12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szentendre
www.szentendre.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Fülöp Zsolt E-mail: titkars@ph.szentendre.hu
 Telefon: +36-26 503-300 Fax: +36-26 312-905
kézműipar

 kézműipar
Neves iparművészek és népi iparművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Valódi kézzel merített papírok - Szentendre

Telefon szám: +36-26 787-295; +3630 949-5883
Cím: 2000 Szentendre, Anna u. 14.
Link: www.vinczemill.hu

         
         
Vincze László és Fiai Papírmerítő - Könyvkötő Műhely. Az 1985-ben létrehozott cég védjegyoltalom alatt áll. A műhely alapítója és tulajdonosa Vincze László, papíripari mérnök, Szentendre város Pro Urbe díjas kitüntetettje, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja, tervezőgrafikus. Három fiú, lehetséges utódok, büszke édesapja. Családi vállalkozásunk a legnemesebb kézmíves mesterség továbbvitelére törekszik, 2000 éves ősi módszerrel időtálló és savmentes papírokat készítünk. Nyitva tartás: Hétfőtől - péntekig: 8-16 óráig. Szombat - vasárnap: Zárva.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner