12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Visz
www.visz.eu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SZŰCS ATTILA GÁBOR E-mail: latrany@somogy.hu
 Telefon: +36-85/327-028 Fax:  
borkóstoló,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    híres személy,    magyar ízek látványkonyhája,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    néptánc, népdal,    régiség, antikvitás,    szabad építési telkek,    szabad üdülő telkek,    szálláshely,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Viszi Csárda

Telefon szám: +36-85-327-076
Cím: 8681 Visz, Rákóczi u. 2.
Link: viszicsarda.bandino.fotoalbum.hu

A viszi csárda magyaros ételekkel várja kedves vendégeit a nyári szezonban. A panzió 30 fő vendég pihenését biztosítja nyugodt környezetben.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Viszi Csárda - múzeum

Telefon szám: +36-87 327-076
Cím: 8681 Visz, Rákóczi u. 2.
Link: www.viszicsarda.hu

A Viszi Csárda egyben a falusi életnek, a hagyományos ősi vidéki mesterségeknek emléket állító múzeum. Megtalálhatók a kenyérsütéssel kapcsolatos eszközük, a paraszti cukrászat eszközei, szőlőműveléssel, borászattal kapcsolatos szerszámok, a lovászat szerszámai, szíjártók, kádárok, bognárok készségei, elkészített használati tárgyai, fazekasok munkái, s még a méhészkedés kellékei is. Emellett a paraszti élet lakáskultúráját felidéző tárgyak, eszközök a bőgatyától az almáriumig, a paraszti világnézetet bemutató tárgyak, régi történelmi erekjék, pénzek, térképek is láthatók.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner