12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Váckisújfalu
www.vackisujfalu.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mráz István E-mail:
 Telefon: +36-28 489-056 Fax: +36-28 489-056
horgászat, horgásztó,    sétáló utca, városkép,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Váckisújfalu hordalékfogó (horgászhely)

Telefon szám: +36-30 995-7650
Fax szám: +36-28 489-430
Cím: Váckisújfalu
Link: www.vackisujfalu.hu

A Váckisújfalu hordalékfogó horgászhely kezelője a Galgamácsai Összefogás HE. Horgászati lehetőségek: Horgászati idő: 06h-19h Éjszakai horgászat engedélyezett: nem Pergetés engedélyezett: igen Lékhorgászat: igen Csónak használata: tilos Tilalmi idők: Csak a ponty ívására kérünk mentességet Etetés: Etetőkosár, módjával.
 sétáló utca, városkép
 

Váckisújfalu település

Cím: Váckisújfalu
Link: www.vackisujfalu.hu

 
Váckisújfalu Pest megye észak-keleti részén, a Galga patak felső folyása mentén, a Cserhát hegység nyúlványain helyezkedik el, a fővárostól való távolsága 35 km, jól megközelíthető közúton és vasúton egyaránt. Váckisújfalu gazdag erdőségekkel borított dombokkal övezett széles völgyben fekszik, területén a Szilágyi és a Kisnémedi patak folyik át, határában pedig mesterséges horgásztó található. A faluban vendégház található, lovaglási és vadászati lehetőséggel.
 templom
 

Római katolikus templom - Váckisújfalu

Cím: Váckisújfalu
Link: www.vackisujfalu.hu

Szent András apostol tiszteletére építették. Dombon álló, egyhajós, egytornyos, kisméretű templom. Középkori alapokra épült. Az 1729. év körüli újraépítésétől csupán az alap nagysága és formája utal az egykori gótikus templomra, egyébként egyszerű kora barokk templom. A többszöri átépítés sokat változtatott külső megjelenésén. Belső elrendezése is nagyon egyszerű. Kosáríves diadalív vezet a hajóból a keskenyebb szentélybe, ahol a főoltárt helyezték el. A főoltárkép a templom titulusát adó Szent András apostolt ábrázolja.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner