12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
egyedi ritkaság

 egyedi ritkaság
 

Város a város alatt - Időalagút

Telefon szám: 0636-363-691,+3670-414-5004
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tietze Károly
Cím: 3300 Eger, Városfal u. 1.
Link: www.idoalagut.hu

         
         
BEJELENTKEZÉS AZ idoalagut.hu OLDALON LEHETSÉGES !!! KEDVES VENDÉGEINK! A VÁROS A VÁROS ALATT ÚJ HELYSZÍNRE KÖLTÖZÖTT! A BELVÁROS FELÚJÍTÁSA ALATT A PINCE MEGKÖZELÍTHETŐ A SZECHENYI UTCA FELŐL A McDONALDS-AL SZEMBEN, A FOGLÁR UTCA IRÁNYÁBAN. Az új bejárat címe: Eger, Városfal u. (Gyertyás Borok Házában): +++ FIGYELEM! AZ EGYKORI ÉRSEKI PINCE NEM AZONOS "A VÁROS A VÁROS ALATT" ATTRAKCIÓVAL! A "VÁROS A VÁROS ALATT" ÚJ HELYSZÍNEN, ÚJ ATTRAKCIÓKKAL, TÖBB TARTALOMMAL VÁRJA KEDVES VENDÉGEIT! +++ Az ország 7 építészeti csodájának egyike. Az új helyszínen egy időgép segítségével izgalmas utazást is tehetünk a múltba, végigkövetjük Eger titkos történelmét hihetetlen eseményeken keresztül. Nyitva minden nap 10-17-ig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner