12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Várvölgy
www.varvolgy.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Barcza Balázs E-mail: varvolgy@t-online.hu
 Telefon: +36-83-371-519 Fax: +36-83-371-401
imaház, kápolna,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 imaház, kápolna
 

Temetőkápolna Várvölgy

Telefon szám: +36-83 371-435
Cím: 8316 Várvölgy, Temető u.
Link: www.varvolgy.hu

A XVIII. században épült Felsőzsid temploma, a ma is megtekinthető barokk temetőkápolna.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Hegyi Lovasudvar Várvölgy

Telefon szám: +36-83 371-406
Cím: 8316 Várvölgy Kültelek 43.

Hegyi Lovasudvar Várvölgy. A lovassport iránt érdeklődők sok lehetőség közül választhatnak: egész napos lovaglás, rövid időtartamú lovaglás, a kezdő lovaglók részére oktatás, sétakocsikázás.
 sétáló utca, városkép
 

Várvölgy település

Cím: Várvölgy
Link: www.varvolgy.hu

Várvölgy község a Keszthelytől mintegy 15 kilométerre található, északkeleti irányban, Keszthelyi-hegységben. Közúton a 84 számú főút felől Lesencetomajnál letérve, valamint Keszthely felől. S az újonnan épített úton Zalaszántó irányából érhető el. Autóbuszjáratok Keszthelyről és Tapolcáról érintik a községet. Vasútvonala nincs, a közelebbi nagyobb vasútállomás Keszthelyen és Tapolcán található.
 templom
 

Római katolikus templom Várvölgy

Cím: 8316 Várvölgy, Kossuth Lajos u. 82.
Link: www.varvolgy.hu
Telefon szám: +36-83 371-435

Várvölgy Szent Domonkos tiszteletére szentelt templomát a XVI. században építették, mely ma is áll, igaz a múlt századi átalakítások miatt eredeti formáját nagyobb részt elvesztette. Manapság is használt harangját 1524-ben öntötték, így Magyarország legrégebbi, működő harangjának számít.
 szálláshely
 

Huber Vendégház   Info

Cím: 8316 Várvölgy, Mátyás király u. 5.
Telefon szám: 30/4515541
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Huber Lajos

Várvölgy festői környezetben, erdős-hegyes vidéken, a Keszthelyi-hegység középső területén található, 8 km-re a Balatontól és 15 km-re a hévizi termálfürdőtől. A faluban lovarda is található. A településen található a XIV. századi alapokra 1836-ban felépített gótikus stílusú műemléktemplom. Nem messze található a kőorra, mint túrista látványosság, amely gyönyörű kilátást nyújt a Balatonra és a környezetében lévő borvidékre. A falu középpontjában étterem és vegyesbolt üzemel. A szálláshely egész területén vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner