12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Tulipános Vendégház és Hímzőműhely - Mezőkövesd

Telefon szám: +36-30-228-7119
Fax szám: +36-49-411-686
Kapcsolattartó személy: Berecz Lászlóné Zsuzsa
Cím: 3400 Mezőkövesd, Mogyoró köz 1.
Link: tulipan.ini.hu

         
         
A vendégház a Zsóry fürdő termálvizéről és csodálatos matyó népművészetéről ismert Mezőkövesden, a Hadas városközpontban áll. Falusias környezetben, tőle néhány méterre található a Kisjankó Bori emlékház és számos nádfedeles, meszelt falú alkotóház. A méltán világhírű matyó hímzés motívumait feldolgozó lakástextíliák e ház régi épületrészében készülnek. Az összkomfortos vendégház 3 db 2 ágyas (2 pótággyal bővíthető) szobája, felszerelt konyhája, társalgója 8 fő számára biztosítja a kényelmes pihenést. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner