12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Budapest XIV.
www.zuglo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Horváth Csaba E-mail: polghiv@zuglo.hu
 Telefon: 0036 1 467-9100 Fax:
kisvasút, városnéző kisvonat

 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Vasúttörténeti Park - Kerti Vasút

Cím: 1142 Budapest, Tatai út 95.
Link: www.mavnosztalgia.hu

         
         
A parkban 330 m hosszan kanyarog a kisvasút pályája, melyet 3 átjáró keresztez. Mindenben próbáltuk hűen modellezni a valódi vasút működését. A járművek akkumulátorral táplált villanymotorral üzemelnek, így a túlterhelés miatt melegedésre érzékenyek. Az elektronikus vezérlőrendszerek védelme érdekében a járművek esős, párás időben nem közlekednek, természetesen a járműpark megóvásának érdekében. A Kerti Vasút kifejezetten gyermekeknek szánt szemléltetőeszköz. Megépítésével legfőbb célunk volt, a gyermekeket játékosan megtanítani a - ma már csak kevés helyen komolyan vett – vasúti tiltó és szabályozó jelzésekre, hogy balesetmentesen közlekedjenek.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner