12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalakomár
www.zalakomar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csárdi Tamás E-mail: polgarmester@zalakomar.hu
 Telefon: +36-93-586-001 Fax: +36-93-386-037
egyedi ritkaság,    templom,    vár, várrom

 egyedi ritkaság
 

Bivalyrezervátum - Zalakomár

Telefon szám: +36-30 287-0249
Fax szám: 0036-88-427-855
Cím: Zalakomár Kápolnapuszta
Link: www.bfnp.hu

Bivalyrezervátum Zalakomár. A párját ritkító bivalyrezervátumnál sétautak, kilátó és egy szürke marha gulya is várja a látogatókat a mintegy 30 hektáros, bokros, zsombékos, mocsaras, szigetekkel tűzdelt területen. A szelíd, szénfekete jószágok a hólepte legelőkön is hangulatos látványt nyújtanak. A bemutatóhely reggel kilenctől várja a látogatókat: november 1. és március 14. között minden nap délután 16.00 óráig tart nyitva. A bivalycsorda megtekintése mellett érdemes benézni a bivalytörténeti és a Kis-Balaton élővilágát bemutató kiállításokra is.
 templom
 

Kiskomáromi római katolikus templom

Cím: Zalakomár

Kiskomáromi római katolikus templom. A műemlék jellegű épület 1772-ben épült. Faragott, gazdag vasalású főkapuja, festett mennyezete különös bájt kölcsönöz az épületnek. A keresztelő medence márvány, címerrel díszített, 1698-ból való. Tetején copf stílusú fedél és szobor található. A templom hajójában kétoldalt vasszerkezetű galéria húzódik, amely 1890 körüli munka. Értékét külön növeli, hogy freskói egy részét Dorffmeister készítette 1781-ben és 1793-ban.
 programok, rendezvények
 

Bivalyfesztivál

Cím: Kápolnapuszta (Zalakomár)
Telefon szám: +36 30 664 0404
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Fejes Éva
Link: www.bfnp.hu/hu/programok/bivalyfesztival-2
Mikortól: 2018-07-07
Meddig: 2018-07-07

Bivalyfesztivál - 2018. július 7. Az egész családnak élményt nyújtó Kápolnapusztai Bivalyrezervátum legnagyobb, nyári rendezvénye a Bivalyfesztivál. Színpadi műsorral, tánccal, zenével, környezeti neveléssel foglalkozó civil szervezetekkel, kirakodóvásárral, kézműves portékákkal, helyi kistermelők minőségi termékeivel várjuk látogatóinkat! Gyerekek számára kézműves játszóház és animátorok kínálnak szórakozási lehetőséget. A helyszínen bivalyhúsból készült ételek vásárolhatók. A rezervátum a hazánkban őshonosnak számító bivaly fennmaradásában, génállományának megőrzésében fontos szerepet játszik, s egyben a faj bemutatásának népszerű központja.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner