12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalaszentmihály
www.zalaszentmihaly.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Csikós Andrea Dóra E-mail: z.mih.ph@t-online.hu
 Telefon: 0036-92 568-000 Fax: 0036-92 368-081
borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    kemping,    sétáló utca, városkép,    szabad építési telkek,    szabad üdülő telkek,    szálláshely,    templom,    vadászat

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Diviák Apartman - Zalaszentmihály

Telefon szám: +36 20 432-7368
Cím: 8936 Zalaszentmihály, Kossuth utca 82.
Link: zalaihorgaszat.hu

A Zalaszentmihályi horgásztó közvetlen közelében található az a 2 szintes kiadó vendégház, melynek alsó szintjén szauna és más közös helyiségek, míg felső szintjén komplett lakótér várja a természet, csend és a horgászat kedvelőit. A vendégház lakószintjén konyha, étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, wc található. A jól felszerelt konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző gép található. Az erkélyről a kilátás a tóra nyílik, a szállás mediterrán színei kellemes hangulatot árasztanak. A gépkocsi biztonságban parkolhat a kiadó szálláshelyhez tartozó garázsban. A vendégház tulajdonosa rendelkezik saját villanymotoros csónakkal és egy kis horgász bungalóval a tó csendes, rejtett zugában. A festői környezet, a kitűnő halállomány csábító lehetőség a horgászok és családjaik számára!
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Zalaszentmihályi tőzegbányató (horgászhely)

Telefon szám: +36-30 267 7698
Cím: 8936 Zalaszentmihály, külterület
Link: www.zalaszentmihaly.atw.hu

A Zalaszentmihályi horgásztó mintegy 107 hektáron terül el: vadregényes, nádas, akadós terepen. Zalaszentmihályon az akadók egymással párhuzamosan futnak, és emellett jól láthatóak. Az akadók között lévő kagylókat és csigákat a pontyok előszeretettel fogyasztják el, velük még a legjobb etetőanyagok is nehezen veszik fel a versenyt, így fokozatosan ügyelni kell bojlink minőségére. Vendéghorgász napijeggyel az év minden napján horgászhat itt. Kezelő: Zalaszentmihályi Horgászok Egyesülete. Foto: www.zalaihorgaszat.hu
 templom
 

Római katolikus templom - Zalaszentmihály

Telefon szám: +36-92-368-260
Cím: 8936 Zalaszentmihály, Iskola u.

A Szent Mihály templom az Iskola utca és a Rákóczi Ferenc utca sarkán található. A XIV. századi eredetű gótikus stílusú templomot 1760 körül alakították át barokk stílusban és tornyát is ekkor kapta.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner