12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tilaj
tilaj.uw.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Senkó Balázs E-mail: zalacsany@freemail.hu
 Telefon: +36-30-2475-766 Fax: +36-83-537-015
falusi turizmus,    sétáló utca, városkép,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Újhegyi Fogadó - Tilaj

Telefon szám: +36-83-336-618;+36-20-511-4066
Fax szám: +36-83-336-618
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Senkóné Horváth Ilona
Cím: 8935 Tilaj, Tilajújhegy, Szabadság u. 39.
Link: w3.enternet.hu/ujhegyi

A település a Zalaegerszeget Keszthellyel összekötő főútvonal mentén helyezkedik el, a főútvonaltól kellő távolságra, mellékutcában, zajmentes, szép falusias környezetben. Jó kilátás nyílik a háztól a környező szőlőhegyekre. Szeretettel várjuk Zalában egy különleges szépségű faluban. Tilajújhegy Kehidakustánytól 8 km-re, Keszthelytől 15 km-re, Héviztől 15 km-re, a Balatontól 20 km-re található. A csendes falusias környezet a jó levegő, a falusi ember vendégszeretete méltán lehet vozerő a pihenni vágyó ember számára. A kikapcsolódás számtalan módját kínáljuk idelátogató vendégeinknek.
 sétáló utca, városkép
 

Tilaj település

Cím: Tilaj
Link: tilaj.uw.hu

Tilaj Zala megye keleti részén, a Zalai-dombság egyik vonulatán található. A falut a 76-os útról bekötőúton lehet megközelíteni; a zalacsányi csónakázó- és horgásztó közvetlen közelében található.
 templom
 

Római katolikus templom - Tilaj

Cím: Tilaj
Link: tilaj.uw.hu

Tilaj római katolikus temploma.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner