12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Óbánya
www.obanya.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Van Groeningen Irén E-mail: obanya@enternet.hu
 Telefon: +36-72-463-035 Fax: +36-72-463-035
szálláshely

 szálláshely
 

Zölderdő Panzió Vendéglő   Info

Telefon szám: +3620 373 25 22
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bányai László
Cím: 7695 Óbánya, Fő u. 2/A.

         
         
Fáradt? Szeretne egy csöndes helyen pihenni, kikapcsolódni olcsó áron? Várom Önt a Kelet-Mecsek tájvédelmi körzetében, a Mecsek legszebb völgyében Óbányán. Különösen azon vendégek figyelmébe ajánlom, akik az igazán tiszta, erdei levegőt keresik, mivel a völgyben folyó patak és az erdő rendkívüli mikroklímát eredményez. Csoportoknak (8-50 főig), de egyénileg utazó vendégek figyelmébe is ajánlom a környék program-lehetőségeit, melyeket egyeztetés alapján szervezek. Kiváló adottságokkal rendelkezik a környék gyalogos és kerékpáros túrához. Jelölt turistautak segítik a túrázót, aki a természet szépségét, csodáit élvezheti; zarándokhelyet fedezhet fel arborétummal. Téli sportlehetőség, sí- és szánkópálya felvonóval! A közelben teniszpálya, horgásztó, lovaglási lehetőség, mini golf! Helyi programajánlatunk: Csoportok részére pincelátogatás borkóstolással, vacsorával, előjegyzéssel egész évben. Foglalás minimum 2 éjszakára! Vasárnaptól - Csütörtökig 5.500,- Ft/fő/éj reggelivel + IFA, Péntek- Szombat 6.000,- -Ft/fő/éj reggelivel + IFA.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.