12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyíregyháza
www.nyiregyhaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kovács Ferenc E-mail: nyhjegyz@nyirhalo.hu
 Telefon: 0036-42-310-192 Fax: 0036-42-314-724
állatkert

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Zöld Piramis és Ócenárium

Telefon szám: +36-42 479-702
Fax szám: +36-42 402-031
Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Állatpark
Link: www.zoldpiramis.hu

         
         
A Zöld piramis egy különleges, interaktív őserdőt rejt magába; 4 szintjén , közel 4000 négyzetméteren mutatja be az Indonéz szigetvilág és az Indiai óceán élővilágát. Olyan állat különlegességek láthatóak itt, mint a komodói óriás sárkánygyík pár, a páncélos rinocéroszok, de az óriáskígyók, pálmasodrók, orangutánok éppúgy élményt kínálnak, mint a lóri erdő, sőt a vállalkozó kedvűek akár elefánton is lovagolhatnak. A Piramis külön szárnyában tárul látogatóink elé az Ócenárium, középpontjában a félmillió literes medencével. Több cápafaj, s tucatnyi színpompás hal nyújtja a látnivalók kínálatát, a kisebb akváriumokban pedig languszták, murénák, tűzhalak, doktorhalak fogadják látogatóikat. K&H és MKB SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner