12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Baja
www.baja.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Nyirati Klára E-mail: leha@bajavaros.hu
 Telefon: 0036-79 421-056 Fax: 0036-79 425-841
kisvasút, városnéző kisvonat

 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Városnéző kisvonat - Baja

Telefon szám: +3620 388-6241; +3620 942-7934
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Baja, Tóth Kálmán tér
Link: www.kisvonat.eu

         
         
Ismerje meg Baja városát és nevezetességeit az EVERGREEN kisvonatával! Turistacsalogató látványosság várja a bajaiakat és a turistákat Baján. 2011. július első napjától gumikerekű kisvonatban ülve is megtekinthetők a város nevezetességei. Az 54 felnőtt vagy 72 gyerek szállítására alkalmas, magyar gyártású jármű a Piczinke nevet viseli. A városnéző kisvonat minden nap 10 és 18 óra között, minden egész órában indul a Tóth Kálmán térről. A jegy ára: 1.000 Ft/fő-től. Jegyet indulás előtt a helyszínen lehet váltani. A vonat menetideje kb. 35 perc.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner