12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kercaszomor
www.kercaszomor.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KAPORNAKY SÁNDOR E-mail: kercaonk@freemail.hu
 Telefon: +36-94-444-016 Fax:
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Verolitta Vendégház

Telefon szám: +36-94/444-558,+36-30/243-9083
Fax szám: +36-94/444-558
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kapornaky Sándor
Cím: Kercaszomor, Fõ út 108/a
Link: www.verolitta.hu

         
Vendégeink részére két külön bejáratú lakrész tudunk biztosítani. A házak ideálisak családok és baráti társaságok részére is. A konyhák jól felszereltek: gáztûzhely, hûtõszekrény, mikró, kávéfõzõ, kenyérpirító. Az udvaron fából készült játszótér várja a gyerekeket, tûzrakó hely pedig a felnõttek ahol fõzés és grillezés mellett kipróbálhatják a kürtös kalács készítés fortélyait. (Bográcsot, állványt, nyársat, grillrácsot tudunk adni) Kiadványokkal, útikönyvekkel tudjuk segíteni kirándulásaik megszervezését.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner