12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szentbékkálla
www.szentbekkalla.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Molnár Endre Sándor E-mail: onkormanyzat@szentbekkalla.hu
 Telefon: +36-87-478-369 Fax:
szálláshely

 szálláshely
 

Valéria Vendégház   Info

Telefon szám: 06/30/927/2422
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Molnár Károlyné
Cím: 8281 Szentbékkálla, Dózsa Gy. u.7.
Link: www.kali.hu/szallas/valeria

         
         
Ha pihenésre vágyik, szeretettel várjuk a Káli-medence ékköveként is gyakran nevezett kis faluban, Szentbékkállán a Valéria Vendégházban. A nyugodt környezet és a Balaton közelsége garantálja a felüdülést minden korosztály számára kisebb-nagyobb közösségeknek egyaránt. Vendégházunk a nevezetes kőtenger szomszédságában, csendes, békés környezetben fekszik. Modern családi ház , jól felszerelt konyhával, nagy rendezett udvarral, kerti bútorokkal valamint fedett pavilon áll a vendégek rendelkezésére. A felszerelt konyha és étkező lehetőséget biztosít a helyben való főzésre, ezt kiegészítve az udvaron található bográcsozási, szalonna sütési lehetőség. A gondosan rendben tartott és zárt udvaron biztonságos a parkolási lehetőség. Gyermekes családoknak is kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, kikapcsolódásra, hiszen a környék számos látnivalóval és szabadidő eltöltési lehetőséggel várja az ide érkező vendégeket. Sok szeretettel várunk minden vendéget, garantáljuk, hogy a pihenésük felüdülés lesz. 2 db külön bejáratú apartman. Mindegyikben 4db 2 ágyas szoba. Pótágy elhelyezése megoldható. Ár: 3000.-Ft/éj/fő + Idegenforgalmi adó 100.-Fő/éj 18 év felettiek számára.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.