12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mátrafüred
www.matrafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hiesz György E-mail:
 Telefon: +36-37-313-050 Fax: +36-37-313-030
szálláshely

 szálláshely
 

Tornyos Panzió és Étterem - Mátrafüred

Telefon szám: +3637 320-236; +3630-6551-984
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szobóczky Tamás
Cím: 3232 Mátrafüred, Parádi út 25.

         
         
A Tornyos Panzió Mátrafüred központjában a Mátra hegység déli oldalán, a Kékes tömbjének délnyugati lábánál fekszik 320 - 390 méteres tengerszint feletti magasságon. A tiszta levegő és a csodás természet szerelmesei számára ideális úti célként szolgálhat az üdülőhely. 7 db kétágyas (pótágyazható) és 1 négy fős apartman áll a kedves vendégek rendelkezésére. 60 fős éttermünk és 40 fő kényelmes elhelyezésére szolgáló teraszunk alkalmas rendezvények, baráti összejövetelek megrendezésére. Wifi szolgáltatás a panzió egész területén elérhető! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely. A SZÉP kártya étkezésre és szállásra használható fel.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner