12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vajta
www.vajta.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TÉRMEG GYÖRGY E-mail: vajta91@gmail.com
 Telefon: +36-25 509-720 Fax:  
falusi turizmus,    kastély, kúria,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Lestár ház Vajta

Telefon szám: +36-25 229-082, +3620 419-4337
Kapcsolattartó személy: Lestár Lászlóné
Cím: 7041 Vajta, József Attila utca 36.

Lestár ház Vajta. Csendes szép környezetben 2 szoba összkomfortos faház várja a pihenni vágyókat, főzési lehetőséggel. Elhelyezhető személyek száma: 4 fő + 1 pótágy. Az épület zárt kertben található, melyhez egy pihenõkert, szőlő, gyümölcsös és szántó is tartozik. Az épülettől 150 m-re gyógyvízû strandfürdő várja a vendégeket.


Rucz farm - Márkus ház Vajta

Telefon szám: +36-25 229-023, +3630 362-3436
Kapcsolattartó személy: Rucz Jánosné
Cím: 7041 Vajta, József Attila utca 20.

Rucz farm - Márkus ház Vajta. Vajtán családi házamban egész évben szeretettel várom azokat, akik a csendre, pihenésre, szép környezetre és házias ízekre vágynak! Tanya jellegû házam 4 kh - on fekszik, ahol kert, szõlõ, szántó valamint a kert végében tó található.


Szőlőskert Vendégház Vajta

Telefon szám: +36-25/508-520; +3630 979-1365
Kapcsolattartó személy: Alpek Zoltánné
Cím: 7041 Vajta, József Attila utca 3.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.azitop.hu

A Szőlőskert Vendégház Vajtán a Mezőföld szívében kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget mindazok számára akik autentikus falusi környezetben akarják eltölteni szabadidejüket.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Zichy-kastély Vajta

Cím: 7041 Vajta
Link: www.vajta.hu

A Zichy grófok 1650-ben szerezték meg a vajtai uradalmat, ahol - a család egy kisebb méretű, korábban épült kúriája útán építették a kastélyt. Az 1900-as évek elején a Zichy család az öt leggazdagabb nemesi család közé tartozott Magyarországon, több mint harminc magánbirtokkal rendelkezett. Pollack Mihály 1815. évi klasszicista terve alapján Havel Lipót és Schmidt Miksa építette Zichy Aladár gróf megrendelésére 1923-ban a kastélyt, amely később gyermeküdülő lett, majd oktatási intézmény kapott itt helyet. A Calvary Chapel (Golgota Keresztény Gyülekezet) 2000-ben vásárolta meg, hogy a Kelet Európaiak számára is elérhető Biblia iskolát alapítson benne. Elkezdődött a vallási főiskola kialakítása. www.ccbce.com
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Lovas-major - Vajta

Cím: 7041 Vajta, Lovas major
Link: www.vajta.hu
Telefon szám: +36-25 229 179

A Lovas-major a falutól elkülönítve, de mégis a közvetlen közelében van. A lovaglás szerelmeseinek kiváló homokos talaj teszi kellemessé és minden időben kitűnően járhatóvá az erdei utakat. A szinte végtelennek tűnő, kisebb-nagyobb halastavakkal tűzdelt fenyves, illetve tölgyes erdők között lovagolva észrevétlen telik az idő.
 sétáló utca, városkép
 

Vajta település

Cím: 7041 Vajta
Link: www.vajta.hu

Vajta, Fejér megye legdélibb települése, amely a Sárvíz-völgy bal partján, mintegy 110 méter tengerszint feletti magaságban fekszik Székesfehérvártól 60 km-re Szekszárd irányában Budapesttől 120 km-re a 63-as főút mellett. A Sárbogárdi kistérség tagja.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Vajtai Termál és Strandfürdő

Cím: 7041 Vajta,Termálsor 1.
Link: www.vajta.hu/hevizfurdo
Telefon szám: +36-25 229-010;+3620 287-4649
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Vajta különleges értéke a vonzó környezetben fekvő, ásványi anyagokban gazdag hévízfürdő. A hajdúszoboszlói és a sárvári vízhez hasonlítható termálvíz sótartalma literenként 1.8 gramm. A gyógykezelés ivókúrával is kiegészíthető. A legújabban feltárt kútja 67,5 celsius fokos hévizet ad, mely a hazánkban található valamennyi termálvíznél nagyobb arányban tartalmaz jodidot és fluoridot, sótartalma pedig literenként eléri a 18 ezer milligrammot. Strand szezonális nyitva tartása minden év május hónap végétől szeptember 06-ig tart.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner