12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vásárosnamény
www.vasarosnameny.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Filep Sándor E-mail: phnameny@vasarosnameny.hu
 Telefon: +36-45-470-652 Fax: +36-45-470-022
aquapark,    csónakázás,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    kemping,    klub, egyesület,    mozi,    múzeum,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció,    vár, várrom

 aquapark
Kitűnő vízi szórakozás látványos környezetben, és egész napos kikapcsolódás családok és baráti társaságok részére. Látogasson el hozzánk!
 

Atlantika Vízividámpark - Vásárosnamény

Telefon szám: +36-45-570-112
Fax szám: +36-45-472-553
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Vásárosnamény Gergelyiugornya, Gulácsi út 56
Link: www.atlantika.hu

A fürdőzni vágyó közönséget 4,5 hektáron várja az Atlantika Vízividámpark, ahol 30 db pálmafa díszíti strandunk területét. A vízi vidámpark területét gyepszőnyeges parkok övezik, így csak a medencék közvetlen közelében található meg a betonnal borított feljáró. Jelenleg 7 óriás csúszdával és 7 medencével 4500 m²-en napi 4000 látogató számára biztosítunk kellemes időtöltés nyitvatartási időnkben.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szent István szobor - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény
Link: www.vasarosnameny.hu

Szent István szobor Vásárosnamény.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Winkler Ház Panzió-Étterem - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény, Rákóczi u. 5.
Link: www.winklerhaz.hu
Telefon szám: +36-45-470-945
Fax szám: +36-45-470 457
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Winkler János

A Winler Ház légkondicionált, 100 fős étterme házias ízekkel, a hagyományos étkek mellett tájjellegű finomságokkal is várja vendégeit. A déli órákban kétféle menüt szolgálnak fel, s étterméhez kapcsolódó különtermében is alkalom kínálkozik családi és hivatalos rendezvények, találkozók és egyéb programok megrendezésére, valamint kiránduló csoportok fogadására is. Konyhája rendelkezik a legkorszerűbb felszerelésekkel, hiszen a hely egyúttal a vendéglátóipari képzés bázisa is. Itt a jövő szakácsai, felszolgálói és eladói minden nap a maximumot nyújtják, hiszen a vendéggel való minden egyes találkozás számukra vizsgának számít. A szakemberek vállalják hidegkonyhai készítmények készítését, és kívánság szerint az egység vállalkozik kitelepülésekre is.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Keskeny Holt-Tisza (horgászhely) - Vásárosnamény

Cím: 4803 Vásárosnamény-Gergelyiugornya
Link: www.postashorgasz.hu

Keskeny Holt-Tisza - Vásárosnamény: A holtág 20 ha területű és átlagosan 1,5 m mély.Vízkezelő horgászegyesülete Postás HE.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Volt Tomcsányi-kastély - Vásárosnamény

Cím: 4800 Vásárosnamény Szabadság tér 26.
Link: www.beregi-muzeum.hu
Telefon szám: +36- 45 470 638,

A Tomcsányi-kastély ad otthont a Beregi Múzeum gyűjteményének. A kastélyt 1728-ban építette Lónyay László, jelenlegi barokk formáját fia, ifj. Lónyay
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Diófa Kemping - Vásárosnamény

Cím: 4803 Vásárosnamény, Gulácsi út 71.
Link: www.diofakemping.hu
Telefon szám: +36-45 712-298;+36-70-395-1646
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A kemping területén 8 db 4-5 ágyas különálló, zuhanyzóval, kábel TV-vel, légkondicionálóval felszerelt fűthető faház bérelhető. Összes férőhely 40 fő. A faházakat személyesen, vagy telefonon lehet lefoglalni. Ha egészségével kíván foglalkozni nyaralása alatt, különálló Fittnes házunkban fittness terem áll a vendégeink rendelkezésére.
 klub, egyesület
 

Vásárosnamény és Térsége Turisztikai Egyesület

Cím: 4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 33.
Link: www.felsotiszapart.hu
Telefon szám: +36-45-570-206
Fax szám: +36-45/570-207

Vásárosnamény és Térsége Turisztikai Egyesület 1999. novemberében alakult meg, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Cégbíróság pedig 1999. december 31.-ével jegyezte be Egyesületünk célja Vásárosnamény és vonzáskörzete turisztikai tevékenységének fejlesztése.


Szilvaút Egyesület - Vásárosnamény

Cím: 4800 Vásárosnamény Tamási Á. u. 1-3.
Link: www.szilvaut.hu
Telefon szám: +36-45-570-000
Fax szám: +36-45-470-652
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Fedezze fel egy különleges út során Szatmár-Bereget, és tudjon meg többet legjellemzőbb gyümölcsünkről! Ismerkedjen meg a szilvával! Vágjon hát neki a Szilvaútnak, járja be a vidéket Naménytól-Namányig, vagy Penyigétől-Panyoláig. Olyan út lesz ez, melynek élményeit csak fokozzák az elfohgyasztott pálinkák, lekvárok aszalványok.
 múzeum
 

Beregi Múzeum - Vásárosnamény

Cím: 4800 Vásárosnamény Szabadság tér 26.
Link: www.beregi-muzeum.hu
Telefon szám: +36- 45 470 638,
Fax szám: +36-45-570-115
Kapcsolattartó személy: dr. Csiszár Sarolta

Tomcsányi kastélyban a beregi régészeti és népművészeti emlékeket, illetve a jelentős öntöttvas-gyűjteményt mutatják be.


Iskolamúzeum - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény, Jókai u. 59.
Telefon szám: +36-45-470-638
Kapcsolattartó személy: Beregi Múzeum

A Beregi Múzeum másik épületében, a Rákóczi út 13. alatt (Máthé kúria) lehet megtekinteni a régi beregi iskolát bemutató kiállításunkat, benne a szemléltető eszközök számtalan fajtáját. A kiállítás előzetes bejelentkezés alapján, hétköznap 9.00 és 16.00 között tekinthető meg.
 sétáló utca, városkép
 

Városképek - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény

A Bereg kapuja-ként ismert vendégszeretõ kisváros Magyarország ÉK-i részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál fekszik. Vásárosnamény Nyíregyházáról az ország egyik legszebbnek tartott útszakaszán (41 sz. fõút) közelíthetõ meg, de az 50 km-es távolság vasúton is megtehetõ.


Városképek (Vitka) - Vásárosnamény

Cím: Vitka

A mai város 4 kisebb önálló településrészbõl (Vásárosnamény, Vitka, Gergelyi és Ugornya), valamint két tanyából szervezõdött, ezek közül Gergelyit és Ugornyát 1936-ben egyesítették. Vásárosnamény 1969-ben egyesülve Vitkával és Gergelyiugornyával. Városi rangot 1979-ben kapott. A várost a Tisza két részre osztja. A bal parton van a régi Namény és Vitka, a jobb parton Gergelyiugornya.
 szálláshely
 

Winkler-Ház Panzió*** és Étterem - Vásárosnamény

Cím: 4800 Vásárosnamény, Rákóczi utca 5.
Telefon szám: +36-45-570-200
Fax szám: +36-45-470-457
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Winkler János
Link: www.winklerhaz.hu

A Winkler Ház a város centrumában található, jól megközelíthető helyen, autóval érkezők számára külön parkírozóval. A Winkler Ház számos előnye mellett, igyekszünk elkalauzolni olvasóinkat a beregi és szatmári tájékra is. Kérjük legyen útitársunk, s amennyiben az itt leírtak igazát személyesen is megtapasztalta, jó szívvel és szeretettel látjuk ismét Vásárosnaményban, a Winkler Házban. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Református templom - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény, Szabadság tér 8.
Telefon szám: +36-45-470-541
Fax szám: +36-45-470-541
Link: www.parokia.hu

1937-ben építették a mai, a negyedik templomot. Ebbe beépítették (1) a későgótikus zárókövet az első templomból (a zászlós bárányt), ez fogta össze az 1610-es templom kőbordáit), (2) a Lónyay Zsu-zsanna epitáfiumát (sírfeliratát) (3) és az 1610-ből származó gerendadarabot (mint ablakpárkány védőkorlátot) Elbeszélés szerint az előző templom faanyagából (karzat és mennyezet gerendáiból) készítették az erdélyi típusú szószéket és a két Mózes-széket. A torony 38 m, a templom 18 m magas, 28 m hosszú és 17 m széles. Ülőhely van a templomban 500, állóhely van 200.


Katolikus templom - Vásárosnamény

Cím: Vásárosnamény,
Link: www.vasarosnameny.hu

Barokk stílusban épült 1795 és 1815 között. Egyhajós, tornya a homlokzat előtt épült.A templomot Nagyboldogasszony tiszteletére szentelték fel.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Szabadstrand - Vásárosnamény

Cím: Gergelyiugornya
Link: www.vasarosnameny.hu

A selymes fövenyű gergelyiugornyai tiszai szabadstrand turisták tízezreit vonzza évente, A parton a fürdőzés mellett lehetőség nyílik vízi és vízparti sportok űzésére, a hely kedvelt kikötője a vízi túrázóknak is. A Tisza-Szamos torkolat festői látványát sétahajóról is élvezhetjük.


Szilva termál és wellness fürdő

Cím: 4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/B
Link: szilvafurdo.hu
Telefon szám: +36-45 470-180
Fax szám: +36-45 470-180
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Szilva termál és wellness fürdő egész évben biztosítja az aktív pihenést, fürdőzést gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform - Vásárosnamény

Cím: 4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 9.
Link: www.tourinform.hu
Telefon szám: +36-45 570-206
Fax szám: +36-45 570-207
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tourinform - Vásárosnamény. Tájékoztatás szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, programokról, látnivalókról, szolgáltatásokról. Tájjellegű termékek, ajándékok vásárlása. Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 8-16.30, szombat, vasárnap Zárva.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner