12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cserszegtomaj
www.cserszegtomaj.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bartha Gábor E-mail: kapcsolat@cserszegtomaj.hu
 Telefon: +-36-83-330-001 Fax:
szálláshely

 szálláshely
 

Wellness Hotel Hévíz

Telefon szám: +36-83-330-200,+36-30-663-3663
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Baráth Szabolcs
Cím: 8372 Hévíz-Cserszegtomaj, Sümegi út. 35.
Link: www.whh.hu

         
         
Üdvözöljük a Wellness Hotel Hévízben! Engedjen meg Magának egy kis lazítást, és hagyja otthon a gondokat! Nálunk kellemes és kultúrált környezetben pihenhet! Ússzon a beltéri – fűtött medencében, pezsegjen a jacuzziban és lazuljon el egy nyugágyon, miközben lelkét a fényterápia kényezteti! A Wellness Hotel Hévíz a Balatontól alig néhány percre található, nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított 4700 m2-es területen. A szálloda szobái és apartmanjai kényelmesek és komfortosak, fürdőszoba, toilett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély és vezeték nélküli internet (wifi) mindenhol alapfelszerelés. A főépületben található a recepció, a drinkbár és a beltéri wellness – részleg!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner