12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Budapest V.
city.uw.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szentgyörgyvölgyi Péter E-mail:
 Telefon: 0036 1 317 20 73 Fax: 0036 1 317 20 73
szálláshely

 szálláshely
 

Váci-street-Apartment   Info

Telefon szám: +36-30 932-6886
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hunyadi János
Cím: Budapest V., Váci utca 11/b.

         
         
A Deák Ferenc tértől mindössze 350 méterre, egy szecessziós stílusú épületben elhelyezkedő Váci street Apartment konyhasarokkal és étkezősarokkal várja a vendégeket. Az apartmanban ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. Az apartman 2 külön szobával, valamint káddal ellátott fürdőszobával rendelkezik. A konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval és elektromos vízforralóval felszerelt. A Deák Ferenc téren mindhárom metróvonal, valamint számos busz érhető el. A Váci street Apartment szálláshelyétől 100 méterre élelmiszerüzletek, éttermek, sörözők és kávézók várják a vendégeket. A Duna 2 perces sétára fekszik.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.