12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszakécske
www.tiszakecske.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tóth János E-mail: polh@tiszakecske.hu
 Telefon: 0036-76-441-355 Fax: 0036-76-441-078
állandó kiállítás,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    galéria,    horgászat, horgásztó,    kisvasút, városnéző kisvonat,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Ókécskei Közösségi ház

Telefon szám: +36-76 441-250
Cím: Tiszakécske, Templom tér 6.
Link: www.ajmktiszakecske.koznet.hu

Az Ókécskei Közösségi Ház állandó kiállításain a Fáth Lajos párnagyűjtemény és a helytörténeti anyag mellett, a helyi kötődésű Szabolcska Mihály költő életét bemutató emlékszoba várja a látogatókat.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szabolcska Mihály szobra - Tiszakécske

Cím: Tiszakécske (Ókécske), Kossuth Lajos utca 116

Szabolcska Mihály szobra Horvay János szobrászművész alkotása) a tiszakécskei református templom mellett áll. Szabolcska Mihály, költő 1861. szeptember 30-án született, a Tisza túlpartján lévő Tiszakürtön. Fotó: szoborlap.hu
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Z-PAX Házak

Cím: 6060 Tiszakécske, Fogoly u. 47
Link: www.zpax.hu

Tiszakécske ZPAX házak befejezte működését. Köszönjük, hogy az elmúlt években minket választottak, reméljük az itt eltöltött időre szeretettel fognak visszaemlékezni. Minden kedves Vendégünknek a jövőben kellemes pihenést kívánunk!
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Gyalai Béla Műterem Galériája - Tiszakécske

Cím: 6060 Tiszakécske, Kossuth L. u. 82
Link: www.tiszakecske.hu/gyalai/gyalaib.html
Telefon szám: +36-20/353-4225

Minőségi kultúrális programot kínál Gyalai Béla festőművész Műterem Galériája
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Tisza, Tisza holtág

Cím: Tiszakécske
Telefon szám: +36-76-441-001

Horgászni a Tiszán és a holtágon lehetséges. Jellemzõ halfajok: kecsege, ponty, keszeg, harcsa. Horgászati engedélyek kérhetõk Tiszakécske és környéke Sporthorgász Egyesülettől.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Tiszakécskei Kisvasút

Cím: Tiszakécske
Telefon szám: +36-70-210-5861
Link: www.tiszakecske.hu

A Tiszakécskei Kisvasút a város központjától a termálfürdőig szállít utasokat májustól augusztus végéig. Vonatok indulnak Sportliget állomásról: 09:00, 10:00, 11:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00. A vonatok 15 perc alatt érnek a végállomásra, onnan 15 perc tartózkodás után indulnak vissza.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Kovács Miklós Kékfestő

Cím: Tiszakécske, Körősi u. 9 sz.
Telefon szám: +36-26-314-388
Link: www.kekfestokovacs.hu
Kapcsolattartó személy: Panákné Kovács Mária

Kovács Miklós (1905-1975) A Kovács család 1878 óta foglalkozik kék- és kelmefestéssel. A család munkásságának folytatói a gyermekek. Kovács Gabriella előbb elnyerte a Népművészet Ifjú Mestere címet, majd népi iparművész lett. Kovács Mária 1989-ben lett népi iparművész. A múlt század első feléből származó mintafákkal, a kékfestő kézi tarkázását és a tradiciót örző, de már a mai kor igényeinek megfelelő termékek tervezését is ő végzi.
 szálláshely
 

Parton Hotel és Bowling

Cím: 6060 Tiszakécske, Fürdő u. 87.
Telefon szám: +36-30 494 7393
Link: www.partonhotel.hu
Kapcsolattartó személy: Székely Ágnes
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Parton Hotel és Bowling Tiszakécskén, Bács-Kiskun megye észak-keleti részén található, mely kellemes környezetben, az élő Tiszától mindössze 200 m-re, a Temálfürdő közelében helyezkedik el. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Református Templom - Tiszakécske

Cím: Tiszakécske, Templom tér
Link: www.tiszakecske.hu

Ókécske közepén áll (Tiszakécske, Templom tér) a neogótikus 1906-1909 között épült Református Templom.


Római katolikus templom - Tiszakécske

Cím: Tiszakécske
Link: www.tkecskeplebania.t-online.hu
Telefon szám: +36/76 441 293
Fax szám: +36/76 441 293

Kunhegyes városközpontban áll a Római Katolikus Templom.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Tisza-parti Termálfürdő

Cím: 6060 Tiszakécske, Tisza-part
Link: www.thermaltiszapart.hu
Telefon szám: 0036-76-441-363
Fax szám: 0036-76-540-363
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

a Tisza-parti Termálfürdő áprilistól október közepéig minden nap 9 - 20 óráig, október közepétől áprilisig hétfő, kedd, csütörtök, vasárnap: 9 - 20 óráig, szerda, péntek, szombat 9 - 22 óráig várja Önt. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Kerekdombi Termálfürdő

Cím: Tiszakécske-Kerekdomb, Kerekdomb dűlő 1.
Link: www.tiszakecske.hu
Telefon szám: 0036-76-441-568
Fax szám: 0036-76-441-568

Tiszakécskétől néhány kilométerre található a Kerekdombi Termálfürdő és Kemping, mely kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógyulni, pihenni, sportolni érkező vendégeknek. A fürdőben négy medence van különböző hőfokú vízzel: gyermekpancsoló, ülőmedencék és úszómedence. A vízhőfok 63 C°, a víz minősítése alkálihidrogén-karbonátos hévíz.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner