12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Poroszló
www.poroszlo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BORNEMISZA JÁNOS E-mail: poroszlo@t-online.hu
 Telefon: 0036-36-553-043 Fax: 0036-36-553-025
kemping

 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Tavirózsa Kemping

Telefon szám: +36-20-326-4041
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Görbe Károly
Cím: 3388 Poroszló, Szabadstrand
Link: www.poroszlodelfinkikoto.hu

         
         
Poroszlón a festői szépségű Tisza-tótól és a község központjától néhány lépésre, a Tisza-tavi Ökocentrum 2-es számú bejáratától 100 méterre található a Tavirózsa Kemping, mely tavasztól késő őszig várja Kedves Vendégeit. Az aktív pihenésre vágyók sátorral vagy lakókocsival is élvezhetik az árnyas fák alatt a nyugalmat, tiszta, rendezett környezetben. 4-6-8 férőhellyel rendelkező faházainkat a kényelmet kereső vendégeink figyelmébe ajánljuk. A Tavirózsa Kempingtől pár lépésre terül el az ingyenes Szabad strand, mely hűs vizével, lassan mélyülő medrével, homokos partjával, méltán vált kicsik- és nagyok kedvenc fürdőhelyévé. A kemping területén található a Tavirózsa Étterem, ahol tiszai halételekkel, frissensültekkel, igény szerint csoportos menüvel várja Kedves Vendégeit.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner