12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vokány
www.vokany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mester Mihályné E-mail: polgarmester@vokany.hu
 Telefon: +36- 72 - 377- 718 Fax: +36-72 -377 -143
borkóstoló,    borospince,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    klub, egyesület,    különleges borok,    sétáló utca, városkép,    templom

 klub, egyesület
 

Villány-Siklósi Borút Egyesület

Telefon szám: +36-72-492-242
Fax szám: +36-72-492-181
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7773 Villány, Deák F. u. 22.
Link: www.borut.hu

Induljon felfedezésre, barangoljon a vidéken! Ízlelje meg csodálatos vidékünk jellegzetes borait, étkeit és élvezze a pincegazdák és a helyi lakosság vendégszeretetét! S ha megfáradt, térjen be egy pohár mélyvörös színű Kékoportóra, tüzes Olaszrizlingre vagy fűszeres illatú Traminire, falatozzon finom sajtokat, füstölt sonkát, stifoldert. Érezze jól magát vidékünkön!
 sétáló utca, városkép
 

Vokány település

Cím: Vokány,
Link: www.vokany.hu

Baranya megyében, Siklóstól kissé északkeletre Kistótfalu és Újpetre között, a Villányi-hegység északi lejtője alatt fekvő település.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner