12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszavasvári
www.tiszavasvari.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szőke Zoltán E-mail: tvonkph@externet.hu
 Telefon: 00-36-42 520-500 Fax: 00-36-42 275-000
fitness stúdió,    fogorvosok,    gyógyfürdő,    gyógymasszázs,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    internet,    kastély, kúria,    kávézó, teaház, kávéház,    kemping,    lovaglás,    média,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    néptánc, népdal,    sétáló utca, városkép,    templom,    uszoda, strand,    vadászat

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Nyugati-főcsatorna 0-26,6 fkm-ig (horgászhely)

Cím: Tiszavasvári, külterület

Nyugati-főcsatorna 0-26,6 fkm-ig jelentős horgászvíz is, ahol 42 halfaj található.


Kacsás-tó (horgászhely)

Cím: Tiszavasvári
Telefon szám: +36-30 900-7842
Kapcsolattartó személy: Papp Gyula
Link: www.tiszavasvari.hu

Kezelő: Alkaloida Lombik Horgász Egyesület. A kacsás horgász tó. Tiszavasvári fekvése rendkívül ideális azon idelátogatóknak is, akik elsősorban a horgászat, halászat és az ezzel összefüggő kikapcsolódást részesítik előnyben. A 8 km-re lévő Tisza, a város határában megtalálható Nyugati- és Keleti-főcsatorna, valamint a helyi halastavak, kisebb csatornák, garantálják a biztos fogást.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Egykori Dessewffy-kastély - Tiszavasvári

Cím: Tiszavasvári, Petőfi u. 1.
Link: www.tiszavasvari.hu

A Dessewffy-kastély 1820. körül épült klasszicista stílusban (ma szakközépiskolai kollégium). A gróf felesége 1833-ban állíttatta a kastély mellett azt a kápolnát, amelyet a kastélyhoz kapcsoltak. Az épület utolsó bővítésére Dessewffy Aurél idejében, 1870. körül került sor, ekkor nyerte el mai alakját. Jelenleg diákotthon működik benne. A kastély körüli angolpark védett történelmi kert, őshonos és egzotikus fajok másfélszáz éves példányaival.
 múzeum
 

Vasvári Pál Múzeum

Cím: Tiszavasvári, Kálvin u. 7.
Link: www.vasvaripalmuzeum.hu
Telefon szám: +36-20/281-6929

Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09 - 18 óráig November 1-től - március 31-ig: H-P: 08 - 16 óráig
 templom
 

Görög katolikus templom - Tiszavasvári

Cím: Tiszavasvári, Vasvári Pál u.
Link: www.tiszavasvari.hu

Tiszavasvári Szent Miklós püspök Görög Katolikus templom.


Református templom - Tiszavasvári

Cím: Tiszavasvári
Link: www.tiszavasvari.hu

A középkori eredetű templomot többször újjáépítették. Jelenlegi formájában az 1789-es átépítés óta áll. Körülötte falazott kerítés kerek tornyokkal. Berendezés copfstílusú 1788-ból, az Úrasztala 1868-ból származik.


Római katolikus templom - Tiszavasvári

Cím: Tiszavasvári
Link: rkp.mindenkilapja.hu

Római katolikus templom (Szent Kereszt Felmagasztalása, Szent Eleonóra), Tiszavasvári A katolikus templom gótizáló, késő romantikus épületét 1912-ben emelték, tervezője Balogh János volt.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Tiszavasvári Strandfürdő

Cím: 4440 Tiszavasvári, Nyárfa utca 4.
Link: www.vasvaristrand.hu
Telefon szám: +36-30 258 0604
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Gyógyvízű strandfürdő - Tiszavasvári. A Strandfürdőben 2 gyerekmedence, termálmedence és úszómedence várja a vendégeket, gyógyulni vágyókat. 67 fokos jódos-brómos gyógyvíze mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére alkalmas.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner