12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszaszentmárton
www.tiszaszentmarton.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szélné Pap Aranka E-mail:
 Telefon: +36-45 433-110 Fax: +36-45 433-110
internet,    templom,    vár, várrom

 internet
 

Tiszaszentmártoni Teleház

Cím: Tiszaszentmárton
Link: www.tiszaszentmarton.hu

2001-ben elnyert 2 millió Ft eszközértékű pályázat alapján, 2002. április elsején megkezdte működését községünkben a TELEHÁZ, amely rövid idő alatt népszerűvé vált, azóta is a lakosság közmegelégedésére működik. Beindításához, fenntartásához, rendeltetésszerű működéséhez jelentős segítséget kaptunk, és kapunk azóta is a helyi önkormányzattól. A TELEHÁZ mindenki számára nyitott közösségi tér, az információs társadalom kistelepülési alapsejtje, szolgáltató jellegű, a helyi igényeket maximálisan figyelembe vevő közhasznú tevékenységet végez.
 templom
 

Református templom - Tiszaszentmárton

Cím: Tiszaszentmárton, Kossuth tér

Tiszaszentmárton község a Szabolcs-beregi Református Egyházmegyében található, alig több, mint 1300 lelkes település, szinte teljesen református vallású. Gyülekezetünk az elmúlt esztendők során, gótikus templomának felújításával, régészeti feltárásával és a templom szentély restaurálásával járult hozzá a helyi Önkormányzat hathatós támogatásával ahhoz, hogy az ide látogatók is megcsodálhassák a dombon épült épületet.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner