12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bükfürdő
www.buk.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Németh Sándor E-mail: buk@t-online.hu
 Telefon: +36 94/358-006 Fax: +36 94/358-007
szálláshely

 szálláshely
 

Zsuzsanna Vendégház   Info

Telefon szám: +36-70 389-9434
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Alkáné Fekete Zsuzsanna
Cím: Bükkfürdő, Szarkaláb sor 2/a
Link: krisztinahaz.hu

         
         
A Zsuzsanna Vendégház az Európa szerte ismert Büki gyógyfürdőtől mindössze néhány percnyi gyalogútra fekszik. A ház szépen gondozott környezetben, frekventált helyen fogadja a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeit. A vendégház két szintján öt szoba található- némelyik pótágyazható-melyek mindegyikéhez Sat-TV, hütőszekrény, saját fürdőszoba és egy árnyas balkon tartozik. Mindkét szinten egy jól felszerelt konyha áll a ház lakóinak rendelkezésére. Az autóval érkező vendégek a nyaraló udvarán parkolhatnak. Innét minden csak egy karnyújtásnyira található: hangulatos éttermek, bárok, káváházak, cukrászdák, üzletek, fodrász, kozmetikus, fogorvos, masszőr... tehát ideális az itt autózni nem kívánó vendégeknek!

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.