12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Székesfehérvár
www.szekesfehervar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Cser-Palkovics András E-mail: polgarmester@pmhiv.szekesfehervar.hu
 Telefon: +36-22-537-200 Fax: +36-22-314-264
kisvasút, városnéző kisvonat

 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Városnéző kisvonat - Székesfehérvár

Telefon szám: +3620 388-6241; +3620 942-7934
Fax szám: +36-34-487-140
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Székesfehérvár, Városház tér
Link: www.kisvonat.eu

         
Ismerje meg Székesfehérvár városát és nevezetességeit az EVERGREEN kisvonatával! A városnéző kisvonat a Városház térről, az Országalma mellől indul és igény esetén akár a Bory-várig is elviszi a vendégeket. A Piczinyke a turisztikai főszezonban egységesen 1.000 forintért viszi az utasokat a kb. 40 perces belvárosi körútra. A szerelvény igény szerint kibérelhető esküvőre, szerenádra, fesztiválokra, és egyéb rendezvényekre és tetszés szerinti program is összeállítható előzetes egyeztetés után. Idegenvezetés is rendelhető.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner