12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Várgesztes
www.vargesztes.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Rising Károlyné E-mail: hivatal@vargeszes.hu
 Telefon: +36-34 593-030 Fax: +36-34 593-030
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    gasztronómiai különlegesség,    híres étterem,    konferencia központ,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Eck Vendégház - Várgesztes

Telefon szám: +3634 493-817; +3630 641-8343
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Eck Antal
Cím: 2824 Várgesztes, Arany János u. 19.

Csendes, nyugodt környezetben, Várgesztesen családi ház. Kiadó szobák fürdőszobával, televízióval pihenni vágyók részére.
 szálláshely
 

Várgesztesi Villapark

Telefon szám: +36-34-494-494
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2824 Várgesztes Villapark
Fax szám: +36-34-593-200
Link: www.villapark.hu

A 125 házból álló park, csendes zöldövezetben, friss levegőjű erdők és gyönyörű tavak közelében található, számos szolgáltatással rendelkező üdülőfalu. Villáink Komárom-Esztergom Megyében, a Vértes hegység ölelésében Várgesztes falutól 2 km-re találhatók. Egész évben tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a szép tájak, az érintetlen természet, a sport, a történelmi és kulturális értékek szerelmeseinek. Kitűnő adottságokkal és számos lehetőséggel rendelkezünk konferenciák, rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához.
 templom
 

Római katolikus templom - Várgesztes

Cím: 2824 Várgesztes, Arany János u. 53.

Szent Vendel és Szent Miklós püspök plébánia.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Gesztesi vár

Cím: Várgesztes

Várgesztes ékességét, a Gesztesi-várat a Árpád-korban a Csák nemzetség építette, de a középkorban királyi vár is volt: 1388-ban Zsigmond, 1495-ben pedig II. Ulászló király pihent és vadászott itt. A várban ma turistaszálló muködik. Az alatta elterülo völgyben szalonnasüto helyeket, esokunyhót, játszóteret és sportpályát építtettek ki.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner