári elágazó parkolója
Link: www.facebook.com/PalocPiacParadsasvar
Telefon szám: +3630 605-7121
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: vitéz Gálfalvy Gallik Béla

A Palóc Piac kézműves és kirakodóvásár minden nap várja vásárlóit a parádsasvári elágazó parkolójában.


Péter - Pál napi Aratófesztivál Sarud

Cím: Sarud, Tisza-tó, Szabadvizi Strand
Link: www.sarud.hu
Telefon szám: +36-36/362-001

2018. június 30-án huszonhatodik alkalommal rendezik meg a falusi társadalmak legnagyobb ünnepének az aratásnak hagyománytisztelő Péter - Pál napi Aratófesztiválját Sarudon.


Traktoros Ügyességi Verseny Sarud

Cím: Sarud, Tilcsik Farm
Link: www.sarud.hu
Telefon szám: +36-20 2155-391
Kapcsolattartó személy: Tilcsik István

Traktoros Ügyességi Verseny Sarud 2011. augusztus 12-14. Helyszín: Tilcsik Farm (GPS: N: 47° 36,684′ E: 020°34,973′)


Csipkebogyó Fesztivál Szarvaskő

Cím: Szarvaskő, Ófalu (több helyszínen)
Link: www.szarvasko.hu
Telefon szám: +36-36 352-020; +3630 386-4647

Szarvaskőben évente megrendezésre kerül a Csipkebogyó Fesztivál. 2018-ban október 21-én 10:00 órától várják az érdeklődőket. A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, fűtött sátorral, csipketeával, csipkelekváros kaláccsal és kenyérrel és Nagy Szeretettel várjuk az érdeklődőket.


XVIII. Specialized Maraton - Szilvásvárad

Cím: Szilvásvárad, Kisvonat végállomásnál
Link: www.kerekparkolcsonzo.hu
Telefon szám: +36-30-3352-695
Kapcsolattartó személy: Tarnai Csaba

Május 25-e, az Európai Nemzeti Parkok napja. Ennek tiszteletére 2002-től - minden évben - május utolsó vasárnapján rendezzük meg legnagyobb "túránkat". 2019. május 26-án a XVIII. Specialized Szilvásvárad Maratont.


Bor és Nóta faluja rendezvény - Verpelét

Cím: 3351 Verpelét, Kastélykert
Link: www.notafalu.hu
Telefon szám: +36-36 559-087

Verpeléten a Bor és Nóta faluja rendezvény a turisztikai funkcióján kívül imázsformáló szerepet is betölt. Alkalmas arra, hogy a település egyedi, sajátos arculattal tudjon megjelenni az idegenforgalmi piacon és ott egy kedvező pozíciót tudjon elfoglalni.


Szüreti Felvonulás Baj

Cím: 2836 Baj, Falu központja
Link: www.baj.hu
Telefon szám: +36-34/589-813

Évente megrendezésre került a szüreti felvonulás.


Bakonyi Amatőr Népművészeti Fesztivál

Cím: Bakonyszombathely
Link: www.bakonyszombathely.hu

A minden év márciusában megrendezett Bakonyi Amatőr Népművészeti Fesztivál


Kesztölci Zseniális

Cím: Kesztölc, Focipálya
Link: www.kesztolc.hu

Kesztölci Zseniális


Toldi-nap - Alsótold

Cím: 3069 Alsótold
Link: www.nogradtar.hu

1996-ban hagyományteremtő szándékkal, a történelmi múlt ápolása céljából került először megrendezésre az erőpróbával egybekötött Toldi-nap, ami azóta is minden évben megrendezésre kerül. A Toldi-nap kézműves kiállítással kapcsolódik össze, melynek célja a falu ifjú fazekas - és kovácsmestereinek bemutatkozása.


Veterén traktormajális 2012.05.19 Bokod

Cím: Bokor
Link: www.bokor.hu/wp

Axiál Veterán Traktormajális Bokor 2012.05.19.


Ünnepi várjátékok Hollókő

Cím: Hollókő
Link: www.hollokoivar.hu
Telefon szám: +36-32/579-010

2010-ben a várjátékok időpontja: május 24. Pünkösd hétfő és augusztus 20. A várjátékokon Szent László Vitézeivel is találkozhatnak a kedves vendégek. Az egynapos rendezvényeken középkori hangulatba repülhetünk vissza Hollókő váránál.


Szilvaszombat - Kétbodony

Cím: Kétbodony
Link: www.ketbodony.hu

Évente kerül megrendezésre a már hagyományos Szilvaszombat.


Muzsikál az erdő 2020 - Szurdokpüspöki
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Szurdokpüspöki, több helyszínen
Link: www.muzsikalazerdo.hu
Telefon szám: +36-30 2981-302
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos

2020. július 7-én, Szurdokpüspökin várjuk a „Muzsikál az erdő” látogatóit. A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2020-ben a 17. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene - művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. A részletes program az ikonra (i) kattintva olvasható.


Magyar Világtalálkozó Balatonlelle

Cím: Balatonlelle
Link: www.vilagtalalkozo.hu

Magyar Világtalálkozó Balatonlelle 2011. június 30 - július 3. A világ minden részéből, az összmagyarság valamennyi korosztályából összesereglő több tízezer fő részvételével tartandó fesztiválhangulatú találkozón a kultúra, a tudomány, a művészet, a gazdasági élet, a közélet és a sport világának jeles képviselői mutatkoznak be. Célunk, hogy a különböző országokban élő honfitársaink találkozóján, a magyar identitás és értékvilág reprezentatív bemutatásával megteremtsük a határokon átívelő sokszínű és kölcsönös előnyökre építő kapcsolatkialakítás és együttműködés lehetőségét.


Különleges Asztali Örömök Somogyban

Cím: 8840 Csurgónagymarton,
Telefon szám: +36-82- 471-090,
Fax szám: +36-82- 471-095
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Berényi Regina

 
Kukorikú - kukoris fesztivál. A régi hagyomány a „kakas ütés” kel újból életre ezen a napon, de már szelídebb formában. A kakasok most sem ússzák meg, mennyei pörköltek és sültek alapanyagaivá avanzsálnak. A kiváló húsételekhez legmegfelelőbb köret talán a környékbeli kalácskenyér, a kukoris, amely szintén megkóstolható Csurgónagymartonban.


Falunap - Mesztegnyő

Cím: Mesztegnyő
Link: www.mesztegnyo.hu

Minden évben júliusban rendezik meg, immár hagyományosan a falunapot, a kolostor melletti szabadtéri területen. A vendéglátás és kikapcsolódás jegyében szervezett eseményre ilyenkor összesereglenek az idősek és fiatalok, valamint a hozzájuk érkező barátok. A színes programok között színpadi előadások, főzőverseny, hagyományőrző-bemutató is.


Katica Tanya programok - Patca
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 7477 Patca, Katica Tanya - Aktív Pihenés Központ
Link: www.katicatanya.hu
Telefon szám: +36 30 534 1454
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tinusz Vanda

A kis ikonra kattintva informálódhat a Katica Tanya aktuális programjairól. A Katica Tanya elnyerte az Európai Únió Környezetvédelmi Üzleti Díját. A nemzeti zsűriken 145 cég jutott túl európai megmérettetésre. 6 kategóriában volt első helyezett és ebből a Kis és Középvállakozások Díját mi nyertük el és vettük át Tallinnban! GRATULÁLUNK!


Országos Kovácstalálkozó - Vése
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8721 Vése, Erzsébet u.6.
Link: www.vese.hu
Telefon szám: +36-30/959-1891
Kapcsolattartó személy: Bertók László
Fax szám: +36-85/345 022

Vése a Balatonhoz közel található, csodálatos fekvésű somogyi község, ahol egy műemlék jellegű kovácsműhely látható. Ezen a helyszínen rendezünk meg július 22-én (szombaton) az országos kovácstalálkozót, melynek programja: mesterség bemutató, kiállítás és vásározás, valamint színes kísérő rendezvények. A részletes program az ikonra kattintva olvasható, letölthető.


Demecseri Káposztás Napok

Cím: 4516 Demecser,
Link: www.kaposztasnapok.hu
Telefon szám: +36-42/533-019
Kapcsolattartó személy: Kiss Gyula polgármester
Fax szám: +36-42/233-110

Demecser városa nevében nagy tisztelettel köszöntöm a Demecseri Káposztás Napok iránt érdeklődőket. 2008-ban ötödik alkalommal kerül megrendezésre a három napos fesztivál. A káposztás ételeket főző és kóstoltató csapatok mellett színes kulturális program, kirakodóvásár, versenyek, tombola várta az ide látogatókat. Várjuk baráti társaságok, egyesületek jelentkezését a káposztás ételek főzésére, a Demecserből elszármazó embereket baráti beszélgetésre. Látogasson el hozzánk 2009-ben is.


Ecsedi-láp Emléknap

Cím: Nagyecsed,
Link: ecsednap.atw.hu
Telefon szám: +36-30 231 5801
Kapcsolattartó személy: Somlai Tibor
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Nagyecsed város képviselőtestülete, több civil szervezet és intézmények javaslata alapján, március 1.-et az Ecsedi-láp emléknapjává nyilvánította. Az emléknapot mindig egy, a dátumhoz közeli szombaton fogjuk tartani. Kapcsolódik hozzá továbbá egy folyamatos program csomag, ami főleg a civil szervezetek tevékenységeit koordinálja, de segíti települési és térségi intézmények, szervek munkáját is. Alapítottunk egy díjat, (emlék plakett) melyet minden évben az Ecsedi-láp térségéért legtöbbet tevőnek adományozunk. Minden rendezvényünkre és programunkra szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Meggyfesztivál - Nyírmeggyes

Cím: 4722 Nyírmeggyes
Telefon szám: +36-30-696-5970
Kapcsolattartó személy: Katona Györgyné

 
Nyírmeggyes legnagyobb kulturális eseménye, a minden év július első hétvégéjén megrendezésre kerülő Meggyfesztivál. A település nevéből eredően, legjellemzőbb gyümölcsére, a meggyre alapozva 2000 óta rendezik meg. A fesztivál szakmai programja: Regionális Falugazdász Találkozó.


Nemzetközi Aratófesztivál
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 4821. Ópályi Rajk László u. 20.
Kapcsolattartó személy: Farkas Ferenc
Link: www.opalyi.hu

Évente megrendezésre kerül a Nemzetközi Aratófesztivál.


Rakamazi Jonagold Almafesztivál és Vásár

Cím: Rakamaz
Link: fesztival.itthon.hu

Rakamazi Jonagold Almafesztivál és Vásár 2010.10.10 A helyben termesztett almák, almafajták bemutatása, vására. Almatermesztési szinpózium. Egész napos kulturális program kicsiknek és nagyoknak. Almás gasztronómiai különlegességek: almás palacsinta, alma bólé, almás csirkemell, flambírozott alma, almás pite, bio almalé és még számos almás finomság.


Őrségi Vigyasságok - Bajánsenye

Cím: Bajánsenye
Link: www.bajansenye.hu

Őrségi Vigasságok parasztlakodalom a Kerka mentén.


Graffiti Fesztivál

Cím: 9684 Egervölgy,
Link: www.egervolgy.hu
Kapcsolattartó személy: Tausz Sándor

Egervölgy nevezetessége a Graffiti Fesztivál, amelyet Ernst Zobel osztrák építési vállalkozó rendezett meg 1996 és 1997 nyarán a községben. A falu házai közül 32 homlokzatát, falát diszíti művészek és amatőrök által festékspray-vel készített kép.


Koronaőrző Bunker Kőszeg

Cím: 9730 Kőszeg, Kálvária utca (Kálvária I. stáció előtt)
Link: www.naturpark.hu
Telefon szám: 0036 94 563-120

Meglepetésként a bunker látogatói Ferenc Ferdinánd korabeli, eredeti könyvet, újságot lapozgathatnak. A koronaőrző hely látogatásáért fizetendő díj: Felnőtt: 300 Ft/fő, Gyermek (14 éves korig) és nyugdíjas (65 év felett): 150 Ft/fő. Felnőtt csoportos kedvezmény 15 fő felett: 200 Ft/fő. Gyermek és nyugdíjas csoportos kedvezmény 15 fő felett: 100 Ft/fő. Az IGEN Natúrpark Turista kártyával rendelkezők korosztályuknak megfelelő csoportos kedvezményt kapnak! A Magyar Szent Korona őrzési helyén felújított kiállítóhely nyitva tartási időpontjai


Völgyhídi Vásár - Nagyrákos

Cím: 9938 Nagyrákos,

A minden év júliusának harmadik hétvégéjén, szombat-vasárnap megrendezésre kerülő vásár széles kínálattal várja az érdeklődőket.


Szent Korona ünnepség - Ostffyasszonyfa

Cím: 9512 Ostffyasszonyfa, Kossuth L. u. 40.
Link: www.ostffyasszonyfa.hu

Ostffyasszonyfa Önkormányzata minden év június első szombatján tartja falunapi rendezvényeit. Évek óta kialakult hagyományok alapján, a szórakoztató programok mellett kulturális rendezvényeket, kiállításokat is tartunk ezen alkalomból. E kiállítások széles körűek, technikai jellegű kiállítások (régi motorkerékpárok), helyi népművészek (fafaragók, festők) a Művelődési Házban működő szakkörök illetve iskolásaink, óvodásaink munkái is láthatóak voltak az elmúlt években.1944-ben, amikor a Koronát kimenekítették az országból, az akkori koronaőrök közt volt egy ostffyasszonyfai születésű koronaőr (Kocsis József), aki egészen az ereklye elásásáig, Mattsee-ig kísérte az ország szimbólumát. A koronaőr emlékét az ostffyasszonyfai Hősi Emlékmű falán tábla őrzi, melyet 1992-ben avattunk fel. Településünk címerében szintén szerepel a Korona körvonala, mert Kocsis József elmondása alapján: „Veszprémből-egy négy tonnás teherautóval- Kőszegre mentünk a koronával. Útközben hazaugrottam szülőfalumba, Ostfyasszonyfára. „ E tényközlést a faluban úgy tekintjük, hogy a Korona akkor járt a településünkön, ezért került be a címerünkbe.


Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál - Őriszentpéter

Cím: Őriszentpéter
Link: www.regiofokusz.hu
Telefon szám: +36-94/500-354

Őriszentpéteren hagyományossá vált Őrségi Tökfesztivál. Az ünnep napokon többek között tökkirály választás, töklámpás faragó verseny, tökmagolaj préselés, kézműves bemutatók, asszonykórusok és táncos műsorok várják az érdeklődőket.


Nemzetközi Folklórnapok

Cím: Sárvár, Nádasdy-vár
Link: www.sarvar.hu
Telefon szám: +36-95-320-063
Fax szám: +36-95-323-425
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Minden év augusztusában kerül megrendezésre a már hagyományos Nemzetközi Folklórnapok rogramsorozat.


XIV. Lovasi Napok 2012

Cím: Lovas, Milleneumi Park központtal
Link: www.lovasinapok.hu

XIV. Lovasi Napok 2012. július 6-7. A Lovasi Napok rendezvénysorozat hagyományteremtõ céllal indult útjára 1999-ben. A nyaranta megrendezésre kerülõ rendezvénysorozat fõ célja: bemutatni Lovas és környékére (Balaton Riviéra) jellemzõ borokat és a lovasi programokon keresztül megismertetni történelmünk egy-egy részletét. Ízelítõ a programokból: Július 6-án délután 5 órától Rakonczay Gábor tart képekkel, videóval illusztrált eloadást a faluház nagytermében. Július 6-án este nyolc órától Pintér Tibor örökzöld slágereket, operetteket, musicaleket énekel a Millenniumi Parkban. Július 7-én este fél 9-től Zoltán Erika Show a Millenniumi Parkban. Továbbá hagyományőrző és lovas programok, gyermekprogramok, kiállítások, főzőverseny, zene, tánc.


Mátyás, az igazságos - programsorozat

Cím: Várpalota, Thury- vár és környéke
Link: www.varpalota.hu
Telefon szám: +36-88 787 835;+36-30 8152 556
Kapcsolattartó személy: Makkné Fülöp Gabriella

Mátyás, az igazságos 3 napos programsorozat a Reneszánsz Év jegyében Várpalotán a Thury vában és környékén 2008. augusztus 22-24. Reneszánsz táncház, reneszánsz lakoma, élő reneszánsz zenés várséta, „Kinizsi Pál” színielőadás, történelmi zászlók találkozója, török zene, hastánc, udvari bolondok – mulatság 3 napon át. A részletes program az ikonra kattintva olvasható, tölthető le.


Zirci Ciszterci Apátság állandó orgonás programjai

Cím: 8420 Zirc, Rákóczi tér 1.
Link: www.deneskapitany.com
Telefon szám: +36-20 482-4755
Kapcsolattartó személy: Kapitány Dénes
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontja állandó orgonás programjai. Orgonamuzsika 15 percben, mellyel templomunk orgonaművészének közreműködésével- előzetes jelentkezés esetén - állunk rendelkezésre. A zeneirodalom mesterművein keresztül megcsodálhatja orgonánk hangját a kitűnő akusztikájú Bazilikában. Ismerkedés a Hangszerek Királynőjével elnevezésű foglalkozásunk keretében - előzetes jelentkezést követően - a gyerekek számára teremtünk lehetőséget arra, hogy orgonaművész vezetése mellett, testközelből ismerkedjenek templomunk méltán híres orgonájával, annak működésével és nem utolsó sorban hangjának szépségével. (maximális csoportlétszám 25 fő)


Szérüskert fesztivál - Almásháza

Cím: 8935 Almásháza,

 
2004 óta minden szeptemberben megtartjáka Szérüskert fesztivált Almásházán.


Dollári Esték

Cím: 8931 Kemendollár
Telefon szám: +36-92/584-006
Kapcsolattartó személy: Körjegyzőség 8932. Pókaszepetk,
Link: egervar.celodin.hu

 
A környező településeket is megmozgató rendezvényük a téli DOLLÁRI ESTÉK, mely szórakoztató és tudományos programokban egyaránt bővelkedik.


Búcsú - Pusztacsatár

Cím: Pusztacsatár (Vaspör)

PUSZTACSATÁR, Nagyboldogasszony búcsúja augusztus 17.


Falunap - Vaspör

Cím: Vaspör

Falunap - Vaspör


Aranymosó Fesztivál - Halászi

Cím: 9228 Halászi, Halászi Szabadstrand
Telefon szám: +36-96/210-732

2010. augusztus 21-én került megrendezésre ismét az Aranymosó Fesztivál a Halászi Szabadstrandon.


Tízforrás Fesztivál 2012

Cím: Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Sarród
Telefon szám: +36-99/540-200
Link: www.tizforras.hu

2012. július 13-án gördül fel a szabadtéri színpad képzeletbeli függönye, hogy aztán tíz napon keresztül hat Fertő-parti település (Hegykő mellett Fertőhomok, Hidegség, Nagycenk, Sarród és Fertőszéplak) számos helyszínén kiváló programok szórakoztassanak több ezer nézőt


1. Országos Bionap - Rábcakapi

Cím: Rábcakapi
Link: www.biokultura.org

Huszonhárom kiállító, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzött mezőgazdasági termelői, sajáttermék-feldolgozói, kis-és nagykereskedői egy napra 2007. július 8-án birtokba vették a gazdaságot az országos rendezvény hét helyszínének egyikét és várták a bio iránt érdeklődő látogatókat.


Csege Napok

Cím: Tiszacsege
Link: www.tiszacsege.hu
Telefon szám: +36-52-588-036

Éves rendezvény Tiszacsegén a Tisza-parton a Termál fürdőben és a Szabadidő parkban megrendezésre kerülő három napos rendezvény.


Virágkiállítás

Cím: Jászárokszállás
Link: www.jaszarokszallas.hu

Az Árokszállási Nyár rendézvénysorozat évente visszatérő rendezvénye a Széchenyi István Általános Iskola tornatermében megrendezett Flóra Virágkedvelők Egyesületének Virágkiállítása ahol szebbnél szebb virágokat láthattak és vásárolhattak meg az érdeklődők.


XII. Jász Világtalálkozó 2006

Cím: Jászboldogháza
Link: www.jaszboldoghaza.hu

2006-ban Jászboldogháza adott otthont a már 12. alkalommal megrendezésre került Jász Világtalálkozónak. A rendezvény ismét lehetőséget nyújtott a jászsági és a Jászságból elszármazottak és kirajzottak találkozójára, amelyhez számos kulturális és szórakoztató program is kapcsolódott.


XVII. Jász Világtalálkozó 2011
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Jászivány, több helyszínen
Link: jaszvilagtalalkozo.eu
Telefon szám: +36-57 448-148
Fax szám: +36-57 448-149

XVII. Jász Világtalálkozó 2011. július 01-02. Jászivány. A részletes program az ikonra kattintva olvasható.


Augusztus 20-i tűzijáték.


Augusztus 20-i tűzijáték.


Interaktív Drogprevenciós Program
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 438-5599
Cím: Budapest, Alkotmány u. 16. bejárat a Bihari János utca felöl
Link: www.maffiamuzeum.hu

Az AID Program (Alkotmány utcai Interaktív Drogprevenciós Program) a Bűnügyi Panoptikum megtekintésén, egy drogprevenciós előadáson és beszélgetésen alapuló projekt, hazai viszonylatban ritka, értékorientált szabadidő eltöltést biztosít a legveszélyeztetettebb helyzetben lévő fiatalok számára, részükre olyan környezetet ajánl fel, amely az otthon megoldatlan problémák hatékony kezelésére alkalmas. A Heves és Vidéke Bűnmegelőzési Alapítvány projektje, a Nemzeti Drogstratégiában megfogalmazottakkal összhangban kerül megvalósításra. Az AID programban a kiválasztott intézmények térítésmentesen vehetnek részt. A múzeum 2011.10.01.-től kizárólag előzetes időpont egyeztetéssel fogadja látogatóit.


I. Tiszaörsi hőlégballon találkozó
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +3659-513-000; +3630 968-1102
Cím: 5362 Tiszaörs, Nefelejcs u. 2.
Link: tiszaorstermal.5mp.eu
Kapcsolattartó személy: Csillag Józsefné

2014. május 1-2-3-án kerül megrendezésre a Tiszörsi Fürdő területén az I. Tiszaörsi hőlégballon találkozóra. A háromnapos rendezvény részletes programja az információs pontra kattintva olvasható.


27. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2016

Telefon szám: +36-1-229-2687
Cím: Budafok
Link: www.budafokiborfesztival.hu
Fax szám: +36-1-229-2687

2016. szeptember 3-4 között kerül megrendezésre a már hagyományos 27. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.


VIII. Szőregi Rózsafesztivál

Cím: Szőreg (Szeged), 6771. Hősök tere 5.
Link: www.szoreg.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Avramov András

A VIII. Szőregi Rózsafesztivál 2006. június 23-25. között kerül megrendezésre. /Fotó: www.szoreg.hu honlapról/


II. Ádándi Böllér Napok

Cím: 8653 Ádánd, Vásártér
Link: www.indulhatunk.hu
Telefon szám: +36-+36 20 771 7777

 
2007-12-29-2007-12-31. II. Ádándi Böllér Napok és Óévbúcsúztató A háromnapos rendezvény évvégi mulatságokat megalapozó fesztivál, melynek fő témája a falusi disznóvágás, disznótoros készítés és a finomabbnál finomabb "egészséges" étkek falatozása forralt bor kíséretében. Bemutatók, ételkészítési verseny, vásár színes családi programok várják az érdeklődőket sok érdekességgel, információval.


Szilvanap 2020 Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Patakparti Piac
Link: www.noszvajirendezvenyek.hu
Telefon szám: +36-36 463-396
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szilvanap 2020.08.29-én 10.00-16.00 óráig új helyszínen, a Patakparti Piacon. Noszvaji rendezvények a 2020. évben. Településünk egész évben változatos programokat kínál az idelátogató turistáknak és a helyi lakosoknak.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner