12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hévíz
www.heviz.hu
Hévíz városát a sajátos atmoszféra az érintetlen természeti kincsek a kulturális értékek és az itt élő emberek vendégszeretete teszi egyedülállóvá. A fürdőváros korhű hangulatában felújított tófürdőjével és szolgáltatásokkal várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. Hévízen teljes körű kínálat várja Önt, itt mindenki megtalálja a neki tetsző, szállást, éttermet, borospincét és programokat.
 Polgármester: Papp Gábor E-mail: heviz_ph@t-online.hu
 Telefon: +36-83 500-800 Fax: +36-83 500-801
étterem

 étterem
 

Tavirózsa Étterem - Hévíz

Telefon szám: +36-83-340-549,+36-20-9674-541
Fax szám: +36-83-340-549
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Springmann Zsolt
Cím: 8380.Hévíz, Tavirózsa út 4.

         
         
A Tavirózsa utca hangulatához nagymértékben hozzájárul ez a házias kisvendéglő. Akár bent, akár a teraszán foglalunk helyet jól fogjuk magunkat érezni. Az ételek sokszínűsége, látványa már megelőlegezi a finom ízeket. Jó kis csapolt sörrel leöblítve nem is kívánhat az ember jobbat. Valódi gasztronómiai élményben lesz részük a betérő vendégeknek. A "kisvonat" is megáll itt. A nagy hotelektől 5 percnyi sétát kell csak tenni, hogy elérjék az éttermet. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner