12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyírcsaholy
www.nyircsaholy.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Magyar Csabáné E-mail: polgarmester@nyircsaholy.hu
 Telefon: +36-44 502-680 Fax: +36-44 502-680
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Tiszavarázs Programszervező és Információs Iroda

Telefon szám: +3630 955 8035
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Ungvári Zsigmond
Cím: 4356, Nyírcsaholy, Főnix Park
Link: www.tiszavarazs.hu

         
         
A Főnix Park olyan egészségügyi, turisztikai és oktatási létesítmény, amely egyszerre kinál lehetőséget az egészségmegőrzésre, a rehabilitációra, a turizmusra és az oktatásra, valamint a hagyományőrzésre és a fogyatékkal élők társadalomba való beilleszkedésének elősegítésére. Életmód programjaink hasznos tanácsokat kínálnak a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a pozítiv gondolkodás kialakítására. A Főnix Park változatos domborzata, különleges növényvilága, ligetei és füves tisztásai több mozgásforma gyakorlására is alkalmassá teszik. (séta, kocogás, futás, kerékpározás, lovaglás, íjászat, jóga, aerobik, gimnasztika). Az apartmanház 4-6 fő kultúrált pihenését szolgálja.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner