12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalakaros
www.zalakaros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Novák Ferenc E-mail: phzkaros@t-online.hu
 Telefon: 0036-93-340-100 Fax: 0036-93-340-53
borkóstoló,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    gyógyfürdő,    kilátó, panoráma,    mozi,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    repülősportok,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció,    vadászat,    wellness központ

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Kilátó Borozó - Zalakaros
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-93 701-010;+36-30-234-0802
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Demény Zsolt
Cím: 8749 Zalakaros, Kilátó út 44.
Link: www.kilatoborozo.hu

Zalakaroson a kilátó tövénél találjuk a hangulatos Kilátó Borozót, ahol nemcsak különleges borokat kóstolgathatunk élvezve a friss levegőt és a csodálatos kilátást, hanem finom, ínycsiklandozó ételeket is. Hagyományos búbos kemencében készült ételekkel (csülök, kacsacomb, oldalas, tarja, rétesek) várjuk kedves vendégeinket. Házi készítésű szörpök, természetes alapanyagokból készült fűszerkeverékek, kerámia- és agyagedények, és egyéb kézműves termékek folyamatos vására. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Aradi tizenhárom emlékmű - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros

Aradi tizenhárom emlékmű Zalakaros.


Szent István és Gizella királyné szobra Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros

Szent István és Gizella királyné szobra Zalakaroson Béres János szobrászművész alkotása.


Köztéri szobrok - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros

Zalakaros parkjai, terei szebbnél szebb szobrokat, köztéri alkotásokat rejtenek.
 étterem
 

Sasha Étterem - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Szőlő u. 63/A.

Zalakaroson a Sasha étterem végleg bezárt!


Galamboki Halászcsárda és Vendégház

Cím: 8754 Galambok, Dózsa György utca 62.
Telefon szám: +36-70 624-0375
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tausanov Eszter
Link: www.galambokicsarda.hu

A galamboki horgásztó partján fekvő Halászcsárda és Vendégház 2013 februárjától újra várja kedves vendégeit. Az egész évben nyitva tartó csárda változatos halételeket és jellegzetes magyaros ételeket kínál. Az 50 fő befogadására képes terasz mesés kilátást nyújt a tóra. A belső éttermi részen szintén 50 fő elhelyezésére van lehetőség. A kellemes nyári estéken négytagú cigányzenekar szórakoztatja a vendégeket. A vendégház 6 kiadó szobával rendelkezik, melyek mindegyikében zuhanyzós, WC-s fürdőszoba található. Továbbá saját parkoló, zárható garázs, Wi-fi hozzáférés, ping-pong asztal, biciklikölcsönzés, horgászási lehetőség, a környéken túrázási lehetőség szolgálja az idelátogatók kikapcsolódását. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Gránit Gyógyfürdő - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Thermál út 4.
Telefon szám: 0036 93 340-420
Link: www.furdo-zalakaros.hu
Fax szám: 0036 93 340-318

Gránit gyógy,- élmény,- és strandfürdő Zalakaros. A több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 C°-os zalakarosi gyógyvíz összetétele és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyike. Vízösszetétele alapján alkáli-kloridos, hidrogénkarbonátos gyógyvíz, melyben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló Európában egyedülálló vízösszetételt eredményez. Ezeken túl a gyógyvíz további fő összetevői a kálium és nátrium, magnézium, vas, mangán, metabórsav, metakovasav, szabad szénsav. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Kilátó - Zalakaros

Cím: Zalakaros, külterület
Link: www.zalakaros.hu

A Zalakaros feletti domboldalt erdő borítja, amely a város tüdeje. Az erdő szélén a Park utca folytatásában található a fából épült kilátó, ahonnan szép panoráma nyílik a városra, a Kis-Balatonra, de tiszta időben a Balatonig és a Keszthelyi-hegységig is ellátni. A kilátótól kellemes sétautak vezetnek a Parkerdő területén.
 mozi
 

Kertmozi - Zalakaros

Cím: Zalakaros, Csermely u.
Link: www.zalakaros.hu

A kertmoziban a vetítések a hideg időbeálltával ősszel és télen szünetelnek. Azonban tavasztól szeretettel várunk vissza minden kedves karosi látogatót, hogy az újabb zalakarosi élményeik közé sorolhassanak egy kellemes vacsora után egy szórakoztató családi mozizást.
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Európa Park - Zalakaros

Cím: Zalakaros

Európa Park Zalakaros.
 programok, rendezvények
 

Garabonciás 7 Vezér Történelmi Kalandfarm

Cím: 8747 Garabonc
Telefon szám: +36-30-405-77-84
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: dr. Virágné dr. Németh Eszter
Link: www.garabonciaskalandpark.hu

2013. június 22-én szombaton kinyitja a kaput a zalakarosi térség legjelentősebb, magánvállalkozói turisztikai fejlesztéseként létrejött kalandpark, amely a zalakarosi Aphrodite Hotel**** és Hotel Venus*** szálloda tulajdonosainak beruházása. A projekt létrejöttét a Széchenyi Terv támogatása is nagyban segítette. A királyokról készült Somogyi Győző által festett portrékon túl egészében áttekinthetjük a honfoglalástól az 1900-as évek elejéig kicsiny országunk történelmét, amelyben érdekes mélypontok és magasságok jellemezték a magyarság életét.
 repülősportok
Felkészült személyzet, technikai háttér, kedvező feltételek, oktatók és pilóták segítik a repülés szerelmeseit.
 

Sport repülőtér Zalakaros

Cím: Zalakaros, Repülőtér
Telefon szám: +36-93 340-441
Kapcsolattartó személy: Gombköto Szilárd pilóta

Zalakaros és Zalakomár közötti úton, Zalakarostól 2 km-re található. Motoros pilóta, valamint sárkánypilóta kiképzés, vitorlázórepülés, sétarepülés, repülős futárszolgálat és helikopteres szállítás - ez akár külföldre is - tartozik a működtető tevékenységi körébe.
 sétáló utca, városkép
 

Képek Zalakarosról

Cím: Zalakaros
Link: www.zalakaros.hu

Zalakaros Magyarország egyik legkisebb városa. Bár régóta megkapta a városi rangot, a városkát mégis megkímélte a túlzott urbanizáció, a globalizáció. Nincs rohanás, nincs nyüzsgés, ne várjunk plázákat és toronyházakat!. Nyugodt, rendezett központja és gondozott parkjai, a színpompás virágokkal szegélyezett sétányok, a zalai dombokra és a Kis-Balatonra gyönyörű kilátást nyújtó Parkerdő – mindez a gyógyuló, pihenő, szabadságukat nyugodt körülmények között eltöltő vendégek szolgálatában áll.
 szálláshely
 

Aphrodite Hotel**** - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Sport u. 10.
Link: hotelaphrodite.hu
Telefon szám: +36-93-540-140
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Virágné Bálint Mária

Megnyílt az új Aphrodite Wellness Hotel Zalakaroson. Pihenést tervez, de állatkáját nem tudja hol elhelyezni, s igazából nem is megy el szivesen sehova nélküle? Nálunk a kutyával és macskával teljes lehet a nyaralás kifejezetten erre a célra kialakított szobáinkban. Ezenkívül a szálloda rendelkezik saját állatorvossal is, így kérésre bármilyen kontrollt, vizsgálatot is vállalunk. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hotel Venus ***+ Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Sport u. 10.
Link: www.hotelvenus.hu
Telefon szám: +36-93 540-140,06-30/383-59-69
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Virágné Bálint Mária
Fax szám: +36-93 540-141

A Hotel Venus Zalakaros új, családias hangulatú, exklúziv kiskastély jellegű szállodánk /***+ besorolású/ ZALAKAROSON, a Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában - szemben, 97 m-re a strand bejáratától nyugodt környezetben található. Élménymedence, vízsugaras medence, jakuzzi, gőzkabi, szaunák /finn és infra/, jeges csobbanómedence, fittness-és billiárd terem használat, asztalitenisz, masszázs, gyógyászat segíti a pihenést és gyógyulást. További szolgáltatásaink, fodrászat, pedikűr, manikűr, kozmetika, szolárium. Szobáinkhoz TV, minibár, telefon, WI-FI (vezeték nélküli Internet), szobaszéf és erkély és természetesen fürdőszoba tartozik. Parkolás a szállás előtt ingyenes, a mélygarázsunk térítés ellenében használható. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Zalakaros
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8749 Zalakaros
Link: www.szeporszag.hu/Zalakaros.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Zalakaroson. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Római katolikus templom - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Thermál út
Telefon szám: +36-93-358-052

Zalakaros új római katolikus temploma 2006-ban épült, mivel a város „kinőtte” a régi Szent Anna kápolnát. Nyers téglafalai, fémlemezzel borított tornya a modern építészeti törekvéseket tükrözi, mégis nyugalmat áraszt, belső tere hangulatos és áhítatra hív. A templomban orgona is van, rendszeresek az orgonakoncertek.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform Iroda Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 10.
Telefon szám: +36-93-340-421
Fax szám: +36-93-340-421
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.zalakaros.hu

Zalakaros városa tárt kapukkal, lakói nyitott szívvel és vendégszeretettel várnak minden korosztályt, az év minden szakában. Irodánk a turisztikai szolgáltatásokról naprakész információt tud adni. Keressen minket bizalommal!
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

GALAMBOKI KISBALATON Vadásztársaság

Cím: 8749 Zalakaros, Petõfi Sándor u. 1.
Telefon szám: 0036/30-85-85-320
Kapcsolattartó személy: Hegyi Árpád

Galambok, Garabonc, Kerecseny, Kisrécse, Nagybakónak, Nagyrada, Nagyrécse, Orosztony, Zalakaros, Zalakomár, Zalamerenye, Zalasárszeg, Zalaszabar, Zalaújlak
 wellness központ
Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Aphrodite Hotel**** Wellness - Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Sport u. 10.
Telefon szám: +36-93-540-140
Kapcsolattartó személy: Dr. Virágné Bálint Mária
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: hotelaphrodite.hu

Az Aphrodite Hotel**** Wellness részlege gondoskodik a minőségi kikapcsolódásról: termálvizes medence, élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák, valamint gőzfürdő biztosítja a pihenést. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hotel Venus***+ Wellness - Zalakaros
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8749 Zalakaros, Sport u. 10.
Telefon szám: +36-93-540-140,06-30/383-59-69
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hotelvenus.hu
Fax szám: +36-93-540-141

A Hotel Venus Zalakaros***+ Wellness szállodánkban a pihenést és gyógyulást melegvizes medence, jakuzzi, finn- és infra szaunák, fittness- és billiárdterem használat, asztalitenisz, masszázs, gyógyászat segíti. Emellett elkészült az új római fürdönk, melyben élménymedence, jeges-csobbanó medence és gőzfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner