12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalabér
www.zalaber.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Zsuppán József E-mail: pmhzber@t-online.hu
 Telefon: +36-83-376-001 Fax: +36-83-376-009
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    klub, egyesület,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom,    vadászat,    vár, várrom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Parókia Vendégház

Cím: 8798 Zalabér, Hunyadi u. 22.

A Zala kanyarulatában, Zalabérben található, szépen felújított Parókia Vendégház összkomfortos épületében szauna, konditerem, szolárium szolgálja a feltöltődni kívánó vendégek kényelmét. A hangulat fokozása érdekében tüzes zalai borokat kóstolhat a vendég, illetve a kertben lehetőség nyílik grillezésre. A Parókia Vendégház új 2005-ben elkészült épületében kétágyas vendégszobák állnak a vendégek rendelkezésére.
 klub, egyesület
 

Zalai Borút Egyesület - Zalabér

Cím: 8790 Zalaszentgrót, Dózsa György utca 9.
Telefon szám: +36-83/360-614
Fax szám: +36-83/360-693
Kapcsolattartó személy: Németh Károlyné
Link: www.zalaiborut.hu

A Zalai Borút Egyesület már hét éve várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé. Legyen vendégünk, és élvezze vendégszeretetünket egy pohár szép zalai bort kortyolva!
 sétáló utca, városkép
 

Zalabér település

Cím: Zalabér
Link: www.zalaber.hu

Zalabér település a Zala folyó nagy kanyarjának ívében, Zala megye legészakibb részén, a Sümeg-Zalaegerszeg és a Zalaegerszeg-Zalaszentgrót útvonalak kereszteződésében fekszik. Sümeg 20, Zalaegerszeg 25, Zalaszentgrót 7 kilométerre található.
 szálláshely
 

Gémeskút Vendégház - Zalabér

Cím: 8798 Zalabér, Hunyadi u. 25.
Telefon szám: +36-30-238-9301
Kapcsolattartó személy: Béres Csilla

A Gémeskút Vendégház Zalabéren található, mindössze 2 km-re a zalaszentgróti termálfürdőtől. Vendégházunk közel 180 éves múltra tekint vissza. A régies meszelt falak a gerendás menyezet valamint a búbos kemence a "parasztház" jelleget mutatja. A házban 3 db kétágyas tv-vel ellátott szoba került kialakításra, melyhez 2 db fürdőszoba kapcsolódik. A szobák igény szerint pótágyzhatók. A házi kedvenceket is szívesen látjuk. Árak: 3000 Ft/fő/éjszaka. (a web oldal csak explorerrel működik.)
 templom
 

Római katolikus templom - Zalabér

Cím: 8798 Zalabér, Hunyadi u. 22.
Link: www.zalaber.hu

Zalabér római katolikus temploma az 1700-as évek végén épült. A templom műemlék jellegű, kriptájában nemesi család nyugszik, mely csak istentiszteletek alkalmával tekinthető meg.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Zalamenti Vadászklub

Cím: 8798. Zalabér, Hunyadi u. 22/a.
Telefon szám: +36-30-9869-700
Fax szám: +36-83-376-078
Kapcsolattartó személy: Halász Béla

A Zalamenti Vadászklub területe Csehmindszenttől Kallosd községekig terjed, középpontjában Zalabér községgel. A vadászat mellett kellemes szállás-ellátással, lovaglási-kocsizási lehetőségekkel a közeli termálfürdők (Zalaszentgrót, Kehidakustány) nyújtotta élményekkel várjuk kedves vendégeinket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner