12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vindornyalak
www.vindornyalak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kovács János E-mail: zalaszantojegyzoseg@t-online.hu
 Telefon: 0036-83-370-001 Fax: 0036-83-370-001
borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    híres személy,    internet,    kastély, kúria,    konferencia központ,    különleges borok,    múzeum,    nemzeti park,    szálláshely,    templom,    vadászat

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Hertelendy Kúria Vindornyalak

Cím: Vindornyalak
Link: www.vindornyalak.hu

Hertelendy Kúria borospincével: A kistelepülés legnagyobb "kincse" a Hertelendy kúria. A Hertelendy Kúriát 1780 körül építtette a család a Vindornya-patak menti dombra. Az épület provinciális, magyar jellegû a késõ barokk stílusjegyeket viseli magán. A kúriát az Önkormányzat 1992-2002. között újított fel. Jelenleg közösségi ház, melyben tanácskozótermek, 2 db 3-3 fõs vendégszoba és borospince található. Idilli hely pihenésre.
 templom
 

Római katolikus templom - Vindornyalak

Cím: Vindornyalak
Link: www.vindornyalak.hu

Vindornyalak római katolikus templomát 1780 körül építették, melyet Hertelendy Gáspár püspök építtetett át klasszicista stílusúvá. A templomban barokk orgona található, falait szekkók díszítik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner