12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Poroszló
www.poroszlo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BORNEMISZA JÁNOS E-mail: poroszlo@t-online.hu
 Telefon: 0036-36-553-043 Fax: 0036-36-553-025
étterem

 étterem
 

Tavirózsa Étterem és Delfin kikötő
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20-326-4041
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Görbe Károly
Cím: 3388 Poroszló, Szabadstrand
Link: www.poroszlodelfinkikoto.hu

         
         
A Tavirózsa Étterem a Tisza tavi Ökocentrum közvetlen szomszédságában, néhány lépésre a Szabad strandtól biztosít lehetőséget étel, ital fogyasztására a strandolóknak, vízi túrázóknak vagy akár a kerékpározásban megpihenni vágyóknak. A 200 főt befogadó kerthelyiségünk nagyobb csoportok kiszolgálására, egyéb rendezvények lebonyolításárai is alkalmas. Csoportok étkeztetését előzetes bejelentkezés alapján kedvezményesen biztosítjuk! 10 %-os kedvezményt biztosítunk ételeink árából az Ökocentrumba, illetve a tanösvényre látogatók számára a belépő jegyek leadása ellenében! Igény szerint a Delfin kikötőből tanösvény látogatást, illetve vízi túrát szervezünk. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner