12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zákányfalu
www.dravamedence.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Palotai Hajnalka E-mail: zakanyfalu-pmh@mail.techno-tel.hu
 Telefon: +36-82-596-020 Fax:  
kastély, kúria,    sétáló utca, városkép,    templom

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Zichy-kastély Zákányfalu

Cím: 8853 Zákányfalu, Szabadság u. 92.
Link: www.dravamedence.hu

A Zichy-kastélyt a Zichy család az 1835-ben épült udvarházból 1911-14 között kastéllyá alakíttatta. Az eklektikus úrilak 1945-től iskolaként működik, a kastélypark több növényritkasággal és hársfasorával szerez élményt az idelátogatóknak.
 sétáló utca, városkép
 

Zákányfalu település

Cím: 8853 Zákányfalu

Zákányfalu község Somogy megyében, a Csurgói kistérségben. Zákányfalu az egyik legfiatalabb somogyi település: 2002. október 20-án nyilvánították önálló községgé, a korábban Zákány község részét képező Zákányfalu elnevezésű településrészt.
 templom
 

Római katolikus templom Zákányfalu

Cím: 8853 Zákányfalu, Szabadság u. 94.
Telefon szám: +36-82 735-311
Link: www.dravamedence.hu

A környék egykori földesura gróf Széchenyi Ferenc, a Nemzeti Múzeum és a Nemzeti Könyvtár megalapítója azért határozta el a templom építését, mert a régi templom oldala 1806-ban mise közben kidőlt. Az új templomot Szent Iván tiszteletére szentelték fel. Így a falu búcsúja is június 24-én, Szent Iván napján van.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner