12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszacsermely
www.tiszacsermely.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KECSMÁR ISTVÁN E-mail: tiszacsermely@gmail.com
 Telefon: +36-47 334-062 Fax: +36-47 334-062
emlékmű, műemlék, szobor,    kilátó, panoráma,    sétáló utca, városkép,    templom

 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Holt-Tisza

Cím: Tiszacsermely, külterület

A Tisza árterében található erdős sáv természetvédelmi terület, rengeteg ritka, itt őshonos növényfajjal. Remek lehetőség kutatóknak, botanikusoknak, hogy ismereteiket bővítsék. Ezen kívül a horgászat szerelmeseit is várja a gyönyörű Holt-Tisza, amely a tiszai halfajták gazdag tárházát kínálja. A „tiszavirágzás” is rendkívüli élményt nyújthat az idelátogatóknak.
 sétáló utca, városkép
 

Tiszacsermely madártávlatból

Cím: 3972 Tiszacsermely, Rákóczi u. 9.
Telefon szám: +36-47-334-062
Fax szám: +36-47-334-062
Kapcsolattartó személy: Kecsmár István

Tiszacsermeéy község Borsod-Abaúj-Zemplén megye keleti részén fekszik, közelében folyik a Tisza és itt halad át a Tiszakarádi-főcsatorna. A Bodrogköz legfiatalabb települése! Tiszacsermely község 1948-ban jött létre a Cigándi-határszél, a harkói tanyák, Józsefmajor, kishalászi tanyák, Kökényestanya, Pusztakarád-határszél, Nyúlvár és Újrakodó egyesítésével.


Tiszacsermelyi Általános Iskola

Cím: 3972 Tiszacsermely, Rákóczi u. 16.
Telefon szám: +36-47-334-041
Kapcsolattartó személy: Tüzérné Enyedi Edit igazgató

A jelenlegi iskolaépület-csoport magja a kéttantermes egyházi iskola volt. 1963-ban négy tanteremmel, majd 1968-ban egy kéttantermes épülettel bővült. Mai formájában egy kéttantermes és egy háromtantermes épületben működik, különálló tornateremmel. A tanulók létszáma a 8 évfolyamon 80 fő körül mozog.
 templom
 

Református templom - Tiszacsermely

Cím: Tiszacsermely, Kossuth u. 3.

A református templom 1936-ban épült. Teljes felújítása 1992-ben kezdődött és éveken át tartott, amiben a hollandiai sleen-i testvérgyülekezet volt a tiszacsermelyiek segítségére.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner