12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalacsány
www.zalacsany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: NAGY LÁSZLÓNÉ E-mail: zalacsany@freemail.hu
 Telefon: +36-83-336-121 Fax: +36-83-537-015
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    lovaglás,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    tereplovaglás,    wellness központ

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Zalacsányi Szabadidőpark - horgásztó

Cím: Zalacsány, 76-os főút

A zalacsányi horgásztó mellett az egész család jól érezheti magát nyaralása alatt. Horgászás, fürdés, vízi sportpálya, túrázás, pihenési lehetőség, büfé, és mindenek előtt lovaglás, leendő és gyakorlott lovasoknak. A patak felduzzasztása által keletkezett, több mint 60.000 m2 területű horgásztó Hévíztől mindössze 8 km-re, a Zalaegerszeg felé vezető 76-os főút mellett található.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Batthyány Kastély

Cím: 8782 Zalacsány, Csány László u. 24.
Telefon szám: +36-83-537-000
Fax szám: +36-83-537-037
Link: www.wellnesskastely.hu

Zalacsányt első ízben 1019-ben említik. Az 1800-as évek közepéig - a török megszállást kivéve – a Csányi család birtoka volt a település. Itt született Csány László 1790-ben, a második független magyar kormány (Szemere) közlekedési és postaügyi minisztere, később Kossuth Lajos tejhatalmú erdélyi kormánybiztosa. A kastély az 1800-as évek közepén került a Batthyány –család tulajdonába. Az épületeket a család kibővítette, és barokk stílusban felújította. Számos kastélyhoz hasonlóan, a Batthyány kastély is 1945 után nevelőotthonként üzemelt. Jelenleg kastélyszállóként működik.
 szálláshely
 

Apartman - Zalacsány

Cím: 8782 Zalacsány, Csány László út 24.
Telefon szám: +36 70 271-92-55
Link: www.vadviragetterem.hu/apartman/4
Kapcsolattartó személy: Gécsekné Hegyi Zita

A Zalacsányi Kastély Villa lakóparkban 4-6 fős apartman kiadó, rendkívül kedvezményes áron! Felnőttek részére: 3900 Ft/ fő / éj + IFA Gyerekek részére: 1800 Ft/ fő / éj + IFA Az apartman felszereltsége: TV, mikróhullámű sütő, főzésre és sütére alkalmas tűzhely, hűtő, kávéfőző, hidromazzázs zuhanyzó. Az apartmahoz terasz is tartozik. Kézpénzfizetés estén pedig 5% kedvezményt adunk kedves vendégeinknek. A lakópark területén található egy közponzi épület, melyben különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe /masszázs, finn szauna, úszómedence, szoláriúm, gőzkabin/. Üdülési csekket elfogaunk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner