12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tokaj
www.tokaj.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Posta György E-mail: gyorgy.posta@tokaj.hu
 Telefon: 0036-47-352-752 Fax: 0036-47-352-006
mulatság, fesztivál

 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Tokaj környéki fesztiválok 2020

Telefon szám: +36 47 352 125
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3910 Tokaj, Serház utca 1.
Link: www.tokaj-turizmus.hu/Fesztivalok

         
         
A Tokaji Fesztiválkatlan minden programjára jegyek elővételben a Tourinform Tokaj irodában vásárolhatóak. Információ: telefon: +36 47 352 125; e-mail: tokaj@tourinform.hu. 13. Országos Csokoládé Fesztivál. Szerencs, 2020. augusztus 27-30. Hamarosan tizenharmadik alkalommal nyitja meg kapuit a szerencsi csokoládé fesztivál, amely a kezdetek óta egy nagyszabású kulturális és gasztronómia rendezvénnyé nőtte ki magát a zempléni kisvárosban. A Bor, mámor Bénye Erdőbénye, 2020. augusztus 13-16. egy kulturális és gasztronómiai fesztivál melynek helyszínei az erdőbényei borászatok kertjei. A zempléni hegyekkel körülvett Tokaj-hegyaljai falu felújított vagy éppen ütött-kopottan is bájos paraszti, polgári házai és árnyas kertjei festői színterei a négy napos eseménynek, ahol tucatnyi helyszínen jazz, világzenei, népzenei és alternatív koncertek, kiállítások, előadások séták, túrák és gyerekprogramok várnak. Még sokféle programot talál a www.tokaj-turizmus.hu weboldalon.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner