12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Vágáshuta
www.vagashuta.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csorba György Józsefné E-mail: onkormanyzat@vagashuta.hu
 Telefon: +36-47 370-110 Fax:  
falusi turizmus,    múzeum,    sétáló utca, városkép,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Parázs Vendégház Vágáshuta

Telefon szám: +36-30 444-6795
Cím: 3992 Vágáshuta, Rózsa utca 76.
Link: www.facebook.com/parazsvendeghaz

Hagyja hátra a nagyváros zaját és töltődjön fel szeretteivel a lehető legnagyobb nyugalomban. A Zemplén hegység egyik legszebb településén, Vágáshután a tökéletes csendet kínáljuk önöknek, legfeljebb a kandallóban ropogó tűz és az éppen készülő ételek sistergő hangja zavarhatja füleinket. A 8 fő befogadására alkalmas épület egy hatalmas birtokon nyugszik, nappalival, egy fürdőszobával, két mellékhelyiséggel és konyhával felszerelve. A vendégházhoz saját grillterasz tartozik. Ár: 5.000 Ft / fő / éj 5-8 fő részére: 25.000 Ft / éj Az ár tartalmazza a felszerelt vendégház használatát és a kandallófát.
 múzeum
 

Szlovák tájház - Vágáshuta

Telefon szám: +36-47-370-043
Cím: Vágáshuta, Fő u.
Link: www.vagashuta.hu

Vágáshután a partoldalba épület lakóház két osztatú, amely egykor három osztatú volt. A jelenleg szoba és pitvarból álló épülethez egykor kamra is kapcsolódott, amelynek felújítása folyamatban van. Viszonylag kis méretei, a XIX-XX. század fordulója vagy korábbi időszak népi építészeti jellegzetességeit mutatják.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner