12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszafüred
www.tiszafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ujvári Imre E-mail:
 Telefon: 0036-59 510-500 Fax: 0036-59 351-701
erdei túra, tanösvény

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Tiszavirág Ártéri Sétaút és Pákász Tanösvény
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30-954-8620
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabics Imre
Cím: 5358 Tiszafüred - Tiszaörvény, Vízpart
Link: www.szabicskikoto.hu

         
         
A Tiszavirág Ártéri Sétaút 2007-ben létesült, 1500 méter hosszú ártéri tanösvény, mely a Tisza-tó egyik szigetszerű szárazulatán helyezkedik el a Szabics kikötővel szemben. 10 állomáson keresztül tudhatunk meg érdekességeket a Tiszavirágok. azaz a kérészek életéről. 2011-ben elnyerte Az év ökoturisztikai létesítménye címet. 2015-ben egy új szakasszal bővült, mely az Örvényi Pákász Tanösvény nevet kapta. A mintegy 1000 méter hosszú Örvényi Pákász labirintusában 12 állomáson keresztül ismerheti meg a látogató mindazt, amit az egykori pákászélet jelentett és mindeközben ő maga is a természet részévé válhat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner