12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszafüred
www.tiszafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ujvári Imre E-mail:
 Telefon: 0036-59 510-500 Fax: 0036-59 351-701
kerékpártúra, kerékpár kölcsönző

 kerékpártúra, kerékpár kölcsönző
 

Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

Telefon szám: +3630-236-0510, +3620 374-1404
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szilágyi Gyula
Cím: 5350 Tiszafüred, Aradi út 1.
Link: www.ttkc.hu

         
         
A Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban 400 db hagyományos kerékpár Csepel, Neuzer, Capriolo és Cube márkák számtalan típusa található meg, az egyszerű túra kerékpártól a professzionális hegyi és országúti kerékpárokig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A kerékpározni vágyók igényeinek minél széleskörűbb lefedésére elektromos kerékpárok és tandem két személyes kerékpárokkal is rendelkezünk, kerékpározni még nem tudó vagy kisebb gyermekek, illetve kisállatok számára kerékpáros utánfutót biztosítunk. A Centrum második emeletén látványterasz és kávézó várja a vendégeket, ami a Centrum körül futó függőjárdán keresztül kerékpárral is megközelíthető. Itt a legkisebbeket gyermek játszó, a nagyobbakat Tisza-tó puzzle, a felnőtteket hangulatos kilátás várja. Ideális hely előadásokra, meetingekre,csoportos foglalkozásokra.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner