12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vasszécsény
www.vasszecseny.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: ZSOLNAI ZOLTÁN E-mail: onkormanyzat@vasszecseny.hu
 Telefon: +36-94-377-001 Fax: +36-94-377-001
emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    lovaglás,    lovaskocsizás,    népi kézművesség,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Gyöngyös patak, Margit-sziget

Telefon szám: +36-30-343-6088
Kapcsolattartó személy: Sövegjártó János
Cím: Vasszécsény, Kastélyszálló
Link: www.kastelyszallo.hu

Kizárólag 1 db bottal és 1 db egyágú horoggal szabad horgászni. Merítőszák, vagy vizes textília és horogszabadító használata kötelező. A horgászat kizárólag a felsorolt eszközök birtokában kezdhető meg. A Margit-szigetet körülvevő övcsatornában minden kifogott pisztrángot napi áron meg kell vásárolni. A vadvízi szakaszon fogott halak a megyei horgászrend szerint horgászhatók.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Ó-Ebergényi-kastély

Telefon szám: +36-94 377-944
Cím: 9763 Vasszécsény Munkás u. 3.
Link: www.kastelyszallo-oebergeny.hu
Fax szám: +36-94 377-944

Az Ó-Ebergényi-kastély helyén a XIV. században már erődítmény állott, amely a XVI. században jelentős udvarház és major volt. Határozatlan ideig zárva, nem látogatható.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Rátz Györgyné babakészítő

Cím: 9763 Vasszécsény,
Link: www.vasszecseny.hu
Kapcsolattartó személy: Rátz Györgyé

Talán a leghíresebb mesterek egyike falunkban Rátz Györgyné, aki babakészítéssel foglalkozik.
 szálláshely
 

Új-Ebergényi Kastélyszálló

Cím: 9763 Vasszécseny, Kossuth Lajos utca 36.
Link: www.kastelyszallo.hu
Telefon szám: +36-94-377-340
Fax szám: +36-94-577-005
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szombathelytől néhány kilométerre, egy romantikus őspark közepén található Magyarország egyik legszebb Copf stílusban épített műemlék kastélya, a vasszécsenyi Új-Ebergényi kastély, amely minden igényt kielégítő három csillagos színvonalú szállodaként várja vendégeit. Kastélyszállónkban 20 db kétágyas és 2 db háromágyas, fürdővel, vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral és telefonnal ellátott szobában egyidejűleg 46 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. Kisgyermekes vendégeink részére gyermekágyat tudunk biztosítani. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.