12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek Üdvözöljük!  Látnivalók, hirdetések és szobafoglaló rendszerbe való feltöltések

Welcome! Willkommen! Benvenuto! Bien venu! Bien venido! Vítejte! Witamy!

 Kezdőoldal indítás

Üdvözöljük Magyarország legnagyobb tartalmú idegenforgalmi honlapján! Munkatársainkkal 2003 augusztusa óta itthon és külföldön azon dolgozunk, hogy Magyarország kulturális- és turisztikai értékekeit egyetlen honlapon bemutassuk, és átláthatóvá tegyük Magyarországot a külföldi érdeklődők számára is.

Részletes kereső indítása Célunk, hogy Önök szabadon választhassanak programot belföldi üdüléseikhez és hétvégi kirándulásaikhoz, felfedezhessenek olyan csodálatos helyeket és értékeket, amiről csak a mesékben hallani.

Az Online Idegenvezető rendszerünk segítségével nálunk könnyen és egyszerűen választhat úticélt Magyarországon. Az összetett keresőben egyszerűen jelölje be hogy milyen látnivalókra kíváncsi, mivel töltené szívesen az idejét, és mi azonnal kikeressük azokat a helyeket, ahol minden egyszerre egy helyen megtalálható.

Módszerünk egyedülálló, szerzői jogvédelem alatt áll (Artisjus 030908002S). Rendszerünkben többtízezer interaktív fényképpel, többtízezer látnivalóval és több tízezer szolgáltatóval találkozhat egyszerre, hogy teljes képet kapjon a helységekről, azaz a szálláshelyeken túl lehessen látni a környezetet és a kulturális- és természeti értékeket is.

Ki tud ennyit egy országról? ...az Online Idegenvezető!

Jelenlegi adatbázisunk nyomtatva egy tizennégyezer oldalas útikönyv lenne, és hozzá még négyezer oldal tartalomjegyzék -nyelvenként. A pontos lista érdekében öt különböző kereső-rendszer dolgozik nyolc nyelven: fényképről kereső, összetett kereső online idegenvezető, szállás kereső, helység kereső, és a szabadszavas kereső, hogy Önök könnyen eligazodjanak. Nemzetközi programunk minden település számára nemzetközi honlapot biztosít -díjmentesen, hogy a legkisebb település is bemutathassa az értékeit!


Válassza ki, és kattintson a nagyított képre! Többéves, saját gyűjtőmunka eredménye, hogy a legnagyobb fényképállománnyal rendelkezünk Magyarországról. Képtárunk hamarosan világrekord, már több mint 46302 fénykép csábítja az érdeklődőket, (további tizenezer van feldolgozás alatt) , és egyedülálló módon, fényképről is tudnak keresni rendszerünkben. Lapozza végig a fotógalériát és találja meg kedvenc helyszínét Magyarországon is!

A böngészéshez és a kiránduláshoz kellemes időtöltést kívánunk! Talán hallotta már: magyarorszag@szeporszag.hu

(kezdőoldal) Példák a tartalomból Képgaléria (46302)

Horgásztavak magyarországon (964) Wellness központ (109) Falusi turizmus (591)

Vár, várrom (185) Szálláshely (1090) Templom (7227)

Lovaglás (192) Hotel (437) Gyógyfürdő (237)

Részletes kereső indítása

Keressen kombináltan, és találja meg Önnek a legjobbat!

(magyar fejlesztésű keresőmotor)

Programunkról

"Az Európai Unióhoz való csatlakozás Magyarország számára nagy lehetőségeket rejt. Minden alkalmat meg kell ragadni arra, hogy történelmünket, nemzeti kincseinket és szellemi értékeinket bemutassuk most. Kiváltképp örülhetünk, hogy e korszerű módszer ismét magyar kezdeményezés, amely más országok, régiók számára is követendő példa lehet, és méltán számíthat a világ érdeklődésére. Az Internet az öt kontinenst átfogó információs hálózatával, nagy lehetőséget teremt arra, hogy országunk sikerrel mutatkozzék be. Ehhez látok nagyszerű eszközt ebben a programban, melyhez sok sikert kívánok!"
Dr. Habsburg Ottó

Keresés Magyarországon

Az internet keresési módszerek változtak. Ma már nincs idő és türelem többszáz, többezer weboldalt végignézni, a legapróbb részletekig szűkítenek az érdeklődők, azaz egyszerre keresnek pl. gyógyfürdő-operett-borkóstoló csomagot. „A jövő azoké, akik összetett kereséseket tudnak kiszolgálni.” A kialakított programunk megfelel a legmodernebb elvárásoknak, a változatos igényű összetett keresésnek és mindezt országos szinten -és nyolc nyelven.

Az angol és németnyelvű honlapokhoz képest, a szeporszag.hu közel 83 millióval több érdeklődő számára tud országismertetőt nyújtani. Lefedettsége világviszonylatban tekintélyes. A nemzetközi visszajelzések szerint irigylésre méltó megoldás, hogy így lehet eligazodni egy országon belül -nyelvi korlátok nélkül.

Programunk belföldi és nemzetközi direkt marketinget lát el Magyarország és a belföldi turizmus népszerűsítésre. Hétezer-kétszáz partnerpont felé célzottan küldjük magyar és idegen nyelvű leveleinket világszerte, utazási kluboknak, szervezeteknek, utaztatóknak, touroperátoroknak és médiáknak, melyekben Magyarországra, és ezen belül az új feltárt területekre hívjuk fel a figyelmet.

Az információkat, képeket, részletes ismertetőket már e központi kulturális- és idegenforgalmi honlapon lehet böngészni magyar-angol- német-olasz-francia-spanyol-szlovák és lengyel nyelven. E programot Magyarországon szeporszag.hu –nak ismerik, francia nyelvterületeken (Svájc/Bern, Franciaország, Kanada/Quebec stb.) beaupais.hu (szép ország-magyarország)-ként, olasz és spanyol nyelvterületeken terrahermosa.hu (szép ország -magyarország)-ként, illetve angol és német területen hungariantravelinfo.hu, touristinform.hu, eutravelinfo.com- ként ismerik. Célkitűzésünk, hogy az interneten édeklődők egyre nagyobb tábora e központi honlapra érkezve könnyedén tudjon eligazodni Magyarországon, átfogó és kellő tájékoztatást kapjon róla, és egyszerre ismerhesse meg a természeti, kulturális értékeket és az idegenforgalmi szolgáltatókat. Programunk Európában egyedülálló, informatikai rendszerünk etalon. Várjuk információit, mutassa be értékeit a nagyvilágnak!

Itt az alkalom, világpremier kezdődik!

  Feltöltés a nemzetközi rendszerbe most

Ezzel az ikonnal indítja el azt a felületet, mellyel az adott településre tud feltölteni látnivalókat, természeti értékeket, építészeti- hagyományőrző- egyházművészeti- és kulturális értéket.

A "Megrendelő" adatainál pipálja ki a "Nonprofit" négyzetet és a felvitt tételek díjmentesként kerülnek a nemzetközi rendszerbe.

Köszönjük közreműködését!

Feltöltés indítása
  Feltöltés a nemzetközi rendszerbe most

Ezzel az ikonnal indítja el azt a felületet, mellyel az adott településhez tudja a szolgáltatásukat feltölteni. A felvitt tételek azonnal megjelennek a nemzetközi honlapon, a település idegenforgalmi honlapján, a látnivalók és kulturális értékek mellett, az Ön által megjelölt szakmai kategóriákban. Ha nagyforgalmú város vonzáskörzetében van, akkor javasoljuk, hogy e városban is jelenjen meg szolgáltatásuk (megtérülő plusz ktsg.) és jelölje meg az utazási időt vagy távolságot, így tud látogatókat vonzani magához más városokból, településekről. A feltöltést követően küldjük a szerződést, és a pénzügyi teljesítés után megkezdődik a nemzetközi kiajánlás is.Feltöltés indítása

A Szerződés .doc fájlban letölthető itt
  Adatok feltöltése a nemzetközi szobafoglaló programba

Ezzel az ikonnal indítja el belföldi szobafoglaló rendszerünket, amely a magyar mellett nemzetközileg is lehetővé teszi Önöknél a szobafoglalást! Itt egyszerűen feltöltheti vagy módosíthatja a szálláshely részletes ismertetőjét, árait, és feltételeit. E szolgáltatásunkat csak regisztrált Partnereinknek tartjuk fent, az új küldőországok és új nyelvek rendszerünkbe való integrálása Önöknek külön költségeket nem jelent! Várjuk információit, hogy azonnal résztvegyen belföldi- nyugat- és kelet-európai értékesítésekben!Feltöltés indítása

         

Nemzetközi programunk keretében, rendszeresen kiértesítjük az idegenforgalmi kategóriák hazai, és az angol, német, olasz, francia, spanyol, lengyel, szlovák nyelvterületek szervezeteit, szövetségeit, klubjait, belföldi és külföldi programszervezőket és tartalomszolgáltatókat és ajánljuk a magyarországi böngészést, a magyar kapcsolatokat, ezért FONTOS hogy Önök mint kiemelt szolgáltatók, fényképekkel, elérhetőségekkel, letölthető prospektussal mielőbb jelenjenek meg a kínálatban!

Például a „Lovaglás” kategória esetén levélben (is) kiértesítjük a magyar, német, osztrák, olasz, francia, belga, svájci, stb. lovas szövetségeket, lovas klubokat, lovas magazinokat, lósporttal kapcsolatos nagyobb honlapokat, és ajánljuk a számukra a magyarországi böngészést és a magyar kapcsolatokat!

   

Internet szolgáltatásunk elemei szabadalmaztatott, egyedi fejlesztéseink:

Az Önök vállalkozása országosan, az adott város / helység nemzetközi idegenforgalmi honlapján, a helyi nemzeti, kulturális és turisztikai értékek mellett fog megjelenni, kategóriánként négy fényképpel, mozgóképként illusztrálva, név-cím-telefonszám-e-mail cím és saját weboldalának korlátozásmentes címével, magyar-német-angol-olasz-francia-spanyol-lengyel-szlovák nyelven. Megtalálhatóak lesznek cégnév keresésekben, összetett keresésekben, szolgáltatás keresésekben, és bármikor ha a helység nemzetközi idegenforgalmi honlapjára jut az érdeklődő -bármely okból és bárhonnan a világból.

Önök választják meg, hogy milyen idegenforgalmi kategóriában kívánnak szerepelni. Egy-egy kategória ún. standard invitáló szöveget is tartalmaz, amely magyarul és hét idegen nyelven foglalja össze a szolgáltatást. (Pl. konferencia központ: "Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.")

Ha ezen felül további egyéni szöveget kívánnak elhelyezni, úgy magyarul vagy kapott fordítások esetén ingyenesen megjeleníthetik a bővített szövegtartalmat is. **Bármely információ díjmentesen módosítható!

Ha több kategóriában, vagy több városban is célszerű lenne bemutatni a vállakozást, úgy a költségek halmozottan jelentkeznek, ilyenkor javasoljuk hogy központilag érdeklődjenek csomag-ajánlatainkról elérhetőségeinken.

*A városoldal teljes tartalmát automatikusan regisztráljuk a legnagyobb keresőrendszerekbe: yahoo.com, google.com, így napi többszöri szkennelésünkkel fokozzuk honlapja látogatottságát.

Kérésére regisztráljuk a Google Térkép rendszerébe is. Tekintsék meg!

Amennyiben rendelkeznek írásos-fényképes információs kiadvánnyal, szórólappal, kisebb tájékoztató prospektussal, úgy azt letölthetővé és printelhetővé tesszük az érdeklődők számára, így korlátlan számú érdeklődőnek tudnak számtalan prospektust, programajánlót, árlistát eljuttatni belföldön vagy bárhová a világon, posta- és nyomdaköltség nélkül, nyolc nyelven.

Ha rendelkeznek e-mail címmel, igénybevehetik automatikus kiértesítő rendszerünket, így amikor német- angol- olasz- spanyol- francia- szlovák- lengyel nyelven érdeklődnek Önök iránt e-mail-ben, Önök már automatikusan magyarra fordítva kapnak szöveges információt az érdeklődőről, igényéről, és ...

az így kapott üzenet minden esetben garantáltan vírusmentes is lesz bárhonnan érkezzen is a világból!


Válassza ki, és kattintson a nagyított képre! Többéves, saját gyűjtőmunka eredménye, hogy jelenleg a legnagyobb fényképállománnyal rendelkezünk Magyarországról. Képtárunk hamarosan világrekord, több mint 47.000 fénykép csábítja az érdeklődőket, (további tizenezer van feldolgozás alatt), és egyedülálló módon, fényképről is tudnak keresni rendszerünkben. Ebben a képtárban Önök is automatikusan megjelennek! Ha idegen nyelven használják a honlapot az interaktív fényképgaléria azon a választott nyelven fogja bemutatni a helyszínt, így egy szép környezet vagy egy különleges fénykép is csábítóvá teszi az Önök látogatását. Böngéssze végig a fotógalériát és tapasztalja hogy milyen vonzó megoldás!

 Bejelentkezés Újdonság! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a fokozódó igények hatására elindítottuk új, saját fejlesztésű belföldi szobafoglaló rendszerünket, amely a magyar mellett nyugati és keleti irányokból is lehetővé teszi Önöknél a szobafoglalást!


Online foglalható: Arra törekedtünk, hogy igen egyszerűen lehessen használni, hogy bármely országból tudjanak Önöknél interneten szállást foglalni, függetlenül attól, hogy van-e Önöknek nemzetközi honlapjuk, vagy sem. Célunk az is, hogy magyar nyelvű feltöltéssel tudjanak nyugat- és kelet-európai rendszerben egyszerre szerepelni, valamint hogy az árakat bármikor tudják önmaguk változtatni -kihasználtságtól vagy akciótól függően.

Ha szeretnék ezt kihasználni, akkor kattintsanak ide: Adatok feltöltése a nemzetközi szobafoglaló programba, majd írják be az áraikat, és mi azonnal megkezdjük a belföldi és a német-angol-olasz-francia-spanyol-szlovák-lengyel nyelvű kiközvetítést. A szobafoglalások az Ön által megadott árak szerint történnek, a Megrendelő és Ön egyszerre, azonos értesítést kap róla, a Megrendelő a saját nyelvén, Ön pedig magyarul. A fizetés Önnél a helyszínen történik, mindkettőjüknek megfelelő módon.

* Ha eltérő árú szobái vannak, külön-külön töltse fel őket, és ennek megfelelően külön árral és szolgáltatással tudnak szerepelni a kiajánlásban. ** Kérjük továbbá, hogy a nemzetközi rendszerekhez igazodva, egy főre írják be ( / fő / éjszaka) a szobához tartozó árakat, pl. Kétágyas: 6000 Ft helyett 3000 Ft/fő, és fogják látni, hogy sokkal sikeresebbek lesznek, mert e rendszer szerint keresnek nemzetközileg is!

E szolgáltatásunkat csak regisztrált Partnereinknek tartjuk fent, az új küldőországok és új nyelvek rendszerünkbe való integrálása Önöknek külön költségeket nem fog jelenteni! Várjuk információit, árait, prompt akcióit!

Árak

Internet információs szolgáltatásaink díja városonként egy szakmai kategóriában egy évre összesen: 40.000 Ft+ 27% Áfa.

AKCIÓ keretében most 1 város / 1 kat. egy évre: 20.000 Ft + 27% Áfa.


Információ és ügyfélszolgálat:
Info:
Réz Tibor Ker.ig.,kerig@szeporszag.hu
Teleki Sándor Régió ig., +36 30 963 6735 ,
Vörös Zoltán Régió ig. +36 30 945 6868,
A Szerződés .doc fájlban

Fax/szerződés: 06 36 545 239, mail: 024@szeporszag.hu online feltöltés/szerződés mostitt az alkalom, világpremier kezdődik!Köszönjük érdeklődését!

EUROPA-UTAZÁSINFORMÁCIÓS KÖZPONT

Cégjegyzék sz.: 0106736285/ 2000.08.11.
Erdőfi-Szabó Attila, tulajdonos
Réz Tibor, igazgató


Tud új Partnert?


Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner