12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tokaj
www.tokaj.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Posta György E-mail: gyorgy.posta@tokaj.hu
 Telefon: 0036-47-352-752 Fax: 0036-47-352-006
kiemelt szolgáltató

 kiemelt szolgáltató
 

Tokaji Kulturális és Konferencia Központ

Telefon szám: +36-47-352-003
Fax szám: +36-47-552-000
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dévald István
Cím: 3910 Tokaj, Serház utca 55.
Link: konferencia.tokaj.hu

         
         
Az impozáns megjelenésű Tokaji Kulturális és Konferencia Központ épülete több száz fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Felszereltségéhez a komplett hangrendszeren kívül, projektor és plazma-televízió is tartozik. A földszinti nagyterem 200 fős tanácskozások illetve kulturális rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A karzaton fogadások is tarthatók. A tetőtér pedig 100-150 fős események ideális helyszíne lehet. Az egyes szinteket lift köti össze, így a megújult létesítmény minden szempontból megfelel az akadálymentesítés követelményeinek. Az intézmény büszkesége az a vadonatúj Bösendorfer hangversenyzongora, amely alkalmas arra, hogy a világ legelismertebb zongoraművészei is hangversenyt adhassanak Tokajban.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner