12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vasszécsény
www.vasszecseny.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: ZSOLNAI ZOLTÁN E-mail: onkormanyzat@vasszecseny.hu
 Telefon: +36-94-377-001 Fax: +36-94-377-001
emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    lovaglás,    lovaskocsizás,    népi kézművesség,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Gyöngyös patak, Margit-sziget

Telefon szám: +36-30-343-6088
Kapcsolattartó személy: Sövegjártó János
Cím: Vasszécsény, Kastélyszálló
Link: www.kastelyszallo.hu

Kizárólag 1 db bottal és 1 db egyágú horoggal szabad horgászni. Merítőszák, vagy vizes textília és horogszabadító használata kötelező. A horgászat kizárólag a felsorolt eszközök birtokában kezdhető meg. A Margit-szigetet körülvevő övcsatornában minden kifogott pisztrángot napi áron meg kell vásárolni. A vadvízi szakaszon fogott halak a megyei horgászrend szerint horgászhatók.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Ó-Ebergényi-kastély

Telefon szám: +36-94 377-944
Cím: 9763 Vasszécsény Munkás u. 3.
Link: www.kastelyszallo-oebergeny.hu
Fax szám: +36-94 377-944

Az Ó-Ebergényi-kastély helyén a XIV. században már erődítmény állott, amely a XVI. században jelentős udvarház és major volt. Határozatlan ideig zárva, nem látogatható.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Rátz Györgyné babakészítő

Cím: 9763 Vasszécsény,
Link: www.vasszecseny.hu
Kapcsolattartó személy: Rátz Györgyé

Talán a leghíresebb mesterek egyike falunkban Rátz Györgyné, aki babakészítéssel foglalkozik.
 szálláshely
 

Új-Ebergényi Kastélyszálló

Cím: 9763 Vasszécseny, Kossuth Lajos utca 36.
Link: www.kastelyszallo.hu
Telefon szám: +36-94-377-340
Fax szám: +36-94-577-005
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szombathelytől néhány kilométerre, egy romantikus őspark közepén található Magyarország egyik legszebb Copf stílusban épített műemlék kastélya, a vasszécsenyi Új-Ebergényi kastély, amely minden igényt kielégítő három csillagos színvonalú szállodaként várja vendégeit. Kastélyszállónkban 20 db kétágyas és 2 db háromágyas, fürdővel, vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral és telefonnal ellátott szobában egyidejűleg 46 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. Kisgyermekes vendégeink részére gyermekágyat tudunk biztosítani. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner