12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Teljes találat 130 látnivalóban


Városi Galéria - Encs

Cím: 3860 Encs, Petőfi út 20.
Link: www.encs.hu

A Városi Galéria kiállításai révén az abaúji muvészek bemutatkozásának színhelye, de helyet ad országos hírű és külföldi muvészek tárlatainak is.


Kisgaléria - Gömörszőlős

Cím: Gömörszőlős, Kassai utca 55.
Telefon szám: +36-48/435-008
Kapcsolattartó személy: É. Kovács Judit

A volt iskola épületében, azon belül is a tanterem ad otthont a Kisgalériának. A Kisgaléria időszakos kiállítások keretében mutatja be a gömöri és Gömörhöz kötődő alkotókat, valamint helyt ad más, hazai és külföldi művész bemutatkozásának is.


Baktay Kortárs Képzőművészeti Galéria

Cím: Dunaharaszti, Baktay tér 1.
Link: www.dunaharaszti.hu

A Baktay Gimnázium épületében kapott helyet a Baktay Kortárs Képzőművészeti Galéria. Állandó- és időszaki kiállítások várják a látogatókat.


Varázskő Galéria - Pilisvörösvár

Cím: Pilisvörösvár, Budai út 22.
Link: www.pilisvorosvar.hu

Ideiglenes képző- és iparművészeti kiállítások színhelye a Varázskő Galéria Pilisvörösváron.


Szente Krisztina Pottery Studio

Cím: 2000 Szentendre, Gőzhajó u. 1.
Link: szentekrisztina.hu
Telefon szám: +3620-9334-666
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szente Krisztina keramikus

Szentendrén a sétáló utcából nyílik a rövid kis Gőzhajó utca, ahol a Pottery Stúdió található. Hangulatos kis fazekas műhely és boltocska nyílik itt, ahol színvonalas tárgyak dicsérik alkotójukat, Szente Krisztina keramikust, aki számos kiállításon részt vett és számos díjat nyert, többek között népi iparművész díj, Magyar Kézműves Remek díj A Hagyományok Háza, Duna - Ipoly Nemzeti Park Termék Védjegy elismerő cím birtokos és Pro Urbe Díj Dabas


Johe Galéria

Cím: 7932 Almáskeresztúr, Fő u. 29.
Telefon szám: +36-73/344-257

Az egykori pásztorházban a Budapestről ide költözött Heil József szervezett képzőművészeti galériát.


Rózsakerti Kis Galéria Beremend

Cím: 7827 Beremend, Kossuth L. u 197.
Telefon szám: +36-72 474-390
Kapcsolattartó személy: Péter György

A Rózsakerti Kis Galéria, melyet a művésznő Alfons Muchának ajánlott, Beremenden található a Kossuth L. u 197-ben a szülői házban. A kiállítás a 4 évszak címet viseli. Előzetes időpont egyeztetés alapján látogatható.


Rózsakerti Galéria - Kisharsány
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 7800 Kisharsány, Pincesor 100.
Telefon szám: +36 70 509 4756
Kapcsolattartó személy: Antalovics Katalin és Rózsakerti Anita
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: sites.google.com/site/rozsakerticeramica/home

Kisharsány hegyoldalában a Rózsakerti Galériában a tárlatvezetés egy új minősége tapasztalható meg. Bátran állítható, hogy minden évszakban meghatározó élményt jelent a Rózsakerti Galéria tárlatvezetése. A korongozott babák kiállítása megtekinthető, valamint Rózsakerti Anita keramikusművész bepillantást enged a műtermébe is.


Nagypall Pince Galéria

Cím: 7731 Nagypall, Szabadság u. 38/b.
Kapcsolattartó személy: Eddy Smid és Frouke Schouwstra.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.pincegaleria.hu

A Nagypall Pince Galériában Eddy Smid hollan fotográfus munkájából látható kiállítás.


Békési Galéria

Cím: 5630 Békés, Széchenyi tér 4.
Kapcsolattartó személy: Sápiné Turcsányi Ildikó
Link: www.bekesvaros.hu
Telefon szám: +36 66 411-943

A Békés Megyei Múzeumok Igazgatósága 1983-ban hozta létre a galériát képzőművészeti gyűjteménye bemutatására. A Békési Galériában emlékszobát rendeztek be Veress Endre (1868-1953) békési születésű történetíró személyes tárgyaival, bútoraival, irataival.


Jankay Galéria - Békéscsaba

Cím: Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
Kapcsolattartó személy: Szegediné Kozák Mária
Link: www.jankay.hu
Telefon szám: +36-66/524-656
Fax szám: +36-66/524-656
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Galéria (mely a Csaba Center 3. emeletén található) állandó kiállításon mutatja be névadójának, Jankay Tibor képzőművésznek a hagyatékát. A Galéria naponta 9-20 óráig tart nyitva, a látogatás díjtalan. Jankay Tibor Békéscsabán született 1899. március 24-én. Életét részben Békéscsabán, részben az USA-ban Los-Angelesben töltötte, ahol 1994. március 20-án hunyt el. Végrendeletében szülővárosára hagyta életművét, azzal a kéréssel, hogy a város Jankay Tibor Múzeumot hozzon létre a művészeti hagyaték bemutatására.


Velencei-tavi Galéria

Cím: Gárdony,
Link: www.gardonykultura.hu
Telefon szám: +36-22 570-067

A hosszabb ideje használaton kívüli, helyi védettség alá tartozó magtárépületből kialakított új létesítmény a földrajzi helyzete (a Gárdonyi Géza Emlékház közvetlen közelében található) és külső-belső atmoszférája folytán kiválóan alkalmas kiállítások és kulturális rendezvények, összejövetelek tartására.


Lenke Galéria

Cím: 8093 Lovasberény, Arany J. u. 17.
Link: www.lovasbereny.hu
Telefon szám: +36-22 456-050

Lovasberényben a Lenke Galéria érdekessége, hogy - amellett, hogy szeretett feleségem is Lenke - a LENKE szó egy rövidítést is takar: Lovasberényi Első Népi Közművelődési Egyesület. Remélem ez az egyesület egyszer létre is fog jönni a falu javára.


Templom Galéria - Eger

Cím: 3300 Eger, Trinitárius u. 5.
Link: ekmkeger.hu
Telefon szám: +36-36-517-555

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ 2008 januárja óta működteti kiállító térként az egykori trinitárius rend templomát. A tavasztól őszig nyitva tartó, mintegy 650 négyzetméteres gyönyörű galériában, elsősorban a honi kortárs képzőművészet nagyjainak munkái vonultatnak föl. A templom hatalmas tere és falfelületei az országban egyedülálló módon alkalmasak nagy méretű alkotások bemutatására. A szakrális térben a kiállított művek átlényegülnek, mely hatást fokozzák a magasan elhelyezkedő ablakokból beáramló fénysugarak. A Templom Galéria az őszi és téli időszakban zárva tart!


Parádsasvári Kristálygaléria és Kiállítóterem

Cím: 3242 Parádsasvár, Kristály tér 3.
Link: www.facebook.com/paradsasvari.kristalygaleria
Telefon szám: +36-36 364-058
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A 2014-ben átadott Parádsasvári Kristálygaléria és Kiállítóterem Magyarország ipartörténeti emlékeinek állít emléket, ezen belül is annak az üvegművességnek, melynek múltja több mint háromszáz évre tekint vissza. A Parádsasvári Kristálygaléria és Kiállítóterem az azóta már megszűnt üveggyár termékeit, használati és dísztárgyait vonultatja fel tematikusan rendezve. Megismerteti a látogatókat a felhasznált nyersanyagokkal, és végigvezeti őket a teljes gyártási folyamatokon, bemutatva az üveghutát, az olvasztástól az üvegfújáson át a kristály csiszolásig mindazon tevékenységeket, melyek végtermékei a vitrinek polcain megtekinthetők. Nyitva tartás: Hétfő: szünnap. Kedd - szombat: 10:00-16:00.


Komáromi Kisgaléria

Cím: Komárom, Kelemen László u. 7.
Telefon szám: +36-34 346-751
Kapcsolattartó személy: Ölveczky Gábor grafikusművész

A Komáromi Kisgaléria 2007-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. Évente hat - hét kiállításnak ad helyet a galéria, köztük rendszeresen szlovákiai magyar művészeknek.


Tamási Galéria

Cím: 7090 Tamási, Szabadság u. 29.
Telefon szám: +36-74 570-009

A Tamási Galéria a Városi Művelődési Központ fenntartásában működik, jelenleg a Szabadság u. 29. szám alatt, a régi Bíróság épületének emeletén. A kiállítóterem egyik részében állandó kiállítás kapott elhelyezést. Ezt a képzőművészeti anyagot a tamási származású, Amerikában élő Könnyű László és családja adományozta Tamásinak azzal a feltétellel, hogy a város egy múzeumot vagy kiállítótermet hozzon létre. Az adomány 1974 óta több részletben érkezett. Összesen 47 db festmény, amelyből 33 db került kiállításra a galériában.


Hollósy Simon Galéria - Pápa

Cím: Pápa, Fő tér 23.
Telefon szám: +36-89/312-086
Link: www.jmkpapa.hu

A Hollósy Simon Galéria nyitva tartása: kedd, szerda, péntek, szombat 9-12 és 14-17 óráig, vasárnap 14-17 óráig. Szünnap: hétfő és csütörtök és a hónap utolsó szombatja. Belépődíj: diák, nyugdíjas 150 Ft, felnőtt 300 Ft.


Tóparti Galéria - Révfülöp

Cím: 8253 Révfülöp, Halász utca 6.
Link: www.revfulop.hu

Több mint 10 éve a Közösségi ház végében kapott helyet, közel nyolcvan négyzetméteren a világos, Balatonra néző ablakokkal rendelkező kiállító terem a Tóparti Galéria. Az elmúlt évek során kiállított itt Munkácsi-díjas és amatőr kezdő képzőművész is a képző- és iparművészet minden ágában. Néhány név a teljesség igénye nélkül: Szentgyörgyi József, Prokop Péter, Fülöp Lajos, Udvardi Erzsébet, Somogyi Győző stb.


Szigligeti galéria

Cím: Szigliget, Petőfi u. 11.

A templom melletti nádfedeles épületben van a szigligeti Galéria, a művészeti kiállítások helyszíne. Udvarán kézműves műhelyek találhatók.


Vászolyi Galéria

Cím: 8245 Vászoly, András utca 28.

A Vászolyi Galéria (csak a Vászolyi Nyár program alatt tart nyitva)


Tóth Gábor Kis-Balaton Galériája

Cím: Garabonc, Rákóczi u. 3.

 
A turisták és érdeklődők megtekinthetik Tóth Gábor művészi színvonalú Kis-Balaton Galériáját.


Rőti József szobrászművész galériája

Cím: 8341 Mihályfa,
Link: www.szobrasz.eoldal.hu

Zsűrizett szobraim családi házunkban kialakított galériában látható. Közel 35 éves alkotómunkám, 50 szobrát tekinthetik meg az idelátogatók.


Képzőművészetek Háza Kiskastély - Nagykanizsa

Cím: 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 14.
Link: kanizsaikultura.hu
Telefon szám: +36-93/313-920

1874-ben Krausz Mária nyaraló lakóházaként készült, eklektikus stílusú épület. 1997. április 19-étől a Hevesi Sándor Művelődési Központ részlegeként, városi galériaként működik. Ízlésesen kialakított termeiben Z. Soós István, Sass Brunner Erzsébet és Brunner Erzsébet képeiből látható állandó kiállítás.


Tanya Galériá - Balotaszállás

Cím: 6412 Balotaszállás, I. ker. 68
Link: www.balotaszallas.hu
Telefon szám: +36-77 442-226; +3630 468 6204

Szabó Sándor amatőr festő képei képei megtekinthetők a. „Tanya Galériá”-ban.


Gyalai Béla Műterem Galériája - Tiszakécske

Cím: 6060 Tiszakécske, Kossuth L. u. 82
Link: www.tiszakecske.hu/gyalai/gyalaib.html
Telefon szám: +36-20/353-4225

Minőségi kultúrális programot kínál Gyalai Béla festőművész Műterem Galériája


Misztika Galéria - Debrecen

Cím: 4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8.
Telefon szám: +36-52-320-600,+36-20-9215-747
Kapcsolattartó személy: Majoros László

Hazai és külföldi igény teljesül ennek a galériának a megnyitásával. David Beeri kiállításainak hatására többen kezdeményezték, hogy a misztika világához és lelki élményéhez kötődő kortárs képzőművészet rendszeresen jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Galériánk örömmel vállalkozik erre a szerepre. Nagyra becsüljük mind a misztika világát, mind Debrecen gazdag szellemi hagyományát, mind az itt alkotó David Beeri eredeti és magas szintű művészetét. Ennek a jegyében nyitottuk meg a Misztika Galériát és benne David Beeri állandó kiállítását. Misztikus szemléletű hazai és külföldi kortárs képzőművészeknek is folyamatosan helyet adunk a jövőben. A Misztika Galéria David Beeri állandó kiállítása mellett időszakos tárlatokat is rendez, és meghív olyan professzionális magyar és külföldi kortárs képzőművészeket, akik a keresztény misztika Biblikus világához kötődnek, függetlenül stílustól és formanyelvtől.


Malom Galéria - Nyíracsád

Cím: Nyíracsád

Vécsey báró által, az elmúlt század végén építtetett „malom” eredetileg magtár volt, ún.: tubus magtár Az 1990-es évektől Kiss József festő műterem-galériája. Malom Galéria néven látogathatták a turistacsoportok előzetes megbeszélés után. Felújítására az uniós SAPHARD pályázat által kerülhetett sor.


Városi Galéria - Mezőtúr

Cím: Mezőtúr, Múzeum tér 1.
Telefon szám: 0036 56 350 075

A Városi Galéria - az 1862-ben épült egykori Zsinagóga - kiállítások, valamint zenei programok kiváló helyszíne.


Galéria 13 Soroksár Kht.

Cím: 1238 Budapest, Hősök tere 13.
Telefon szám: +36-287-3057, 289-0299
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Sasvári Ilona
Link: www.galeria13.hu

Galéria 13 Soroksár

Lapozó:  |<<  <<  >>  >>| 

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner