12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 1002 látnivalóban


Bodrog folyó

Cím: Bódvarákó,

A Bodrog folyó kiválóan alkalmas vízisportokra, horgászatra, pihenésre.A Bodrog egy forrás nélküli, öt folyó egyesüléséből születő folyó. Az Ung, a Feketevíz, a Laborc, az Ondava és a Latorca folyók a szlovákiai Zemplén településnél lesznek eggyé, innentől nevezik a folyót Bodrognak, ami 65 km-rel távolabb, Tokajnál ömlik a Tiszába.


Vasúti bányató - Hejőkeresztúr

Cím: Hejőkeresztúr, külterület
Link: www.hejokeresztur.hu

A tó és környezete a parkosításoknak, és a folyamatos társadalmi munkáknak köszönhetően mára egy szép és rendezett területté alakult át. Ami a halfaunát illeti, nagy számban megtalálható a vízben ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, kárász és keszegfélék. Az évenkénti 3 - 4 alkalommal történő telepítés szintén a tó egyedeit gyarapítja. Büszkeségünkre víz számos védett halfajnak is otthont ad. Kezelő: Hejőmenti Horgász Egyesület


Sajó folyó - Sajónémeti

Cím: 3652 Sajónémeti,
Link: www.ozdihorgasz.uw.hu

Hazánk kilencedik legbővebb vizű felszíni vízfolyása.Szlovákiában a Gömör-Szepesi-érchegységben ered, Dobsinától nem messze, de másik völgyben: a Stolica nevű csúcs (1476 m) alatt, mintegy 1300 méteres tengerszint feletti magasságban. A fenyőkkel sűrűn benőtt hegyoldalról gyorsan leszalad, hogy aztán kis folyócskává (vagy igen bővizű patakká)cseperedve máris kiléphessen az emberek által megművelt földekre. Ezután sorra veszi fel rohanó mellékvizeit a fő közlekedési útvonal mentén kanyarogva.


Sajószöged sóderbanya (horgászhely)

Cím: Sajószöged,

 
A Sajó ártere a kavicsbányászat során képződött kb. 40 ha területű horgásztó, mely a térség horgászparadicsoma.


Bodrog folyó - Szegilong

Cím: Szegilong
Link: www.szegilong.hu

Szegilong alatt kanyarog Tokaj-hegyalja leghíresebb folyója a Bodrog. Meredek, szakadékos itt a part, és a gyönyörű folyókar íve, megfogja az idelátogatót. Kedvelt horgászhely, mert a kristálytiszta vize, kedvelt élőhelye a békés és ragadozó halaknak egyaránt. Kapitális halak birodalma ez, ahol nem ritkák az 50-60 kilós harcsák sem. Minden évben itt rendezik meg az országos Feeder és Tímár kupát, messze vidékről idecsalogatva a horgászokat. Ezek a többnapos események több száz turistát csalogatnak ide, és garantált a szíveslátás.


Tisza Tiszatardos

Cím: Tiszatardos,
Link: www.tiszatardos.hu

Napijegy 600 Ft-ért a Tiszára Tardos élelmiszerboltjában váltható. A jegyeket árúsítja Lakatos Lászlóné. Tel: 06/70 287-39-47. Éves jegy Tiszalöki Művelődési házban kapható.


Eresztvény Horgász Egyesület Horgásztava

Cím: Zsujta, külterület
Link: eresztveny.5mp.eu

A tó az ország északkeleti csücskében a szlovák határtól néhány km-re található, a Borsod Abaúj Zemplén megyei Zsujta településtől 1,5 Km-re. A horgásztó 1,5 hektár vízterületű bányató. A meder egyenletlen és a vízmélység 1-4 méter között változik. 1980-as évek elejétől mint horgásztó működik.


Nagymarosi Békás-réti horgásztó (horgászhely)

Cím: Nagymaros - Kóspallag külterület
Telefon szám: +36-30 2022 483
Kapcsolattartó személy: Bedi József

Kezelő: Váci Kék-tó Horgászegyesület


Garancs-tó Tinnye

Cím: Tinnye
Link: www.tinnye.hu

A tó vízfelülete jelenleg 2-2.5 ha között ingadozik, az iszap vastagsága helyenként eléri az 1 méter vastagságot. A tó bérleti joga különböző vállalkozások kezében volt (van?), akikkel eddig mindig sikerült korrekt kapcsolatot kialakítani, ezért megtűrték az egyesület horgászait. A tó rehabilitációja 2009-ben megkezdődött. Tinnye Önkormányzata pályázati forrásból megkezdte a tó rekultivációját. 2001 nyarán itt forgatták az Üvegtigris című filmet. A forgatásnál használt büfékocsi a tó partján hagyva azóta idegenforgalmi látványosság lett.


Kákástó Törtel

Cím: 2747 Törtel Kákástó d.93
Link: www.kákástó.hu
Telefon szám: +36-70 3558-669
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Antal Gábor

A Kákás tó közvetlenül a szállások mellett található. Kimondottan úszós és fenekező módszer használata ajánlott és megengedett. A tóban található sokféle halfaj miatt változatos fogás várható, hiszen a keszeg és kárászállomány között 2-10 kg-os pontyok, 2-15 kg-os harcsák, 3-14 kg-os amúrok fürdőznek.


Úri horgásztó

Cím: Úri, külterület
Link: www.uri-to.hu
Telefon szám: +3670 943-3406; +3620 968-0647

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített. Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk. Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban.


Horgásztó - Bánfa

Cím: Bánfa

Horgásztó - Bánfa


Horgásztó - Baranyaszentgyörgy

Cím: 7383 Baranyaszentgyörgy

 
A horgásztó Baranyaszentgyörgyön található. A horgásztó 20 Ha. A horgásztóban fogható halfajták: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka, süllõ, compó, harcsa.


Batéi tó

Cím: Baté
Telefon szám: +3630/9577-819
Link: 5mp.eu/web.php?a=bateito&o=44A7fxxwJg

A horgásztó 2007. április elején nyílt meg. A 6,5 hektáros tó 350 méterre Baté mellett 20 hektáros területen található. A tó átlagos vízmélysége 1,3m a legnagyobb mélység a tó közepén végigvonuló árok aminek a legmélyebb pontja 2,9m. A fenék tőzeges és csak adott helyen van akadó. A tó Nyugati oldalán 31 kisebb stég van. A tó kellemes kikapcsolódást nyújt Önnek és az egész családnak. Főzési és tűzrakási lehetőség a kijelölt helyeken lehetséges. Minden évben van telepítve.


Horgásztanya Kemping

Cím: 7937 Boldogasszonyfa, Petőfi u. 53.
Telefon szám: +36--73/702-003
Link: www.horgasztanya.hu
Fax szám: +36--73/354-124
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Egész évben várja a vendégeket.


Horgásztó - Hetvenhely

Cím: Hetvenhely
Link: www.hetvehely.atw.hu

Horgásztó - Hetvenhely


Kacsóta zárkert tó

Cím: Kacsóta, külterület
Link: www.kacsota.hu

Lehetőség van a Kacsóta településtől 3 km-re lévő horgásztónál horgászatra, mely községünk zártkertjének része, ahol helyben megtermelt szőlőből készített borokat a gazdák jó szívvel kínálják. A szép táj, a kellemes italok, a csillogó vízfelület, a horgászat élménye és sikere, akár a nyugalom szigetévé is varázsolhatja.


Déli-tó Palkonya

Cím: 7771 Palkonya, külterület
Link: www.palkonya.hu
Telefon szám: +36-30 560-0105

 


Üszögpusztai-tó

Cím: Pécs, Üszögpuszta
Link: www.pecsihe.hu
Telefon szám: +36-72 310-119
Kapcsolattartó személy: Németh Tibor

Üszögpusztai-tó völgyzárógátas 4,3 ha területű tó. Kezelő: Pécsi Horgász Egyesület. További információ az egyesület web oldalán található.


Horgásztó - Pellérd

Cím: Pellérd
Link: www.pellerd.hu
Kapcsolattartó személy: Gáspár Zsolt

Kezelő: Brázay Kastélypark Természetvédő és Horgász Egyesület.


Dél- Zselic Horgászegyesület tavai

Cím: Somogyhárságy, külterület
Link: www.somogyharsagy.hu
Telefon szám: +36-72 – 326 – 775

A Dél- Zselic Horgászegyesület tavai Somogyhárságy és Magyarlukafa között észak – déli fekvéssel, a Zselic dél-nyugati sarkában ” erdőkkel övezett völgyében „ szép környezetben terülnek el. A 3 tóból álló vízrendszer északi taván az egyesület saját telepítésre nevel halat. A középső ( 16 hektár ) és a déli ( 14 hektár ) tavakon lehet horgászni stégekről, melyek a tagok saját tulajdonát képezik.


Szászvári Horgásztó

Cím: Szászvár
Link: www.szaszvarihorgaszto.hu
Kapcsolattartó személy: Szilágyi Ferenc elnök

Tavunk Szászvár és Tófű község között helyezkedik el, egy csodálatosan szép völgyben, 12 ha-os területen. A tó mérete 8.6 ha. A víz felület nagy része jól behorgászható. A régebben két tóegységből álló vízterület összenyitásával alakult ki a völgyzárógátas tó, melynek tulajdonosa és horgászati hasznosítója a Szászvári H.E.


Szentlőrinci Horgász Egyesület

Cím: 7940 Szentlőrinc, Gyöngyvirág u. 12.
Link: szentlorincihe.hu
Telefon szám: +36-73/370-384
Fax szám: +36-73/370-384

A Szentlőrinci Horgász Egyesület 1999-ben szerveződött, majd 31 horgász alapító taggal, a 2000 március 18.-án tartott alapító gyűléssel létrejött. Az ötletgazda és az egyesület szervezője Maráth József volt, aki egyesületi elnökként 2006. december 16.-ig vezette az egyesületet, s máig is aktívan részt vesz vezetőségi tagként az egyesület munkájában. Az első pillanattól kezdve az egyesület sokat dolgozik azért, hogy horgásztavat hozzon létre, vagy víz kezelésének lehetőségéhez jusson. Sajnos ez a probléma még napjainkban sem megoldott, bár újabb biztató lehetőség kínálkozik.


Horgásztó - Mezőgyán

Cím: Mezőgyán, külterület
Link: www.mezogyan.hu

Horgásztó - Mezőgyán


Derekegyházi horgásztó

Cím: 6621 Derekegyház, Paptelek 80
Link: halaszhaz.com
Telefon szám: +36 30 943-4061
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Vass Sándor

A DALERD Zrt. Derekegyház község mellett kialakított egy 12 ha vízfelület- tórendszert, mely ideális helyet biztosít a horgászat szerelmeseinek, hobbijuk magas színvonalú műveléséhez. A tórendszer kialakítása során messzemenőleg figyelembe vettük a horgászok igényeit. A terület külön pavilonjai családi pihenésre is alkalmasak. A tórendszerben ponty, amerikai harcsa, csuka, amur, Lénai tok, keszeg fogható méret-, és idénykorlátozás nélkül, 3.000,- Ft/nap belépődíj mellett.


Kakasszéki tó (horgászhely) - Székkutas

Cím: Székkutas
Link: www.szekkutas.hu
Telefon szám: +36-62 293-295
Kapcsolattartó személy: Német Zsolt

 
A Horgász Egyesület a Kakasszéki-tavon gazdálkodik 1979 óta.


Horgásztó Üllés

Cím: Üllés, Árpád dűlő
Link: www.ulles.hu
Telefon szám: +36-62 582-040
Kapcsolattartó személy: Nagy Róbert

Horgásztó a település központjától ÉNY-i irányban, a Kiskunhalas felé vezető út mellett található. Területe 7 ha, víztartalma 150.000 m3. Halállományának bővítését célozva az évente telepített halmennyiség 20-25 q. Vizében főként ponty, kárász, keszeg, amúr és csuka található. Környezete rendezett, parkosított, szabadidős tevékenységre (grillezés, bográcsos főzése), a természet szerelmesei, a pihenni vágyók igényeinek megfelelően lett kialakítva.


Mányi horgásztó

Cím: Mány, külterület
Link: www.many.hu
Telefon szám: +3630 633 0136, +3630 757-4770

 
Mányi horgásztó - a megduzzasztott Sajgó patakból keletkezett tavat a horgászok használják. Nyitva tartás: márciustól-november végéig: V, H-Cs: 6:00-20:00; P, Szo: 6:00-18:00. Éjszakai horgászat (márciustól-november végéig): minden nap: 18:00-6:00.


Ezerjó Major Horgásztó - Mór

Cím: Mór, Móri halastavak II. tó
Link: www.ezerjomajor.hu
Telefon szám: +36-30 520-4884
Kapcsolattartó személy: Széber Ferenc

Kizárólag partról horgászható, a 20 hektáros vízfelülettel rendelkező Ezerjó Major 2-es tó, (az 1/1-es helyen a behúzás engedélyezett) mely több mint, 300 mázsa halat rejt magában. Napijegy váltása minden horgász számára kötelezõ! Egy napijeggyel 1 fõ horgászhat 2 bottal.


Polgárdi Horgásztó

Cím: Polgárdi
Link: www.polgardi.hu/horgasz_egyesulet.php
Telefon szám: +36-22-366-245, +3620-9165-408

A tó 4-5 hetente van telepítve 1.5-2 kg-os pontyokkal. Természetesen a pontyon kívül találhatók még csukák, süllők, nagy amurok és egyéb halak is. Az 5 kg-on felüli pontyot mérlegelés után felszólítás nélkül vissza kell engedni. A tó-rekord 11 kg-os amur kifogása volt. Horgászni márciustól a fagy beálltáig lehet, tavasszal és ősszel reggel 7 órától napnyugtáig, nyáron reggel 6 – 20 óráig engedélyezett.


Cikola-tó - Pusztaszabolcs

Cím: 2490 Pusztaszabolcs,
Link: www.pusztaszabolcs.hu

Pusztaszabolcs külterületéhez tartozik a Cikolai-tavak térsége, amely kiváló horgász terület.


Lépakuti-tó, Festékgyári-tó

Cím: Pusztavám
Link: pusztavam.hu

Lépakuti-tó Bányató, területe 2,2 ha. Kezelő: Pusztavámi MEDOSZ Horgász Egyesület.


Duna folyó

Cím: 2459 Rácalmás,
Link: siralyhe.gportal.hu
Telefon szám: +36-30 351-4834

Duna folyó horgászati lehetőség. Horgász engedély a Sirály Horgász Egyesületnél váltható.


Horgásztó Sárosd

Cím: 2433 Sárosd, külterület
Link: www.sarosd.hu
Telefon szám: +36-30-318-16-12
Kapcsolattartó személy: Sárdy László

A Sárosdi Horgásztó megközelíthető közúton: Székesfehérvártól délre a 62-es úton Seregélyesig, majd onnan egyenesen tovább a 6221sz. úton, Dunaföldvár felé. A falun áthaladva, a község végét jelző tábla előtt jobbra kell fordulni. Vízterület 4,27 ha. Napijegy: 3000Ft (Elvihető 3db nemeshal, fajonként maximum 2db).


Bodonyi horgásztó

Cím: Bodony, külterület
Link: www.bodony.hu
Telefon szám: +36-20/976-3186; 30/690-8248
Kapcsolattartó személy: Vince János
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Kiskata-réti víztározó a környék egyik legjobban kiépített horgásztavaként működik. A horgászokat parkosított, szépen rendbetett környezetben várjuk településünkre. A tó a falu központjától kb. 2 km-re található, festői táji környezetben. Az ősszel hozzánk látogatók este a tó környékén szarvasbikák bőgését is megtapasztalhatják, és mindezért nálunk nem kell a Mátra mélyére merészkedniük! A több napra érkező horgászok a tó partján sátorozhatnak, de választhatnak szállást igényes vendégházaink közül is. A tó a falu nyugati határában található, megközelíteni a Petőfi utcán végighaladva lehet.


Alaszka horgásztó - Heves-Alatka

Cím: Heves-Alatkacsárda, Káli út
Link: www.alaszkahorgaszto.hu
Telefon szám: +36-30-501-6183

Az Alaszka Horgásztó Heves megyében Boconádot és Kált összekötő úton, a Tarnabodi elágazóval szemben található.


Alatkai Horgász-Sport Centrum

Cím: Heves - Alatka
Link: www.alatkaihsc.hu
Telefon szám: +36-30-341-4805

Az Alatkai Horgász-Sport Centrum minden kedves vendégünknek eredményes horgászást, jó szórakozást és kellemes pihenést kíván! Nyitva tartás: Március 16. - Szeptember 30-ig: 06.00 - 17.30 óráig. Éjszakai horgászat: 19.00 - 05.00 óráig. A tó területén lakókocsi bérelhető!Bérleti díj:2000Ft-tól 3000Ft-i


Alatkai horgásztavak

Cím: 3360 Heves-Alatka, Káli út

A több tórendszerből álló alatkai horgásztavak várják a horgászatot kedvelőket.


Rab Horgásztó

Cím: Rab-horgásztó (Heves-Alatka)
Telefon szám: +3620 365-0691; +3620 490-0177
Link: www.rabhorgaszto.hu

A Rab Horgásztó horgászparadicsom a Mátra Alja és az Alföld határán helyezkedik el Heves-Boconád között az alatkai elágazásnál a Kisvadász vendéglő mögött. Területe több, mint 10ha, melyet három horgászható partszakasz ölel körül. Szinte minden horgászhely mellett található fedett kiülő, a vízmélység átlagosan 4 méter körüli, egyenletlen, de egyáltalán nem akadós. Fogás nélkül távozni szinte lehetetlen köszönhetően a halállománynak, valamint annak, hogy a tavon kizárólag SPORTHORGÁSZAT engedélyezett. A telepítésnek köszönhetően, rengeteg 8 kg – 20+ kg feletti példány fogására nyílik lehetőség, ezek alapján a bojlis horgászok is megtalálhatják számításaikat tavunkon.


Mátravíz horgásztó - Mezőtárkány

Cím: Mezőtárkány, külterület
Telefon szám: +36-30-983-4892
Link: www.matraviz.hu
Kapcsolattartó személy: Tichony Istvánné

Megközelítés: Csendes, zöldövezeti részen M3 füzesabonyi lehajtójától 5 km-re található Mezőtárkány határában a Mátravíz horgásztó.


Horgász tó - Almásfüzitő

Cím: 2932 Almásfüzitő
Telefon szám: +36- 20 385-1511
Link: www.almasfuzito.hu
Kapcsolattartó személy: Almásfüzitői Timföldgyár Horgász Egyesület

Az 1. sz. főút mentén, Almásfüzitő Nagykolónia előtt a vasúti átjárón át balra kell lefordulni.


Derítő-tó Tata

Cím: 2891 Tata,
Telefon szám: +36-34 708-914; +3670 616-7452
Link: deritoto.hu

Az utóbbi években Tatán a Derítő-tó rohamosan fejlődött, így már szinte minden igényt kielégítő, aktív pihenésre alkalmas horgászparadicsommá vált. Nem csak a kimondottan horgászni vágyók találhatók itt nálunk. Egyre többen választják a tavat olyanok is, akik szeretnének a természetben kikapcsolódni és feltöltődni a munka után. Mára már összkomfortos, több szobás házak is bérelhetők a tavon. A sátorozás a tó teljes területén térítésmentes. Szívesen látunk minden horgászt és pihenni vágyót!


Rézparti Horgásztó

Cím: Cserhátláp, külterület
Link: cserhathalap.hu

Cserháthaláp határában helyezkedik el a Rézparti - Víztározó Horgásztó, amelynek 8,8 hektáros területe távolról nézve szívalakú formát rajzol ki. A tó fölött magasodó hegyről (Rézpart) gyönyörű kilátást élvezhetünk.


Csujta tó - Hugyag

Cím: Hugyag, külterület
Link: www.hugyag.hu

A tóra érvényes az Ipoly területi engedély, vízmélysége 1-2,5 m. Fogható halak: ponty, csuka, dévér, kárász, compó, bodorka, harcsa, süllő.


Kétbodonyi víztározó

Cím: Kisecset és Kétbodony határán
Link: www.kisecset.hu
Telefon szám: +36-30 9709-655

Megközelítés: Kisecset és Kétbodony határán ( 500 - 500 m ) kb félúton a két falu között bekötő út vezet a tóhoz. Jegyárak (Ft): 2500/1250, éjszakai 3000/1500, éves 45000 Jegyváltás: parton a büfében (tervek szerint horgászboltokban is)


Pontyos-tó és Kis-tó Ludányhalászi

Cím: 3188 Ludányhalászi
Link: www.oregpotyka.hu
Telefon szám: +36-30 382-6329
Kapcsolattartó személy: Jakab Zoltán - horgászmester

Az északi horgászvizek jelentős horgászegyesülete működik a 30 hektáros Pontyos-tó, valamint a 2,6 hektáros Kis-tó vizein. Ezek a tavak a környék horgászainak igen kedvelt horgászvizei. A víz tiszta, a hal jóízű, a fogás gyakori, a vendégeket pedig szívesen látja az egyesület. Az ínyencek rákot és kagylót is foghatnak az ajánlott vizekben. A tó partján horgászbolt és büfé szolgálja a horgászokat és vendégeiket. A szolgáltatás május elseje és szeptember harminc között áll rendelkezésre. Kezelő: Öregpotyka Horgász Egyesület.


Komra-völgyi víztározó - Litke

Cím: Litke
Link: www.litke.hu

Komra-völgyi víztározó népszerű horgászhely, amely a környék ivó- és iparivíz-ellátásának egyik fő bázisa. A mesterséges tó és környéke szép látványt nyújt, vonzó kirándulóhely, amelyet elsősorban a horgászok keresnek fel.


Ezersziget horgásztó

Cím: 2618 Nézsa, Táncsics utca vége
Link: www.ezerszigethorgaszto.hu
Telefon szám: +36-20 222-5933
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Ezersziget horgásztó Nézsa. Fantasztikus horgászati élményt, mivel a tó rengeteg hallal lett betelepítve, ezért nálunk nem ritka, hogy valaki 15 - 20 pontyot és néhány amurt fogjon egy nap alatt !!! PRÓBÁLJA KI ÖN IS AZ EZERSZIGET - HORGÁSZTAVAT, NEM FOG CSALÓDNI !!!


Robinson Szigetek - Szécsény

Cím: 3170 Szécsény, külterület
Link: www.robinsonszigetek.hu
Telefon szám: +36-20 405-6646

Robinson Szigetek - Szécsény. Nyitva tartás: Május 1 - Augusztus 30. 06 00 - 20 00, Éjszakai horgászat május 1-től szeptember 30.-ig: 20 00 órától reggel 06 00 óráig. (legalább 4 fő előzetes bejelentkezése szükséges)


Háromfai Horgászparadicsom - Bakháza

Cím: 7585 Háromfa
Link: haromfa.webpeca.hu
Telefon szám: +36-82/491-099
Fax szám: +36-82/491-099
Kapcsolattartó személy: Pálinkó Károly tógazda

Településünktől 4 km-re található a "Somogy megye gyöngyszeme" néven méltán emlegetett Háromfai víztározó Az 1960-as évek végén épült, eredetileg árvízvédelmi célokra létrehozott 54 ha tározó, melyet ma már 90%-ban töklevéllel borított, igazi horgászélményt nyújtó vízi világ ural.


Rinya patak - Bakháza

Cím: Bakháza, külterület

A Rinya (vagy Rinya-patak) a Dráva folyó baloldali mellékvize Somogy megyében, a Nagyatádi kistérségben. Böhönye és Segesd térségében ered, majd Nagyatád, Bakháza és Babócsa érintésével egyenesen délnek tartva, Barcs mellett a Drávába ömlik. Hossza mintegy 60 km. Fogható halak: ponty, amur, csuka, keszeg, kárász, balin, sügér, törpeharcsa, domolykó.


Irma-pusztai halastórendszer - Balatonlelle

Cím: Balatonlelle, külterület

 
Az irmapusztai tavak a Balatoni Halászati Rt. halastavai, közülük egy azonban '94-ben a halászok és horgászok közötti barátság szimbólikus jelenként horgászati státust kapott. Azóta - a víz kezelői jogára alakult - horgászegyesület évről évre bérli, s az eltelt hat év alatt kíváló horgászvízzé fejlesztette a néhai halastavat.


Sió-csatorna - Balatonszabadi

Cím: 8651 Balatonszabadi,
Link: www.balatonszabadi.hu

A csatorna kiépítését már a rómaiak elkezdték, célja a vízgyűjtő területén összegyűlt felszíni vizek levezetése volt. A Sió völgyének történetéről Galérius császár (203-311) idejében már arról számoltak be, hogy a Pelso nevű tavat 293-ban a Dunába csapolták le.


Kifoglak Horgásztó - Csurgónagymarton

Cím: Csurgónagymarton.
Link: www.facebook.com/kifoglak.hu
Telefon szám: +36-70 583-2215

Kedves Horgászok! A tó egész évben nyitva van időjárástól függetlenül! Ezért újabb ajánlattal állunk elő : a napijegyünk árában Október 31.- ig egy db 5kg alatti nemes hal elvihető!! November 1.-től pedig a napijegy tartalmaz egy db kifogott csukát, méretkorlátozás nélkül!!! Várunk titeket szeretettel!


Kereki Cserkész-tó (horgászhely

Cím: Kereki, külterület
Link: www.kereki.hu

Egyre növekszik a kereki horgászegyesület taglétszáma. A falu határában létesített tó igen sok embernek kínál kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget. Versenye-ket és különféle rendezvényeket is szervez az egyesület. A Sédpatakon valaha – amikor még a mezőgazdaságban használatos volt a szilárd műtrágya – ülepítő-, tisztítótavakat alakítottak ki, és ebből lett később horgásztó. forrás: www.siofok.com


Hársasberki horgásztó Kisgyalán

Cím: Kisgyalán
Link: www.harsasberki.hu
Telefon szám: +36-30-997-3091
Kapcsolattartó személy: Tormási István

Hársasberki horgásztó Kisgyalán. A tó a Hársasberki-halastó északi, befolyó végén található, a halászat céljára használt "nagytótól" - ami 255 ha - a Kisgyalán-Gölle közút választja el.


Szigetestó Kiskorpád

Cím: Kiskorpád,
Link: www.szigetesto.eu
Telefon szám: +36-30 348-0189

A tó fõ hala természetesen a minden horgász által kedvelt ponty és amur. Ezen kívül csukák, süllõk, rengeteg kárász, valamint különlegességként compók, feketesügerek és koi-pontyok alkotják a halállomány többi részét. A 2007-es évben nagyobb mennyiségû 5 kg feletti ponttyal gazdagodott a tó. Ezen túl is folyamatosan, mondhatni napról napra fejlesztjük a nagy pontyok állományát, amely már jelentõsnek mondható. Ezt bizonyítják a szép fogások, amit a horgászok elkönyvelhetnek. Egyre többen bojliznak és nagyon szép eredményekkel.


Füzes tó - Látrány

Cím: Látrány
Link: www.latrany.hu

Látrány közelében, szõlõdombok és ligetek ölelésében fekszik a majd háromezer négyzetméteres Füzes-tó, amely a horgászok kedvelt célállomása gazdag haltenyészete miatt. Van itt mindenféle hal: kárász, compó, keszeg, törpeharcsa, ponty, egyszóval horgászásra feltétlenül alkalmas.


Pálmajori kavicsbányatavak

Cím: 7561 Pálmajor, külterület

 
Vízterület: 1,2 ha. Kezelő: Csorna és Vidéke HE.


Halastó - Patosfa

Cím: 7535 Patosfa, külterület
Telefon szám: +36-30-373-45-60
Kapcsolattartó személy: Kiss Kálmán
Link: www.patosfa.hu

A horgászat kedvelõinek egyik eldugott paradicsoma lehet patosfa. A halastó tulajdonosa ugyanis a vízparton egy vendégházat épített, ahol a távolról érkezett turistákat várja.


Pogányszentpéteri horgásztavak

Cím: Pogányszentpéter
Link: www.poganyszentpeter.hu

Pogányszentpéteri horgásztavak.


Kovácsi Horgásztó Pusztakovácsi

Cím: Pusztakovácsi
Link: www.kovacsi-horgaszto.hu
Telefon szám: +36-30 530-7974
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tóth Ferenc tógazda

A Pusztakovácsi Horgásztó 20003-ban készült. 2005 tavaszától várjuk horgászni vágyó vendégeinket. A tórendszer két tóból áll amelyek a TOMAHEN – TRANS Bt tulajdonába álnak.


A ráksi halastó

Cím: 7464 Ráksi,
Link: www.raksi.hu

A ráksi halastó vize 4,2 hektárnyi területet foglal el. Magántulajdonban van, de a helyi horgászegyesület bérli, õk gondozzák a környékét. Az egyesület gondoskodik a halállomány telepítésérõl is, így megtalálható a vízben a ponty, a süllõ, a harcsa és az amúr, de számos más halfajta is. 1999-ben például 50 kilós harcsát fogott egy szerencsés horgász.


Ököritófülpösi horgásztó

Cím: 4755 Ököritófülpös,
Telefon szám: +36-44-557-500

 
Ököritófülpösi horgásztó, kezelő Nagyközségi HE


Tiszaeszlári holtág

Cím: 4464 Tiszaeszlár,

 
Tiszaeszlári holtág. Tulajdonos: Szabolcsi Halászati Kft., Nyíregyháza.


Tiszalöki holtág

Cím: Tiszalök, külterület
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: tiszalokiholtag.wordpress.com

A Tiszalöki holtág kezelője az Új Élet Horgász és Környezetvédő Egyesület. Horgászidő: 0-24 óráig, éjszakai érvényes napijeggyel 18-06 óráig, csónakhasználat engedélyezett. Napijeggyel 2 db nemeshal és 5 kg vegyeshal fogható. November 1-től a balinólom és a hármashorog használata nem megengedett. Más eszközökkel a pergetés engedélyezett. Egyéb esetekben az országos horgászrend érvényes.


Döröskei tó

Cím: Döröske

Döröskei tó a Bogrács-patak vizét mesterséges tóvá duzzasztották, így fürdésre, horgászatra alkalmas


Kőszegi Csónakázótó (horgászhely)

Cím: Kőszeg
Telefon szám: +36-20-285 8808
Link: www.koszegitavak.hu

A Kőszegi Csónakázótavat 1978-ban a város északnyugati részén, a hegy lábánál létesítették (társadalmi munkával). Csónakázási és horgászati célra hozták létre. 2006.január 1-jétől a Kőszegi Sporthorgász Egyesület kezelésébe került a tó. 2008 évben az egyesület a tó körüli sétaúton 20 táblából álló halismereti tanösvényt, majd 2009 évben az ösvényhez kapcsolódó bemutatóházat létesített. Napijegy kapható: Tourinform (Kőszeg, Fő tér 2.) és Kistompa Kocsma (Csónakázó-tó)


Horgásztelep Nick

Cím: Nick, külterület
Link: www.nick.hu

A Rába ártere és maga a folyó, a gyönyörű természeti környezet, a változatos fauna és flóra megragadja a szemlélőt. A folyó árterületén, a Műgát mellett üdülőfalu épült, közel 150 hétvégi házzal, mely egykoron legendás horgászparadicsom volt. A Rába és a Kis-Rába fő halai a márna, balin, paduc, harcsa, csuka, keszegfélék.


Ölbői kavicsbányató

Cím: 9621 Ölbő,
Link: www.olbo.hu
Telefon szám: +36-94-506-835

A tó tiszta vízű, partoldala erősen tagolt. A kavicsbányászat 15 éve befejeződött. Vízmélysége változó, átlag 2 méter, de a tóban van 7 méter körüli vízmélység is. Vizét forrásból, és felszín alatti vízkészletből kapja. Facsoportok, bokrok csak a tó nyugati partoldalán vannak, amelyek nemcsak esztétikailag teszik természetessé a tavat, hanem más kedvező hatásokkal is javítják a vízi életminőséget. Az öblökben találkozhatunk nádassal, melyek kedvelt ívóhelyeknek számítanak a tó halállománya számára. A halfauna a bányatavakra jellemző, de egyedszámra megfelelő. A fő halak többsége telepített fajokból áll, ponty, csuka, dévérkeszeg, karikakeszeg.. Kistestű halak közül a bodorka és a küsz fordul elő nagyobb számban.


Répcelak-Csánigi bányató

Cím: Répcelak-Csánig
Telefon szám: +36-70 339-9704

 
A Csánigi bányató partját körben végig nádas szegélyezi, több kialakított horgászállást található. Átlag mélysége 2,5 m, melyben megtalálható az 1 méteres vízmélység, de nem ritkák az öt méteres mélységek sem. A tóban nagyon szép süllő-állomány található.


Balaton - Balatonalmádi

Cím: 8220 Balatonalmádi, Véghelyi Dezső út 24.
Link: bashe.hu

Balatonalmádi Sporthorgász Egyesület


Széki-tó

Cím: 8460 Devecser, külterület
Link: www.szeki-to.hu
Telefon szám: +36 30 290-3721;+36-70-9301060
Kapcsolattartó személy: Varga András

A 68 ha-s Székpusztai víztározó a Széki-tó a Bakony és a Kisalföld találkozásánál, a Somló-hegy lábától nem messze, a 8-as számú főút mellett, Ajka-Bakonygyepes és Devecser városa között található. Ajka-Bakonygyepes irányából 5,2 km-re jobbra, Devecser felől 3,6 km után balra lekanyarodva közelíthető meg. A 88-89-es km szelvény között tábla segíti az eligazodást.1983-ban megalakult horgász egyesületünk. Telepítés évi közel 600q nagyrészt ponty és amur valamint keszeg, kárász, süllő, csuka, nagytestű ponty. A tó mindkét oldalán jól járható köves úton közelíthetőek meg a horgászhelyek. Mederviszonyai nagyon változatosak. A hosszabb ideig horgászóknak a halőrháznál WC és zuhanyzó és faház áll rendelkezésükre. Található még fedett pihenő, tűzrakó hely, vízcsap és gyerekeknek homokozó és hinta. Látogassa meg vizünket, a Széki- tavat.


Hegyesdi horgásztó

Cím: Hegyesd, külterület
Link: www.hegyesd.hu

Kezelő Hegyesdi Horgász Egyesület


Marcalgergelyi Joó-tó

Cím: 9534 Marcalgergelyi, külterület
Link: joo-to.hu
Telefon szám: + 3630 267 5692; +3670 319 009
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Marcalgergelyi Joó-tó Veszprém megye nyugati szélén, a Marcal – völgy kistájban, a település északi határán, a Marcal folyótól mindössze 200 méterre, került kialakításra. A tó területe 1,8 hektár, mely a Kft. beruházásában 2007/2008-ban létesült. A vízfelület egy 15 hektáros, részben parkosított, közművekkel ellátott, a Marcal- völgyére jellemző árterületi legelőkkel határos területen fekszik. K&H, MKB és OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.


Horgásztó - Pápasalamon

Cím: 8594 Pápasalamon,
Link: papasalamon.hu

Horgásztó - Pápasalamon


Szarvas-tó

Cím: 8420 Zirc-Akli
Link: www.zirc-szarvasto.hu
Telefon szám: +36-30 428-39-13

Hasznos vízterülete 3,5 Ha és 0,3 Ha raktártó. A tó 2001. május 1-én nyitott meg, egykori szerzetesi tó helyén. Veszprém megyében az első olyan tó, amelyet horgászegyesület hozott létre. A tó és területe szabadidő parkként is működik. Teljes területe 9,6 Ha, melyben játszótér, valamint főzési, szalonnasütési lehetőség is van. Kezelő: Zirci Sporthorgász Egyesület


Zirci Mayer-tó

Cím: 8420 Zirc, Mayer-tó u.
Link: www.zirc.hu
Telefon szám: +3688 414-030; +3630-993-8651
Kapcsolattartó személy: Mayer János

A tó a XVIII. századi, Zirc környéki papi halastavak egyikének helyén létesült 1999-ben. Azóta a zirci és környékbeli emberek kedvelt horgászhelye. A pihenni, kikapcsolódni vágyok is szívesen felkeresik a tiszta és csendes környezetéről méltán híres tavat. Leggyakoribb halfajok: ponty, amur, busa, kárász, keszeg. Nyáron kempingezésre és a kialakított főzőhelyeken bográcsozásra, télen a tó jegén korcsolyázásra is lehetőség van.


Horgásztó - Várfölde

Cím: Várfölde
Link: www.varfolde.hu

Horgásztó - Várfölde


Csiszlói-bányató - Kunsziget

Cím: Kunsziget
Link: kunszigetihe.mindenkilapja.hu
Telefon szám: +36-30 4537 147

Csiszlói-bányató - Kunsziget. Kezelő: Kunsziget Sporthorgász Egyesület. Horgásztó, egy kiöregedett kovicsbánya mely mára gyönyörű növényzettel és hal faunával rendelkezik.A tó környéke, partja, rendezett, igényes horgászbódékkal és stégekkel ellátva. Híres nagytestű pontyairól.


Rába folyó

Cím: 9345 Páli,
Link: www.pali.hu

A kanyargó folyó, s a vele szervesen együtt élő holtágai nagyszerű ívóhelyei számos hal fajunknak, köztük számos védett fajnak, mint a kurta baing, a sújtásos küsz, a magyar bucó, a küllők és a csíkok valamennyi faja. A Rábát tápláló patakok, de maga a Rába is gazdag szitakötőkben, kérészekben és tegzesekben, köztük számos nemzetközi egyezmény által is védett fajban.


Horgásztó

Cím: Pereszteg, külterület
Link: www.pereszteg.hu
Telefon szám: +36-30/2888241
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács Péter

Pereszteg külterületén,jól megközelíthető helyen,zöld övezetben 3200m2 vízfelületű horgásztó található. A tó, a falu határában a Petőfi utca végétől 150-200 m-re található bekötőúton közelíthető meg!


Horgász tó - Petőháza

Cím: Petőháza
Link: www.petohaza.hu

Kezelő: Petőházi Horgász Egyesület


Rába folyó - Rábakecöl

Cím: 9344 Rábakecöl,
Link: www.rabakecol.hu

A Rába folyó, mesterséges ártéri tavai kitűnő horgászati lehetőséget kínálnak. Természeti adottságai /ártéri ligeterdők, erdők, vízpartok, belterületi parkok / jó pihenési, kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a kempingezésnek, lovas, kerékpáros, gyalogos és vízi turizmusnak.


Halastó - Ravazd

Cím: 9091 Ravazd,
Link: www.ravazd.hu

További kikapcsolódásra nyújt lehetőséget a település északi végén, a 82. számú főút mellett elterülő halastó, a horgászok kedvelt helye.


Patkó-Tó

Cím: 9125 Szerecseny, Hrsz.:013
Link: www.patko-to.hu
Telefon szám: +36-30 633 6633
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A szerecsenyi Patkó-tó Várja önt és barátait, látogasson el hozzánk, nem fog csalódni! Örömmel értesítjük miden kedves vendégünket,hogy elkészültek a vendégházak!! Négy darab egyenként 4 személyes faház,hűtővel, légkondícionálóval, TV-vel felszerelve.A képek megtekinthetők a galériában. Előzetes egyeztetés alapján kibérelhetők a házak éjszakánként 12.000 Ft+áfáért.


Dunavecsei horgászhelyek

Cím: Dunavecse
Link: www.dunavecse.hu

Dunavecsei horgászhelyek. Duna, Malom-ér, Fűzvölgyi Főcsatorna, V. sz. belvízelvezető- és öntöző-csatorna (Betlehemi csatorna). Malom-ér kezelője a Dunavecse és Vidéke Sporthorgász Egyesület.


Duna

Cím: 6335 Ordas,
Link: www.ordas.huOrdas-tavak

Cím: 6335 Ordas,
Link: www.ordasto.hu
Telefon szám: +36-30-214-33-70

Mára hazánkban rendkívül lecsökkent a természetes vizek halállománya, nagy halat pedig szinte képtelenség fogni, leszámítva persze egy szűk kört. Célunk az volt már a tavak megépítésekor, hogy ezt az igényt kielégítsük és sok örömet okozzunk ezzel vendégeinknek.


Vadkerti-tó - Soltvadkert

Cím: 6230 Soltvadkert,
Link: www.soltvadkert.hu
Telefon szám: +36-70/327-51-71
Kapcsolattartó személy: Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület

A Vadkerti-tó, régi nevén Nagy-Büdöstó, vagy egyszerûen csak Büdöstó.Ma már a tóból ponty, csuka, süllo, compó, amur, kárász és keszegfélék foghatók.


Pék-tó (horgászhely)

Cím: Tabdi
Link: www.tabdi.hu
Telefon szám: +36-70-334-1694
Kapcsolattartó személy: Nagy Mihály

 
Kezelője:Szőlőskert Horgászegyesület Tabdi


Csökmői horgásztó

Cím: 4145 Csökmő. külterület
Link: www.khesz.hu
Telefon szám: +36-66 328-945

A horgásztó Csökmő határában a 47-es közút mellett fekszik Szeghalom és Csökmő települések között, Békés megye északi határától 200 méterre. Területe 9 hektár, átlagos vízmélysége 1,4 méter. Nyitva tartás: május 16-tól szeptember 6-ig: 7-18 óráig, szeptember 7-től zárásig: 7-17 óráig. Árak (2014): napijegy: felnőtt 1200 Ft, gyermek 600 Ft (14 éves korig), ponty, amur 4 kg összsúlyig: 600 Ft/kg, ponty, amur 4 kg összsúly fölött: 700 Ft/kg, ragadozó hal (csuka, süllő): 1500 Ft/kg, kárász, egyéb hal: 300 Ft/kg (törpeharcsa ingyen elvihető)A SZÉP kártyával történő jegyvásárlás kizárólag előzetes telefonos egyezetés alapján a KHESZ székházában (Békéscsaba, Bajza utca 11). K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely


Tuskós horgásztó Hajdúnánás

Cím: 4080 Hajdúnánás, Fürdő út mentén
Link: www.tuskoshorgaszto.hu
Telefon szám: +36-30 473-4848

Nyitva tartás: március 01-április 30. szombat és vasárnap 07-18 óráig (időjárástól függően), május 01-szeptember 30. hétfő kivételével minden nap 06-20 óráig. október 01-november 30. szombat és vasárnap 07-18 óráig (időjárástól függoen).


Telepített halastó - Hencida

Cím: 4123 Hencida,
Link: www.hencida.hu
Telefon szám: +36-54 417-182

 
A horgászatot kedvelők a 7,8 hektáros telepített halastavon állami horgászengedéllyel, kellemes környezetben, hasznosan tölthetik szabadidejüket.


Horgász-tó - Szentpéterszeg

Cím: Szentpéterszeg
Link: www.szentpeterszeg.hu

A Szentpéterszegi Horgász-tó megközelíthetõsége gépkocsival lehetséges Berettyóújfalutól 7 km-re a Pocsaj felé vezetõ úton, esetleg busszal. A buszmegállótól a tó kb. 800 m-re található. A tó 2 HA területû, mélysége átlagosan 1,5m és 1,7m között alakul.


Tiszai-holtág Csépa

Cím: Csépa, külterület
Link: www.csepa.hu
Telefon szám: +36-30 212 3608
Kapcsolattartó személy: Barta Sándor

Holtágunk 7 hektáros területen fekszik, gyékénnyel, náddal benõve, így nehezítve a horgászok dolgát. Megkövetelve a rutint és ügyességet az õshonos halállománnyal szemben. Űzemeltető: Kinizsi HE Csépa. Természetes környezetben, sátorozási lehetõség biztosítva.


Lityó-horgásztó - Jászalsószentgyörgy

Cím: 5054 Jászalsószentgyörgy,
Link: www.facebook.com/pages/Lity%C3%B3-T%C3%B3/1551479004914555
Telefon szám: +36-20-460-7182

A Lityó Horgásztó Jászalsószentgyörgy külterületén családias környezetben, több halfaj horgászási lehetőségével, 80 fős kiépített horgászállással, szállás, kempingezési és étkezési lehetőséggel várja kedves vendégeit.


Pereslaposi halastó - Jászárokszállás

Cím: 5123 Jászárokszállás, külterület
Link: peresto.hu
Telefon szám: +36-20 9189 000

A tavat egész évben termálvíz táplálja, így lehetőség adódik a téli időszakokban is a horgászatra. Minden évben megközelítőleg 70 mázsa halat telepítünk, júniusban és augusztusban a horgászok nagy örömére afrikai harcsát is . A napijegyes horgászoknak is nagy kedvence többek között ez a hal. Itt kell, hogy megjegyezzem, hogy a napijegyes horgászoknak, a halat nem kell még külön megvásárolni, a napijegy ára tartalmazza! Minden kedves horgásznak, kellemes pihenést, jó szórakozást és nem utolsó sorban eredményes horgászatott kíván a Dolgozók Horgász Egyesület Vezetősége. További részletek a web oldalon.


Domonyvölgyi II. számú tó

Cím: Domonyvülgy, Egresvölgy
Link: www.domonyvolgyi-horgaszto.hu
Telefon szám: +36-30-570-0938

Napijegy ára 7 éve változatlan 2500.Ft , és 7 féléből,lehet vállasztani. Az M3-as autópályán haladva, a fővárostól karnyújtásnyi távolságra, a Gödöllői-dombvidék ölelésében található a Domonyvölgyi II. számú tó.


Tisza - Tiszaszőlős

Cím: 5244 Tiszaszőlős,
Link: www.tiszaszolos.hu

A Tisza közelsége adja fő vonzerejét, horgászparadicsom, valamint gazdag növény és állatvilága várja az idelátogatókat.

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner